S

Yüzbaşı
14 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
131 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
2 yıl
4000-5000 TL Laptop Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,

İntelin 4. Nesil islemcilerinden beridir bilgisayar piyasasını takip etmiyorum. Maksimum bu fiyata temel ofis işleri için laptop bakıyorum.

Minimum 14 inç olsun başka bir kriterim yok :)
Yardımcı olabilir misiniz
S
3 yıl
KEENETİC modem ile yaşadığım sıkıntılar
İyi forumlar, aylardır keenetic omni dsl ile sıkıntı yaşıyorum. Beş metreden sonra wifi sinyali yok oluyor. Farklı cihazlarla farkli modemlerle tüm olasılıkları denedim ve modemde sorun olduğuna kanaat getirdim.

Hafta içi işte olduğum için destek alma şansım yok. Servisle konuşup kargo ücretini ödeyip garantiye yolladim. Tam da tahmin ettiğim gibi sorun yoktur diye geri yolladılar. Arayan arkadaş beni dinlemedi bile. Bu marka çok hoşuma gitmişti ama servis konusunda benim için sınıfta kaldi.
https://drive.google.com/file/d/1TrHjA7xkVbPBesPi4q58hPpyd4Domnt6/view?usp=drivesdk
S
3 yıl
Bu çizik-göçük nasıl yaptırılır.
Merhaba arkadaşlar,

Haftasonu talihsiz bir olay yaşadım. Arabada bu şekilde çizik ve sanırım biraz da göçük oluştu. Çizik derin. Arabanın boyası sedefli. Sol ön kapıda sürekli önümde olduğu için de gerçekten üzücü. Bu kapıyı komple boyamadan nasıl yaptırabilirim?

Gebze'de bir iki yere gösterdim. Boya sedefli olduğu için çiziğe bir şey yapamayız dediler.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
4 yıl
Hasan Bahar ve İş Ahlakı
Başlıkta ismi yazılı arkadaştan "kayıtlı redmi note 8 pro" aldim. Telefon elime ulaşalı 10 gün olmadan imei klonlandi mesaji geldi. Şahıs kayıtlı diye sattığı telefonun imeisinin kopyalanmasinin arkasinda durmayip benimle bu konusmayi gerçekleştiriyor. Engelleyip sayfasindan atmayi da ihmal etmiyor


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
Yorum yapmayacagim.
S
4 yıl
Üniversite Sınavları ve Millenicom Rezilliği
Merhaba,

Sakaryada bilgisayar mühendisliği okuyorum. Bu firma yüzünden günün her anı kesilen bi bağlantım var. Malum siteye de şikayetimi yazdım, buraya da yazıp bilgi vermek istiyorum. İlk fırsatta internetimi iptal ettiricem

İnternetim sürekli kopuyor. Kardeşim ve ben üniversitemizin sınavlarına girerken mağduriyet yaşıyoruz. Telefonla arayıp yardım istediğimizde ya arıza kaydı oluşturulup geçiştiriliyoruz ya da ekranlarımız yok maalesef deniyor. Bu şikayeti yazarken bile internet koptu ve göndermek için gelmesini bekleyeceğim. Günü geldiğinde ödenmeyen fatura için hattı kapatıp sonraki ay hat kapanma açma bedelini paşa paşa alan Millenicom hizmet vermeye gelince bir hayalete dönüşüyor.
S
5 yıl
Steam bakiyeyi nakite çevirme.
Merhaba arkadaşlar, 138 lira bakiye var. Bu işler nasıl olur bilmiyorum. Fiyatı öldürmeden nakite çevirmeme yardımcı olur musunuz? Gün geldi bu paraya bile sıkıştık :)
S
7 yıl
1.3 MULTİJET DOBLO, TSI\u0027cılar gelsin.
2016, Mayıs ayında sıfır alındı. Yetkili serviste zamanında girdi bakımlarına. Şehir dışı da 6.5 litre yakıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
S
7 yıl
Maks. 30 Bin TL\u0027ye ne alınır?
Evet arkadaşlar başlıktaki gibi;
- Dizel, manuel öncelikli tercihim. Benzinli önerileri de inceleyebilirim. Baktığım araçlar C4, Era, Rio.
Önerme nedeninizi de yazarsanız sevinirim. Teşekkürler
S
7 yıl
Son Fiyat
S
7 yıl
Doblo ve Birinci Köprü
Merhabalar,

Yarın bir yakınımızın felç geçirmiş -yaşlı- annesini cerrahpaşaya götürmem lazım. Gebzeden yola çıkacağım. Üçüncü köprü yokken sürekli geçerdim sorun olmuyordu. Şimdi durum nedir acaba?

Ruhsatta ticari-yük taşıma ve bildiğiniz gibi kamyonet olarak geçiyor.

Alternatif rota tekliflerinize de açığım.

Teşekkür ederim sağlıklı günler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.