N

Yüzbaşı
09 Ocak 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
2 yıl
Bilet ve pasaport doğum tarihleri farklı olabilir mi?
Arkadaşlar yurt dışı Türkiye dönüşüm için tek aktarmalı bilet aldım. Skyscanner üzerinden aracı bir kurum kullandım. Ancak nasıl olmuşsa doğum tarihinde yılı hatalı girmişim. Yetişkinlik vb herhangi bir etkilenme yok. E bileti inceleyim dediğimde farkettim bu durumu. Bu bir sorun teşkil eder mi? Acenta bir dünya para istiyor değişim için. Yoksa garanti olsun diye değiştirelim mi tarihi? (Uçuş : Almanya - > İtalya -> Turkiye)
N
9 yıl
Kombi Petekler ısınıyor, Su ısınmıyor
Arkadaşlar kombim auer.
3 ay önce ekranda dereceyi gösteriyor ama suyu ısıtmıyordu servise gitti kartı tamir ettiler. Temizlik + Tamirat 250 TL ödedim.

Her neyse geçenlerde yine benzer arıza oluştu. Petek ısınıyor ancak suyu açınca LCD ekranda 99C yazıp ısıtmıyor. Ateşlemiyor. NTC v.s. arızalanmış olabilir mi? Tekrar bir 250 vermeyi gözüm kesmiyor. Ne yapayım elektronikçiyim kendim mi tamir etmeye çalışayım. Ne önerirsiniz. Arıza ne olabilir?
N
9 yıl
Epson Lx-350 ve A5 sayfa boyutu sorunu
Arkadaşlar kendi yazılımımız ile a5 fatura çıkarmak istiyoruz. Epson lx 350 a4 de problem yok.
Ancak a5 için denediğimde sanki hiç ayarlanmamış gibi a4 olarak basmaya devam ediyor.

Yapılan ayarlar : Page Length for tractor : 5.5 inch yaptım (13,97 cm)
Tear Off : On
Character Code : PC857


Driver kısmından ne ayarlasam olmuyor. kağıt boyutu tanımlıyorum her türlü değişikliği yaptım olmadı. word excel veya başka uygulamalarda da a5 dökümanları yazarken boşluk bırakıyor sanki a4 gönderilmiş gibi yapıyor.

bir püf bir çözüm v.s. var mı? Ne yapalım. Olmazsa sıfır aldığım yazıcıyı satacağım artık.
N
11 yıl
dvr cihaz ses kalitesi
arkadaşlar expotech dvr kayıt cihazı aldım 4 kanal + 4 kanal ses var. ses çıkışlı dome kameram var iki adet. ikisinide denedim. ancak ses kalitesi çok kötü ve az.. bu normalmidir bu cihazlar için. harici mic kullanmk mı daha iyi olur
N
12 yıl
ctrl ile fazla dosya seçip servera yüklemek
arkadaşlar çok sayıda dosya seçimi yapıp upload etmek istiyorum ancak bunu sayfaya + koyup sürekli dosya ekleme alanını artırarak değil,
dosya sayısı çok fazla olacağı için pratiklik açısından dosya seçim diyalog kutusundan ctrl yardımıyla seçilmesini ve seçilenlerin listesinin ekrana gelerek onların yüklenmesini istiyorum.

nasıl bir yol izlenmeli çözüm ajaxta sanırım ama nasıl
N
12 yıl
lg smart recovery dosyalarını açmak
arkadaşlar lg laptopum çalındı. daha önce LG Smart Recovery ile harici diske aldığım backup.wsi dosyalarını başka markalı bir laptopta açıp bazı dosyalarını almam mümkün mü?

image olarak yazdırmayacam sadece bazı dosyaları almak istiyorum.
N
12 yıl
hangi lastik
arkadaşlar 185 60 r15 opel combo için lasttik alacağım ancak kararsız kaldım ne alayım.

michelin 210 TL
petlas 140 TL
lassa 170 TL

petlas alsam ne dezavantajı olur hangisini almalıyım
N
12 yıl
Opel combo kontak anahtarı dönmüyor
Arkadaşlar dün eve geldim aracı park ettim, 1 saat sonra tekrar hareket etmek üzere bindim. Kontak anahtarı çevrilmiyor. Her zaman direksiyonu kilitleyen biri olarak kilitli direksiyonu oynatarak çevirmeme rağmen milim dönmüyor anahtar ne öne ne arkaya. Netde araştırma yaptım birilerinin benzer durumlar başına gelmiş. sıcaktan diyen var, kirden diyen var, şifre karışmış diyen var.

Sanayiden bir kişiyi aradım aracın gelmesi gerek elektrikçi bakacak v.s. dedi.

Bu nasıl bir durumdur? Nerede nasıl çözebiliriz bu sorunu?

Araç opel combo 2008
N
13 yıl
polis aracı çekti sonra neler oldu aracıma
Arkadaşlar son zamanlarda motoru soğukken kalkışta sanki içerden tup tup tup diye bir ses geliyor. vuruntu gibi. boşta çalışırken debriyaja basınca da değişiklik oluyor motor sesinde. ne olabilir sorun. yağını suyunu yeni değiştirdim.

Yaklaşık 2 ay önce polis aracımı çekmiş aldığımda sağ ayna kırıktı ve arka fren balatalardan basışta ses geliyordu. hala da bu ses geliyor. serviste arka balatalar bitmiş dendi. bir zaman sonra da yağını değiştiren usta pervanenin kenarlara sürttüğünü söyleyince baktık ki gerçekten sağa sola sürte sürte bıçak gibi bilenmiş. yerinden oynamış belli.

aracı çok temiz kullanmaya çalışırım motoru felan sıkıştırmadan. dikkatliyimdir benden başka kullanan da yok. herhangi bir yere de düşmedim. pırıl pırıl araba bir anda gözümden düştü 2-3 iş bilmez yüzünden..

acaba aracı yere sert bir şekilde düşürdüler mi aklıma bu geliyor. çünkü suçlularmış gibi gibi ceza yazmayalım dediler. eğer böyle bir şey var ise yukardaki motor sesi ve vuruntu bütün bunlara bağlı olabilir mi? çözüm ne olabilir.

Araç henüz 2,5 yaşında.sıfır almıştım başka kullanan olmadı. 2008 model 1.3 cdti combo.
N
13 yıl
veritabanı ve script güvenliği
arkadaşlar bir müşterimize internet üzerinden çalışan php ile oldukça geniş kapsamlı özel bir script yazdık. internet üzerinden çok sayıda kullanıcı bağlanıp kullanılıyor. önceleri hostingi kendimiz verdiğimizden dolayı sorun yoktu. ancak müşteri kendi sistemine almak istiyor herşeyi...

1) kendi kodlarımızı başka birisine ait özel sunucuda tutmak ne derece doğru ;(adamlar alıp istediği gibi dağıtı kullanabilirler isterlerse) bu olay piyasada olağan bir şey mi? yoksa scriptler için ek para mı vermeliler bilmiyorum?

2 ) sadece dbyi onların sunucusuna atmak mantıklı mı?

3) diğer yöntem olan php kodlayıcılarla çalışmak.. bu hız ve güvenlik açısından ne durumdadır?

4) piyasada bu tip yazılımları satarken nasıl politikalar izlenmeli ve fiyatlandırmalar nasıl olmalıdır?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.