S

Yüzbaşı
06 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
360846 Gün Cezalı
356743 gün 11 s. 43 dk.
Gönderiler Hakkında
S
11 yıl
Alem Buysa
Videoyu izlemek için tıklayınız
biraz nostalji de ben yapayım :)
S
11 yıl
Tarihi iyi olan arkadaşlar
atatürk, o zamanki adıyla alirıza oğlu mustafa'nın kemal adını alışı nasıl olmuştur. ikinci sorum neden mustafa ismini imzasında bile kullanmayı bırakmıştır?
S
11 yıl
Arkadaşım kendini aladeen zannediyor
yazdan beri diktatör soundtracklerini dinliyordum, akşam filmi izleyeceği tuttu bununda. filmi bitireli 3-4 saat oldu ve çocuk kendini kaybetti. arap aksanlı bir ingilizceyle geceyi bizde geçirecek arkadaşla tartıştı, beni de sadık kölesi zannettiğinden çocuğu öldürmemi istedi. güç bela evden attım bizde kalacak çocuğu. kafasına taktı güneş gözlüklerini, üstünde bornozla gittigidiyordan takma sakal bakıyor şimdi.
S
11 yıl
Kendime playlist oluşturuyorum
S
11 yıl
aziz ve aykut gidene kadar hangi takımı desteklesem
gs, bjk ve ts yi öldürseler desteklemem
ibb olabilir ama kasımpaşayla birlikte siyasi bi imaj yaratabilir
eskişehirspor olabilir ama alper potuk olayından sonra soğumuştum onlardan
kayseri genç iyi takım ama çok kötü top oynuyorlar, alternatif olabilir
antalyasporu eski kaleci ömerden dolayı severim de onların hiç taraftarı yok o işi bozuyor
orduspor olabilir diyorum ama çarşıda kıl olduğum bi dönercide orduspor bayrağı filan var orduyu de eledim
akhisar küme düşecek zaten bu sene, azizle aykut gidene kadar 1. ligde kalamazlar
gençlerbirliğinde oktay delibalta, jimmy durmaz, hurşut, cem can gibi güzel isimli topçular var ama başkanları çok kıl
sivasspor bi ara çok havalanmıştı oradan kaybediyorlar

ben bursasporu desteklemeyi düşünüyorum. bana kaptanımız Alex yerine selçuğu bekiri cristianı izleten adamların takımını tutacağıma batalla'yı izlerim alex gibi adam. sizin de görüşlerinizi almak istedim.
S
11 yıl
Marmarisli denildiğinde aklınıza neler geliyor?Nasıl biri
nasıl biri geliyor aklınıza marmarisli diyince?
S
11 yıl
9gag\u0027den seçtiklerim
S
11 yıl
İyi bayramlar kaptan
< Resime gitmek için tıklayın >

kaptan'ın bayramını kutlamak isteyen arkadaşlarhttps://twitter.com/Alex10combr adresinden bayramını kutlayabilir. uzaklarda kaptan'ın bayramını kutlayan olmaz, yalnızlık çekmesin.
S
11 yıl
Eğer hayvanların konuşmalarını da anlayabilseydiniz
hala onları öldürüp yemeye devam eder miydiniz?
veya şöyle sorayım, hayvanları rahatlıkla öldürebilmenizin sebebi onları anlamamanız mı?
S
11 yıl
Fifa hakkında
son 10 günde pes'i kapatıp sadece fifa oynadım ve insanların nasıl olur da bu oyunu pes'e karşı savunduklarına hayret ettim.
1- taktik ekranını kullanmak ölüm. futbolcuların pozisyonlarını ayarlamak ve taktik yapmak pes'te 1-2 dakika alırken fifa'da sadece mesut'u forvetin sağına koymak bile insanın 2 dakikasını alıyor.
pes'te neredeyse football manager'da olduğu gibi takımın her hareketini ayarlayabiliyorken fifa'da bu seçeneklerimiz çok kısıtlı.
2- savunma yaparken sadece tek bir adamı kontrol edebiliyoruz. diğer defanslarımız boş boş koşuşturuyor ortalıkta. kontrol ettiğim adamın kafasındaki cursor'u değiştirdiğimde ise alakasız adamları kontrole alıyorum ve aldığım adam aniden koşmayı kesiyor.
kaleciyi kontrol edemiyorum. gerek duran toplarda gerek 1-1 pozisyonlarda kaleciyi kontrol edememek büyük dezavantaj
3- hücumda top sürerken adamlar doğru yere kaçmıyor ve 2. futbolcuyu kontrol edemiyorum boş alana kaçırmak için. goller hep aynı şekil atılıyor. 30-35 metreden çektiğim şutlar hep yavaş gidiyor ve kaleci rahatlıkla topu tutuyor. rakip defanslar her zaman cristiano ronaldo veya mesut'tan hızlı koşuyor?
4- duran toplar. duran toplarda tek yapabildiğimiz orta açmak veya şut çekmek. ortayı açacağımız noktaya ceza sahasındaki futbolcularımızı yönlendiremiyoruz. pes'te sergio ramos ceza sahası dışından koşarak getirip ortayı ona açabiliyordum ama burada tüm futbolcular ceza sahasında bekliyor.
frikiklerde çekilen şutlar çok yavaş gidiyor.
5- oyun içi görüntüler. bunu kıyaslamaya bile gerek yok sanırım. futbolcuların yüzlerinin gerçekle alakası bile yok pes'in çok çok gerisindeler.
fifa'nın tek artısı tüm takımların transferlerinin güncel olması, ki bu da tek bir patch ile halledilebiliyor.
pes'te yapabileceğim hareketlerin sınırı yok, her oyuncumun üstünde mutlak kontrolüm var ve her pozisyonu kendim organize edebiliyorum. fifa'da ise kontrol edilen adam ve 10 tane allaha emanet futbolcu var.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.