P

Binbaşı
12 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
4 yıl
Türk Telekom taahhüt bitimine 1 ay kaldı
Şuan TT Yıldız 10GB Tarifesine 48 TL ödüyorum.

Ancak yetmiyor en az 20GB olan bir pakete geçmek istiyorum

Sanırım gene en uygun TT onun için 3 ay taahhüt vermeden başka operatörde kalmam gerekli

Hangi operatör hangi tarifeyi önerirsiniz taahhütsüz.
P
6 yıl
Opera ile mobil linkleri masaüstü olarak açmak
Arkadaşlar Opera ile mobil olarak verilen linkleri adres satırından veya site içerisinden müdahale etmeden masaüstü olarak açabileceğimiz bir yöntem veya eklenti var mı ?
P
6 yıl
1080p 3 metreden 100\" görüntü alabileceğim ev de film izlemek için projeksiyon tavsiyesi.
1080p, 3 metreden 100" görüntü alabileceğim ev de film izlemek için f/p odaklı projeksiyon tavsiyesi rica ediyorum.

Mümkünse lamba ömrü 20.000 altı olmasın.

Gerektiğinde telefondan görüntü yansıtabilirsem iyi olur.
P
6 yıl
Çift bildirim hatası neden aylardır düzeltilmiyor ?
Haber bildirimleri çifter çifter gelmeye devam ediyor o kadar güncelleme yapılmasına rağmen sorun düzeltilmedi.

Telefon Samsung S7
Android 7.0 son sürüm

İlgilenirseniz sevinirim.
P
7 yıl
şu bilgisayar sandalyesinden bulabilir miyiz ?
Arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz gibi bilgisayar başında kullanmak üzere ayak koyma yeri olan geriye yaslanabilen bir sandalye arıyorum Aliexpres de böyle bir şey buldum ancak epey maliyetli oluyor.
https://tr.aliexpress.com/store/product/YIRUITE-computer-chair-ergonomic-chair-office-chair-chair-seat-boss-chair-Adjustable-Armrest/2210134_32689085727.html

< Resime gitmek için tıklayın >
P
7 yıl
40.000 TL kadar az yakan hatchback araç tavsiyesi (araç alındı)
Arkadaşlar ilk arabam olacak işe gidip gelmek için kullanacağımdan ekonomik aynı zamanda performans açısından üzmeyen bir araç arıyorum.

100bin km. sınırını geçmemiş olmalı. Manuel olabilir ancak yokuş kalkış falan olsa iyi olur.

1.5 dizel fiestalara kafayı takmış durumdayım ama fiyatlar yükseldiğinden temiz bulmak çok zor.

Ne önerirsiniz ?
P
7 yıl
2500TL civarı öğrenciye tavsiye
Arkadaşlar merhaba;

Üniversite öğrencisi için bakıyorum bütçe 2500TL civarı ekranın en az 15" olmasını ve okula getirip götüreceği için hafif olmasını istiyor f/p olarak neler önerirsiniz?

Tavsiyelerinizi bekliyorum...
P
7 yıl
Fifa 17\u0027de f710 dpad sorunu
Arkadaşlar enteresan bir sorunla karşı karşıyayım taktik ayarlamak için dpad tuşlarına bastığımda dpad tuşları karışıyor mesela aşağı yöne basıp pres taktiği vereceğim ama bastığımda sanki sağa basmışım gibi hücum defans taktiği ayarlarına geçiyor yukarı basıyorum takım presi taktiği vereceğim bunun için tekrar aşağı basmam lazım ama sanki tekrar sağa basmışım gibi stoperleri atağa kaldır seçiliyor.

Önce f710'un arızalı olduğunu düşündüm ama bütün tuşları olması gerektiği gibi çalışıyor Fifa 16'da sorun yok aynı gamepad ile istediğim gibi taktik verebiliyorum ama 17'de sıkıntı var böyle bir problem yaşayan oldu mu ? Çözüm için yardımcı olabilecek var mı ? Driver ve oyun arasında uyumsuzluk olduğunu düşünüyorum işletim sistemi Windows 10
P
8 yıl
Bildirim paneli
Selam bildirim panelinde gelen bildirimler diğer uygulamaların bildirimleri gibi telefonun arayüzüne uygun olmalı siyah hiç hoş durmuyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
P
8 yıl
Hepsiburada\u0027dan aldığım S7 edge arızalı çıktı değişimmi iademi istemeliyim?
Arkadaşlar telefonu dün teslim aldım ithalatçı garantili olarak satıcı hepsiburada sadece kutuyu açmak için kapağındaki etiketi çıkardım ve test etmek istedim bu sırada wifi ağlarını bulmadığını farkettim. Çözüm için farklı modemlerde denedim olmadı, komşuların ağlarını bile görmüyordu. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünerek telefonu birkaç kez fabrika ayarlarına sıfırladım çözüm olmayınca üzerindeki yabancı rom yerine stock Türkiye romu kurdum sorun devam etti. Bugün eve gidince telefona yüklü gelen Rom`u geri yükleyip hepsiburada'ya geri göndereceğim. Size sormak istediğim iade talebindemi bulunayım yoksa değişim talebindemi daha önce buradan telefon alıp iade eden varmı aramızda? sim kartı falan taktım veya rom kurdum diye sorun çıkarmazlar umarım. Gerçi stock rom kurulumunda knox sayacı atmıyor ama rom yüklendiği genede anlaşılıyormuş. Siz ne yapmamı önerirsiniz? Nasıl bir başvuruda bulunayım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.