E

Çavuş
21 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
7 yıl
PS4 de ip tv izlenebilir mi?
Arkadaşlar ps4 cihazında ip tv izleme imkanı varmı?
E
10 yıl
Türksattan eutelsata geçiş
Arkadaslar bende dsmart maxi paketi ve Türksat üzerinden lig tv Şampiyonlar paketi bulunmakta.dsmart taahhütname kısa zaman sonra bitiyor.bende Digitürk eutelsat üzerinden verdikleri pakete (giriş+2 keyif+lig tv) geçip dsmart kapatmayı düşünüyorum. Sizce bu iki platformdaki kanalları karşılaştırırsak hangisini tercih etmeliyim?
E
10 yıl
Bu Hoparlörler olur mu
Arkadaslar bende lg 904ta ev sinema sistemi bulunmakta.bu sistemin ön hoparlörlerini değiştirmek istiyorum. (Evde küçük çocuklarım olduğu için duvara monte etmem lazım)özellikleri resimde.ses ve teknik özellikleri bakımından sorun olurmu? Şimdiden teşekkürler
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
E
11 yıl
lg ses sistemi kronik arıza
arkadaşlar 17.08.2010 tarihinde kurulumu yapılan lg 904ta cihazımın 2 yıl içerisinde ilk olarak ses sorunu ve daha sonrasında 2 defa hdmı in arızası nedeniyle teknik servise gönderildi.fakat yapıldığı söylenen cihaz bugün itibariyle yine hdmı in arızası vermekte.kronik bir sorun olduğu aşikar.ve garantisi yaklaşık 6 ay önce bitti.müşteri hizm.ri ücretli yapalım diyor.bende yetkili biriyle konusmak istiyorum.önerisi olan varmi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.