M

Yüzbaşı
20 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
44 üye
Görüntülenme (?)
149 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
lütfen yardım. 2011 1.4 tsi benzin manuel trend passat mi astra sıfır mi?
öğretmenim zor bela elimde 55 60 bin para biriktirdim araba almaya karar verdim acemi degilim lineam vardi.

evden ise isten eve aile ziyaretleri alisveris falan ayda 500 600 km yol yaparim uzun yol pek gitmem. siirtte yasiyorum uzak yere ucakla gidiyoruz. bu arada burda yollar kötü guzel degil.

araba fiyatlari malum. artık sıkıldım bakmaktan kiyaslanacak araba degiller ama buna mecbur kaldim 2 araba arasinda.

bir tane passat bulduk 2011 model yeni kasa 1.4 tsi bluenotion motor benzin manuel trendinde. boya darbe kaza yok. renk füme. 58 binde yasina gore km az temiz araba. ssdece lastikler kotu bide 60 bin bakimi gelmiş 61 bin tl istiyor 60.500 den kuruş düşmüyor. almaya karar vermiştim gibi pazartesi experrize sokup.

taki bir arkadasi passat kullaniyor diye arayip bilgi alayim derken kafami karistirdi biraz. kendisi eski passatini satip sifir astra sedan 1.6 benzin manuel edition plus almis 62.500 e. bana benim gibi birinin uzun yillar kullanacaksin sifir almamin daha mantikli oldugunu Passat yerine bunu al dedi.

cok kararsiz kaldim ikinci ellere bakmaktan yoruldum uzak yere gidemiyorum cevre illerde pek temiz araba dusmuyor uygun fiyata cok sıkıldım ne olur yardim edin.
M
8 yıl
ttnet fibernetin verdiği tilgin ile airties 4452 yi baglamak.
arkadaşlar merhaba yardimci olursaniz duaciniz olurum yoksa netimi kapattiracagim malesef.

ttnet fibernet abonesiyim. tulgin modem verdiler evimin projesi dikdörtgen cogu odasinda çekmiyor ben tilginden airties ile baglantiyi kablolu alip kablosuz dagitmak istiyorum.

1-) elimde airties 4452 ve airties rt205 var. bu iş icin bunlar uygunmudur. uygunsa hangisini kullanmam daha sağlıklı olur?

2-) ne yaptiysam yapamadim airties 4452 ile internete cikabildigim yontemlerde bu sefer tilgin ile cikamadim. aradaki kabloyu kaldırdığımda. tilgin ile çıkabildim bu sefer. bir defa tek ikisinden ayni anda cikabildim airties 4452 yi default ayarda sifresiz calistirdigimda. o sekilde calistiramam uygun değil.


lutfen bana çare bulun ne olursunuz.
yardimci olmak isteyenlerden simdiden allah razi olsun birsuru insan burdan yararlanır belki.
M
8 yıl
telekom haftanın 2 günü ücretsiz cepten internet
az evvel evde reklamlada izledim
nette arama yaptim kampanya sayfasina girmiyor sayfa bulunamadi hatasi veriyor.
baska hicbir site ve forumda bilgi bulamadim. paylasayim dedim. konuya destek olup paylasan arkadaslara tesekkurler. kafasina takilan sorusu olanlara detaylara bakmasini oneririm.

kampanya 12. 2016 ya kadar gecerli son katilim ise 05.04.2016 dır ve ilk 1 milyon kisi faydalanacak.

Kampanya Bilgisi. Türk Telekom'da haftanın 2 günü cepten hediye internet sizi bekliyor. Üstelik yıl sonuna kadar! HEDIYE 2 GUN yazıp 5555 e gönderin


faturalı olanlar sıkıntı yok ta faturasiz hat kullananlar icin aylik 25 tl yuklemezsen avantajin silinecek koşulu konulmuş. ve tüm woops lular faydalanamiyor galiba detaylarda isim isim belirtmis.


