K

Teğmen
23 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
12 yıl
cep telefoncu muhabbetleri
bizim mahallede bir telefoncu var oradan fatura ödiyecektim içeri biri girdi söylediği şeyi duyunca gülmemek için faturayı ödemeden çıktım oradan. telefoncuya söylediği şey şu idi.

müşteri : abi sizde android işlemcili telefon varmı?

telefoncu: olmazmı kardeşim bizim cihazların çoğu android işlemcili cihazlardır biliyorsun android işlemciler çok hızlıdır.)

gerisini bilmiyorum :))))))
K
12 yıl
cf sistem kasa önerisi
selam arkadaşlar

crossfire yapabilceğim ve kabloların iç görüntüyü bozmıyacak bir kasa ihtiyacım vardır.öneri ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

PSU olmıycak.
K
12 yıl
HD 5870 + 8800 GT Physx sistemi sizce gereklimi
arkadaşlar powercolor HD 5870 PCS+ kartım var bunun yanına 8800 GT gibi physx performansı yüksek bir kart takmak istiyorum sizce bu şekilde performansta artış olurmu yoksa azalırmı yada şöyle sorayım Physx yapmak mantıklımı değilmi.
K
12 yıl
işlemci değiştim programlar çalışmıyor
arkadaşlar dün q8400 olan işlemcimi kuzenime verdim bende evde boşta duran e8400 işlemcimi taktım evet sonra olan oldu programlar hata vermeye başladı windowsu tekrar kurdum yine aynı yardım lütfen
K
12 yıl
kasa içi cızırtı sesi
merhaba arkadaşlar benim bir sorum olcak bilen varsa lütfen yazarsa sevinirim.

ben makinamda powercolor HD5870 PCS+ kartım var ve psu TAGAN 550w modüler dün kasa kapağını açtım hiçbir cızırtı yoktu ama oyun açtığımda çızırtı sesleri geliyordu oyunu kapatınca bu ses kayboluyor.acaba PSU mu yetmiyor diye düşündüm ama araştırdım tesbitlerim yeterli olarak sonuçlandı.kasayı dinlediğimde psu tarafından geliyordu.
K
12 yıl
MSI GTX285 mi yoksa pcs+5870 mi
arkadaşlar sizce hangi kartı almalıyım öenerileriniz benim için önemli
K
12 yıl
bilgisayarcı komedisi
arkadaşlar bu akşam elimde bulunan GTX 465 ,GTX260 AMP2 ,8800 GT VE FX5500 ekran kartlarımı bizim mahhaledeki bir bilgisayarcıya götürdüm kaç para vercek diye yani satmak için.kartları poşetten çıkarırken ilk gtx260 amp!2 yi çıkardım resmen adamın suratındaki ifade değişti farketim hepsini çıkardım şöyle bir baktı sanki seçmece pazarı gibi buna 10 - şuna 30- şuanda 10 hepsine 50 veririm dedi.dondum kaldım resmen ne diyceğimi yada nasıl bir cümle kurmam gerektiğini nasıl beçerceğimi bilemedim beynimden vurulmuşa döndüm resmen.gtx260 ı göstererek bu kartın özelliklerini bana söylermisin lütfen dedim.adamın fiyat vermesi gibi saçma sapan bir cümle kullanmasıyla çılgına döndüm adam bana bilsem ne olur bilmesem neolur dedi.adama tek bir cümle kurdum ( ben senin yerinde olsam ve benim yerimde sen olsaydın eğer ve bu fiyatları verip bana alaycı bir şekilde gülseydin ve bu gülücüğün bilgisizlikten olduğunu bilseydim dükkanı kapatır giderdim derdim ve çıktım) düşündümki bizim mahallede bu kartlardan kullanan biri leri varmı diye merak ettim açıkcası bu durumuna üzüldüm dükkancının.adam zaten ilk defa görmüştür zaten bu kartlardan.bunlar mahalle sakinlerimizi kim bilir nasıl kazıklıyordur.kızdım hemde çok kızdım içimden bu caddeye dükkan açmamım zamanı geldi dedim.
söyliyceklerim bunlar yorumlarınızı bekliyorum...
K
12 yıl
gtx260 amp!2 edition mu yoksa 4890 vapor-x mi?
arkadaşlar başlıktaki kartlardan seçim yapsaydınız hangisini önerirdiniz.
K
12 yıl
physx sorunu hakkında bilgi
merhaba arkadaşlar aşağıda yazdığım sorunumu bir türlü çözemedim.

sorunum şu physx olarak taktığım 8800 gt kartımın driverını kurarken bilgisayar kitleniyor ve makina kendini resetliyor.bu neden olur bilgisi olan varsa lütfen yazarsa çok makbule geçer.birde 8800 gt kartıma güç kablosu takıyorum taktığım kabloda 2 adet giriş var psu için bu ikisinden demi bağlantı yapcam yoksa tekine enerji vermem yeterlimidir.ben tek girişe psu dan bağlantı yapıp karta takıyorum.

sistem:
GIGABYTE GA-P35-DS4 anakart
core 2 quad q8400
2x2gb ddr2 rem
zotac gtx 260amp!2 edition
8800 gt 512mb physx
tagan 600w modüler psu
K
12 yıl
anakart kendini resetleme sorunu
arkadaşlar pazar günü bu forumdan bir arkadaştan gigabyte GA-EP45T-DS3R model anakart aldım.eve geldim sistemi çalıştırmak için bileşenleri taktım powera bastım ama gelin görünki sistem açılıyor gibi yapıp kendini devamlı resetliyordu.işlemcim core2 quad Q8400 gigabyteın sitesinde işlemcime anakart destekliyor yazıyordu.ama neyaptıysam sorunu çözemedim.böyle bir sorunu nasıl çözebilirim.

sistem:

core2 quad q8400
corsair 2x2gb ddr3
8800 gts512 x16de
8800 gt x8 de physx
tagan 600w
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.