D

Yüzbaşı
01 Mart 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
87 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
MSI Spotlight : Besiktas E-sports Club
D
10 yıl
Gümüşten çıkmak için eleman aranıyor
Merhaba arkadaşlar hesabımı gümüşten çıkarmak istiyorum. Yanıma farm yapmasını bilen, oyun takibi yapan, flamelemeyen ve trollemeyen bir arkadaş arıyorum. Skypedan da konuşabiliriz. Oyundaki nickinizi yazarsanız eklerim buradan.
D
11 yıl
Refurbished Xbox Controller\u0027a Dikkat!
Merhaba arkadaşlar, 6 ay önce sanalpazardan bi controller aldım,aldıktan kısa bir süre sonra içindeki parçalar sesler yapmaya başladı, fazla takılmadım. Geçenlerde oyun oynarken ls'nin çok bastırmadan çalışmadığını fark ettim. Konsolun içini açtığımda kolun ağır tamir gördüğünü fark ettim, kol çok büyük ihtimalle refurbished, Türkiye'de böyle bir tamirin yapılabileceğini sanmıyorum. Kolu aldığım yer referansı olan bi yerdi. Resimleri de atıyorum

http://n1307.hizliresim.com/1c/h/qbfyv.jpg
http://n1307.hizliresim.com/1c/h/qbg00.jpg
D
11 yıl
Yeni parçalar aldım, eski HDD\u0027yi kullanmak istiyorum
Merhaba arkadaşlar, forumda bir arkadaştan
Amd x2 5600+ Be işlemci
/3GB Ram
/8800 GT ekran kartı
/Epox Mf4-j3 anakart
aldım, elimde eski bir kasa var, içindei dvd-wr ve hdd'yi kullanmak istiyorum, herhangi bir sorun çıkar mı ?
D
11 yıl
500-600 Liraya Sistem Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, Haziran ayına kadar elime 500-600 lira civarı bir para geçecek, bir sistem toplamak istiyorum yalnızca kasa olarak. Önceliğim Battlefield 3 oynamak. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
D
11 yıl
Black Ops 2 Canlı Yayındayız
http://www.youtube.com/watch?v=JdUzWUy_74A&feature=plcp

merhaba arkadaşlar black ops 2 de canlı yayına geçtik buradan izleyebilirsiniz
D
11 yıl
Amazon.com\u0027dan sipariş
Merhaba arkadaşlar, Amazon.com dan 150 dolara px5 kulaklık almak istiyorum. Kargoyla birlikte 175 dolar tutuyor. Bir konuda amazonun dhlye gümrük masrafını ödediğini gördüm. 75 Euro'yu aşan ürünlerde gümrüğü amazon karşılıyor mu? Teşekkürler.
D
12 yıl
iPhone 4s silinen müziği yeniden atmak
merhaba , telefonumda eskiden müzikler vardı , anlamadığım bir nedenle silindi . sanırım birşey indirirken yer yok diye telefondan kendi kendine sildi müzikleri . yeniden bu müzikleri atmak istediğimde şarkılar listede varmış gibi görünüyor . itunes'dan oynatmaya çalıştığımda ünlem işareti çıkıyor . listeyi ne kadar denediysem de temizleyemedim . bi yöntem var mıdır bunu halletmek için ? şimdiden teşekkürler
D
12 yıl
Iphone 4S önce DFU modu şimdi de siyah ekran
merhaba , bugun telefonu restore etmek istedim , itunes'dan güncellemeyi indirdim . güncelleme yüklenirken itunes bir hata verdi ve telefon dfu modunda kaldı . daha sonra ireb programını bilgisayara indirdim ve programda yazanları yaptım . telefonun ekranı şu an siyah ve geri yükle dediğimde itunes hata veriyor . bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır ? acil yardıma ihtiyacım var , şimdiden yardım edicek herkese teşekkürler .
D
12 yıl
Turtle Beach DPX21 7.1 Gaming Headset İnceleme
Merhaba arkadaşlar , 3 haftadır kullandığım DPX21 için inceleme yapmak istedim , ülkemizde konsollar için surround kulaklıklar çok fazla bulunmuyor . Ülkedeki en çok bulunan kulaklık olan Sharkoon'ların 5.1 olması , ağır olması ve adaptör-kablonun çok olması beni soğuttu . Ben de DPX21'e yöneldim . Umarım surround kulaklık almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim .
< Resime gitmek için tıklayın >
Kutunun içinden PX21 , DSS , optik kablo ve usb kablo çıkıyor . DSS PX21'e gelen stereo sesi 7.1 surround sese çeviriyor .
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Kurulumu oldukça basit . USB ve Optik kabloyu PS3'e taktığınızda birkaç ayar yapmanız gerekiyor . Xbox'da ise hiçbir ayar yapmanıza gerek kalmıyor . Bu arada eğer fat Xbox'ınız varsa Optik Çevirici almanız gerekiyor . Kulaklığın yaklaşık 3 metre uzunluğunda bir kablosu var . Kulaklık gücünü USB'den alıyor .

Kulaklık oldukça rahat , kenarları ve üst kısmı süngerden yapılmış ve oldukça yumuşak . Kulağınıza taktınızda hiçbir rahatsızlık hissetmiyorsunuz . Kulaklıkların başı oynuyor . Bu da dayanıklılığını arttırıyor . Mikrofon da oldukça esnek ama çıkarılamıyor . Kolaylıkla kendinize göre ayarlıyorsunuz . Kulaklığa gelen chat , bass ve oyun sesini amplifierden ayarlıyoruz(Türkçe karşılığını bulamadım) . Ayrıca mikrofonu açma kapama ve sesi genişletici düğmeleri , xbox live chat kablosu girişi var .
< Resime gitmek için tıklayın >
Kulaklığı taktığınızda daha önce hoparlörden oynuyorsanız çok farklı gelecektir . Sizi tamamen savaş ortamına sokuyor . Silah ve bomba sesleri adeta gerçek gibi . Kulaklığı PS3 ve Xbox'ta kullandım . MW3'te Xbox'ın sesleri PS3'ünkine göre kat kat daha iyi . Black Ops'ta da durum aynı . Xbox'da çok daha rahat ses kasılıyor . Adeta düşman odamın içinde koşuyor gibi . Gears Of War 3'de ses konusunda çok başarılı . Basslar ve oyun sesi çok dengeli olmuş . Chat boost sayesinde oyunun sesi yükseldikçe arkadaşlarımızın sesini de ona göre ayarlıyor . Kendi sesimizi duyduğumuz için bağırmamıza gerek kalmadan çok rahat bir şekilde mikrofonu kullanıyoruz . Kulaklık müzik konusunda da çok başarılı .

Eğer etrafı rahatsız etmeden oyun oynamak , Surround oyun oynamak veya ses kasmak istiyorsanız , DPX21 isteklerinizi karşılayacaktır






İlk incelemem olduğu için bazı eksikliklerim olabilir , olduysa affola . Sorunuz varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım . Saygılar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.