Detaylar

Tarife Kapsamı ve Geçerlilik Detayları
Kampanyadan hem faturalı hem de faturasız müşterilerimiz yararlanabilirler.
Kampanyaya 17.02.2016 ile 05.04.2016 tarihleri arasında katılabilirsiniz.
Kampanya kapsamında yıl sonuna kadar her hafta 2 gün, aylık 2GB ile sınırlı olmak üzere ücretsiz internet keyfi yaşayabilirsiniz.
Kampanyaya katılım faturalı ve faturasız toplam 1.000.000 müşteri ile sınırlıdır.
Faturasız hat kullanıyorsanız; kampanyaya katıldıktan sonra her ay düzenli olarak tek seferde 25TL ve üzeri yükleme yapmanız durumunda kampanya faydasından yararlanabilirsiniz.
SMS göndererek kampanyaya kayıt olduktan sonra ücretsiz günlerinizin hangileri olduğu bilgisi SMS aracılığıyla size ulaştırılacaktır.
Kampanyadan yararlanmak için Türk Telekom, TTNET veya Avea'dan en az birindeki aboneliğiniz devam ettiği sürece, abonelik, yer ve hatlarının bilgilerinizi paylaşarak kullanmamız ve bu firmaların kampanyalarını iletmemiz için onay vermiş olmanız gerekmektedir.
Faturalı hat kullanıyorsanız; kampanyadan yararlandığınız süre boyunca bulunduğunuz tarifedeki internet faydasından daha az internet faydalı bir tarifeye geçiş yaptığınız durumda kampanya katılımınız sonlandırılır ve kalan ücretsiz internet faydanız iptal edilir.
Kampanyaya son katılım tarihi 05.04.2016'dır. Kampanya kapsamında ücretsiz internet faydasını kullanabileceğiniz son tarih 31.12.2016'dır.
Geçerlilik süresi içerisinde kullanılmayan faydalar silinecektir.
Faturasız hat kullanıyorsanız, faydaların geçerlilik süresi olan 30 günlük süre dolmadan kampanyayı iptal edebilirsiniz. İptal halinde kampanya dâhilinde kalan bir fayda bulunuyor ise bu faydalar geçerlilik süresi sonuna dek kullanılmaya devam edilebilecek; yeni bir 25 TL ve üzeri yükleme sonrasında ise yeni fayda tanımlanmayacaktır.
Faturalı hat kullanıyorsanız kampanyayı iptal ettiğiniz anda ücretsiz internet faydanız iptal edilecektir.
Her müşterinin yalnız 1 kez kampanyaya katılma hakkı vardır. Kampanyasını iptal eden veya kampanyası iptal olan müşterilerimiz kampanyaya tekrar katılamazlar.
Kampanya geçerlilik tarihi boyunca faturasızda 30 gün, faturalıda fatura dönemi süresince en fazla toplam 2GB kullanabilecek şekilde haftada 2 gün ücretsiz internet kullanım hakkı sunulacaktır ve ücretsiz internet sunulacak günlerin değişiklik hakkı saklıdır. Kampanyadan yararlanma günleri müşteri bazlı değişiklik gösterebilir.
Kampanyadan yararlanan müşterilerimiz yurt içi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş ve ön talep/abonelik başvurusunda bulunmuş sayılır. BTK yetkilendirmesi sonucunda şirketimiz tarafından sunulacak olan 4.5G hizmetinin başlayacağı tarih itibarıyla, cihaz ve sim kart uyumlu olduğu sürece herhangi ek bir işlem yapmadan; telefonda ilgili şebeke tipi seçilerek, 4.5G hizmetinden faydalanmaya başlanılabilir. Müşteri isterse servisi iptal edebilecektir.
Kampanya kapsamında kazanılan fayda başka bir hatta transfer edilemeyecek ve 3. kişilere devredilmeyecektir. Kampanyanın geçerli olduğu süre içerisinde hat iptali yapan, numara değişikliği yapan, faturasızdan faturalıya geçiş yapan, hattın iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan ya da kampanya kapsamı dışındaki bir geçiş yapan müşteriler kampanyadan yararlanmaya devam edemeyeceklerdir.
Kampanya kapsamında sunulan internet hakkının sona ermesinin ardından, müşterinin üzerinde başka internet içerikli paket yoksa faturalı müşteriler için mevcut tarifesi üzerinden, faturasız müşteriler için 2 KR/ 100 KB üzerinden ücretlendirilir.
Kampanya kapsamında sunulan ücretsiz data hakları wap ve internet apn üzerinden yaratılan yurt içi cepten data için geçerlidir. Söz konusu ücretsiz faydalar KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır. Şirketimiz, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin tarife kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Kampanya kapsamındaki ücretsiz internet haklarının ücretlendirme periyodu faturasız tarafta 100 KB, faturalı tarafta 1 Byte’dır.
Faturasız müşteriler;
Faturasız Mobil Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart ve Faturasız Jet Tarifeleri haricindeki bireysel faturasız tarifelerdeki müşteriler ve taraftar hat sahibi müşteriler yararlanabilir. BİMcell, POCELL, Pttcell ve Teknosa Mobil tarifelerinde bulunan müşteriler yararlanamazlar.
Kampanyaya kayıt olabilmek için müşterilerin kayıt anında; Süper 3'lü, Woops Süper Fırsat, Süper 3'lü Büyük, Yeni Yıl Boyu Rahatım - Yıllık HY 1800 DK ve 4 GB, Woops Fenomen, Woops Efsane, Woops Yaptım Oldu, Woops Neden Olmasın, 3 Ay Rahat, Woops Tam Benlik, Büyük Fırsat 2 GB, Woops Çok Net, Woops Süpersonik, Woops Kolay 2 GB, Woops Süper Fırsat 2 GB, Woops Süper Fırsat 4 GB, Woops Süper Fırsat 3 GB, Yeni Yıl 4 GB, Büyük Fırsat 4 GB, Yeni Yıl 2 GB, Yeni Yıl 8 GB, Yeni Yıl 6 GB, Yeni Yıl 10 GB paketlerinden herhangi birini kullanıyor olmaları gerekmektedir.
Faturalı müşteriler;
Tarifesindeki internet faydası 2GB’ın üzerinde olan faturalı tarifelerdeki müşterilerimiz kampanyadan yararlanabilirler. Tarifesindeki internet faydası 2GB’ın altında olan faturalı tarifelerdeki müşterilerimiz 2GB ve üzeri internet içeren tarifelere geçiş yapmaları durumunda kampanyadan yararlanabilirler. Kontrolü SEÇ tarifeleri, Kontrollü Esnaf tarifeleri, Kontrollü Esnaf Dostu tarifeleri, Ortak Tarife, Data tarifeleri kampanyadan yararlanamazlar. BİMcell, POcell, PTTcell ve Teknosa Mobil hariç Faturalı Gelir Paylaşım Ortaklığı (GPO) kapsamında sunulan tarifelerde bulunan müşterilerimiz kampanyadan yararlanabilirler.
M
9 yıl
bilgi sahipleri lütfen yardım dolandırıldım
arkadaslar olan oldu lutfen tavsiye dalga öğüt yerine yol gösterin yaptık bir hata ders oldu zaten.

sahibinden üzerinden dolandirildim. telefon aldim aceleye geldi guvendim önden havale yaptim eski bir uyeydi guvendim telefonda konusunca.

merak ettigim konu ben havaleyi babamin hesabi ile yaptim emniyete savciliga gidince sikayet icin babamin sikayetci mi olmasi gerekir? babami bu ise karistirmadan sikayetci olabilir miyim? ve boşa ugrasmis olur muyum hukuk yoluyla olumlu sonuc alan oldu mu?

konuyu yanlis yere actiysam yonlendirin lutfen.
M
9 yıl
tilgin modemin çekim alanini airties 4452 ile genişletmek
arkadaslar fiber internete gectim upload download hizi gayet iyi memnunum. hicbir sorun yok o konuda.

derdim fiber ile verdikleri tilgin modemin cekim alani cok dar bir oda arkasinda bir cizgi bi goruyor bi kayboluyor. iki oda sonrasi hic gormuyor.

bu sorunu asmak icin cabaliyorum airties 4452 router var elimde onunla interneti kablosuz alip kablosuz yaymayi istiyorum airties 4452 nin oyle bir ozelligi var biliyorum.

airties in tum dokumanlarini okudum tilginden kanal 11 yaptim airtiesi ayni 11 kanal yaptim dhcp kapali ip elle tilginin ip araliginda 192.168.1.254 yaptim. mesh ten ap bul yapip tilgini arayip kaydettim. yani airties uzerinde yapmam gerekenleri yaptim sanirim ama airties uzerinden nete baglanamadim. tilgin uzerinde hangi menuye girip ne yapmam lazim onu bilmiyorum. ttnet musteri hizmetlerini aradim ama bizi ilgilendirmez biz modemi kurmusuz net gelmis gerisi sizi ilgilendirir deyip destek sunmadi.

allah rizasi icin bi yardim edinde kurtulayim su isten evde fiber var ama oturma odamda giremiyorum suandada telimin netinden yaziyorum. anlayan yardim edebilecek birisi varsa duacisi olurum.
M
10 yıl
BU BOYUTLARA KAÇLIK RADYATÖR? KAÇLIK KOMBİ?
iyi geceler arkadaşlar.

yeni bir ev aldım. ve bu günlerde petekler takılacak. siirtte yaşıyorum yani güneydoğu. evim 13 katlı bir blokta 7. kat 3 cephe görüyor ve 4+1.
brüt: 191 m2 net:155 m2 büyüklükte. binada yalıtım mantolama yapıldı. pencereler WİNFRT çift cam ısı cam. yerler parke.

ısıtılacak alanlar

salon: 26.6 m2 ( 2 boydan Fransız cam)
oturma odası: 18.5 m2 ( 1 boydan 1 yarım toplam 2 cam + 1 balkon kapısı)
çocuk odası:13 m2 ( 1 yarım cam)
çocuk odası:12.8 m2 (1 yarım cam)
yatak odası:16.5 m2 (1 yarım cam)
mutfak: 18.5 m2 (1 yarım cam + balkon kapısı)
antre: 11.8 m2+koridor:7.6 m2
banyo:5.7 m2

evimi satın aldığım kişi baymak bayi sahibi olduğundan ve kombiyi hediye edeceğinden kombi marka model sormayacam o seçildi baymak duo-tech yoğuşmalı

size 1.sorum kombi kaçlık olması lazım öncelikle?
2. si hangi odaya kaç m uzunluğunda radyatör koymalıyım?

bu konuda çok cahilim ve kısa sürede karar vermeliyim. bilgi sahibi olupta değerli vaktini ayıran arkadaşlardan şimdiden allah razı olsun.

iyi forumlar.
M
11 yıl
HANGİSİ?lütfen yardım?
mrb
arkadaşlar biliyorum birsürü kişi size yazmıştır ama inanın zor durumdayım yardımınıza ihtiyacım var.
haziranda evleniyorum tüm eşyaları aldım bi televizyon kaldı işin içinden çıkamıyorum.

ilk başta led tv ler yeni teknoloji die sadece onlara bakıyordum philips pfl7007 ve sony hx850 falan önde gelenlerdi daha sonra forumu okuyunca bulutlanma ışık sızması karanlıktaki keyifsizlikler beni soğuttu madem öle plazmalara bakayım öyle çok parlak olmasada olur canımı sıkmasın yeterki dedim. etrafımdakilerde eskisi gibi kötü değil plazmalar dedi. bu sefer onları araştırmaya başladım bu seferde ekran hareketlerinde yeşil izler mi ne çıkıyor videolarda izledim ve bununlada karşılaşan çokmuş. ekran yanması yıl geçtikçe görüntü solması vs vs bu sefer bundanda soğudum e kalkıp tüplü tv de alacak değilim:) velhasılı aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık kaldım öle ne yapacagımı bilemeden.

bugün kalktım teknosa vb dükkanları gezdim philips pfl7007 nin görüntü kalitesi çok göz alıcıydı hemen çekti beni forumda onu araştırınca video incelemesini izleyince ne kadar yavaş oldugunu gördüm çekindim.


arkadaşlar ben size benim için en önemli şeyleri sayayım sizden öneri isteyeyim ne olursunuz.

1-)öncelikle kaliteli bir panel uzun yıllar kullanabileceğim.
2-)3D benim için hiç ama hiç önemli değil bugüne kadar zevk almadım izleyeceğimide sanmıyorum keşke içinde o özellik olmayan bir tv olsa fiyatı daha uygun olsaydı ama üst modellerin hepsinde var sanırım artık.
3-) kontrast seviyorum keskin siyah seviyorum benle eşim çalışıyoruz bi tv ve film izleme keyfimiz olacak evlenince kaliteli bir görüntü istiyorum.
4-)uygulamadır oyundur cart curt hiç sorun değil bana adam gibi tv görüntüsü versin filmimi izlerken resim kalitesi mükemmel olsun oyundur uygulamadır umrumda değil.
5-)ha sadece nedir wifisi olursa belki bazen youtubeden klip açarım.(skype dir bilmem nedir uygulama kullanmıcam başka.) olmasada olur
6-)dizayn benim için çok önemli değil ben sadece adam gibi kaliteli sağlam resim kalitesi arıyorum ve uzun ömürlülük kaliteli malzeme ve kaliteli resim görüntüsü istiyorum.


ne olur yardımcı olun bana. 3000 bütçe belirlemiştim altına hayli hayli olurda. üstüne çok çıkamıyabilirim biraz çıkabilirim :)

izleme mesafem 3-4 mtre 46 inç düşünüyorum ama dediğim bütçenin altında bir rakama öneri sunarsanız maksimum 55 inç çıkabilirim.

bi led mi plazma mı hangi marka hangi model belirlesem hazirana kadarda beklerim fiyatı düşsün die çunku düğün 26 haziran ama o yoğun dönemde araştırma yapamayacagımdan bugünlerde halletmek istiyorum bu seçim işini.

şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum yardımınız için.
M
11 yıl
sony NEX-C3D
arkadaşlar

sony NEX-C3D modelini sıfır buldum kapalı kutu
nex3 C serisi normal nex ten daha iyi diyorlar 16.2 mp ve daha güzeli üzerinde kutu içeriği full lens kapağı güneşlik flash ve iki adet lens var biri 18-55mm diğeri ise 16 mm
garanti yok ama türkçe dil var. ve get ilan yani begenmesem geri gönderebilirim.

ve satıcı hediye gelmiş pek anlamadıgı için sağolsun pazarlık yaptı ürünü 750 ye vermeyi kabul etti.

benim kafamı sadece karıştıran video çekiminin full hd olmaması ama bu fiyatada bu makine kaçmaz gibi geldi

dslr almayı boyuttan dolayı çok düşünmüyordum önceden aklımda panasonic gf3 lx5 canon s100 gibi ufak kaliteli kompakt makineler vardı ama bunu görünce şöyle düşündüm
ne düşünüyorsunuz önceki makinelerin hepsini boşverip:hem yine kompakt boyutlarda olan hemde büyük aps-c sensörlü üstelik uzun bi süre beni götürecek iki lensi olan bu makineyi almak hepsinden mantıklı değil mi?

lütfen yardım edin.
M
11 yıl
LÜTFEN YARDIM... CANON G12- PANASONİC LX5 yada LX7 - CANON S95 yada S100
1 makina: CANON G12
2. makina: PANASONİC LUMİX LX5-LX7
3. makina: CANON S100

bunlar arasında kararsız kaldım lütfen yardım edin üçüde çok iyi cihaz.
garantisiz alacağım çunku o kadar param yok.
bunlara bu kadar para vereceğine APS-C sensör varken 1.63 1.7 derdine düşme slr al demeyin çok kaba taşıyamam
flash kullanmayı hiç sevmiyorum o yüzden diyafram değerleri iyi makineleri ve kompakt makineler arasında seçim yaptım.
video tabi önemli ama öncelikli tercihim kaliteli fotoğraf çekmek.
bunların dışında önereceğiniz cihazlar veya bunlardan birinin ikinci elini satmak isteyen olursa mesaj yazsın lütfen.
değiştirilebilir lens istemiyorum o kadar maddiyat harcayamam sabit lens yeterli olacaktır bana.
şimdiden tşk ederim yardımlarınız için.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.