K

Yüzbaşı
25 Ocak 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
15 yıl
307 1.6 Triptonik LPG Taktırmayı düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar,

2003 Model Peugeot 307 1.6 110HP Triptonik vites bir aracım var. İnternette 307'lere takılan LPG lerde genellikle stop etme ve benzeri sorunlar olduğunu okudum. Aracımın şuan benzin ile istanbul trafiğinde yakıt tüketimi 0,365 TL / KM 'dir. Benzine artık para veremez oldum. :D 3 Ayda 5000 KM yol yapıyorum. LPG taktırırsam bu dahada artacaktır.

Sizce bu araca LPG gider mi?
Gider ise hangi marka ve tavsiye edebileceğiniz bir usta varmıdır? (İstanbul Ümraniye'deyim.)
Ortalama yakıt tüketimim sizce ne kadar daha iner.
Aracım Triptonik olduğundan LPG nin açacağı ufak problemler aracıma zarar verir mi?
Ortalama taksitli LPG Kit fiyatları nelerdir?

Profesyonel fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum.
K
15 yıl
307\u0027ye Ucuz yollu ses sistemi
Merhaba arkadaşlar,

Oto ses sistemi kategorisinde henüz çok yeniyim ve bazı terimlerden anlamıyorum. Peugeot 307 aracıma ufak bütçemize göre bir ses sistemi yerleştirmeyi planlıyoruz. Aracıma Media Markt'dan aşağıdaki (NaviTech 6800UDT) teybi aldım ve montajını yaptırdım.

http://www.hepsiburada.com/navitech-cdt-6800udt-divxmp4dvdvcdcdcd-rcd-rwmp3-calar-/productDetails.aspx?categoryid=26080&productid=otdelcdt6800bdt

Teypte 4x50W Mosfet çıkış bulunuyor.



Şimdi birde Amfi ve Bass almak istiyorum. Bass Woofer olarak JBL 1000 Watt ve amfi olarakda aşağıdaki amfiyi düşünüyorum. Sizce bu sistemler uyumlu ve performanslı çalışır mı? Bu işte henüz amatör olduğumdan dolayı pek bir bilgim yoktur. Yardımlarınızı bekliyorum.

Amfi:http://www.sahibinden.com/jbl_gto_504-32WQQaXQQ13513771WQQpXQQdisplayitem
K
17 yıl
SevgiliAra.net
Site adresi: SevgiliAra.net
İstenen minimum fiyat: 100
minimum artış: 20
Hemen al: 300
Kategori, sitenin içeriği nedir:
Günlük hit sayısı: -
extreme linki adresi: -
Banlı olduğu sponsor varmı: -
Banlı olduğu arama motoru varmı: -
Script,Yazılım sahibi: -
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahilmi: Değil
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: Yok

Arkadaşlar, arkadaşlık sitesi kurmak için almıştım. İçinde warez bir script var ama öylesine kurmuştum :) Sadece alan adını satıyorum. Yanında 1 GB Linux cPanelli alan ve 10 GB Bandda hediye edebilirim. :) TurkTicaret.net den tescil edilmiştir. Hiç bir hiti miti yoktur. Sadece isim güzelliğinden dolayı biraz yüksekden başlattım. Fiyat YTL dir.
K
18 yıl
Bilgisayarım açılır açılmaz donuyor! Acil Yardım !!!
Bilgisayarımı açar açmaz nereyi tıklasam mouse imleci kumsaati oluyor ve donuyor. Sanırım bir virüs yedim fakat avast ile güvenli kipten full taratma yaptığım halde virüs bulunamadı. Aynısı komşuya olduğunda format atmıştık.. Fakat verilerimin yüzünden format atmak istemiyorum. Daha önce böyle bir sorun yaşayıpta fix'ini bulabilen varsa çok sevinirim.. Acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
K
19 yıl
FTP Sorunu? Dosyalar Gitmiyor. YARDIM
Arkadaşlar CuteFTP kullanıyorum.Resimdeki gibi serverıma bağlanıp dosyamı göndermeye çalışınca iki adet file gidiyor, ardında Accepted Data Connection, fakat gerisi yok. Bir saat bekle hala aynı. 3DFTP Programı ilede aynı şekilde kalıyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.
K
19 yıl
ÇOookkKK Eğlenceli Oyun Eminim Hedef için Uraşacaksınız
http://www.kotuvepis.com/motor.htm

Oyunun oynanış şekli ve mantığı aynen şöyle.
Mouse'un sol tuşunu basılı tutup rampanın tam ucuna geldiğinde basılı tuttuğun tuşu bırakmak.
Daha ileriye gidebilmen ve hatunları soyabilmen içinse yapman gereken tek şey, motosikletin arka tekerliğinin rampanın tam ucuna geldiği anda bırakman. Böylece amacına ulaşabilirsin. Motosiklet ile ne kadar ileriye gidersen hatunlar yaptığın dereceye göre soyunuyorlar.
Kızları komple soymak için 290 metre uçman şart. Oyunda bir sarışın var.. Onu soymak içinde 300 metre kadar ileriye gitmelisin...
K
19 yıl
PHP Siteye FLOOD Koruması Önlemi Arayışı
Sitem için yardımlarınıza ihtiyacım var :) İstediğim örnekwww.phpkolik.com ki flood koruması gibi.Fakat oradaki Nuke tabanlı.Sistem hem ardarda Refresh cekince hemde box floodlarda devreye giriyor.Bende Formmailim için boyle birşey istemek zorunda kaldım.Varmı acaba derdimi anlayıp derman bulucak kişiler :))
K
19 yıl
Photoshop\u0027da Save for Web SORUSU?
Bu resimdeki PS Save for webdeki parların bazılarını nasıl kaldırabilir veya düzeltebilirim : )

Resim için Tıklayın :)

http://img300.imageshack.us/my.php?image=ps4cc.jpg
K
19 yıl
Ağ Bağlantı Dosya Paylaşımı İzin Sorunu (Acele Pls :) )
Arkadaslar işyerindeki ağ bağlantımızda Laptop un paylaşıma acımlasına ramen baglanmaya calıstıgımızda daha calısma grubu bilgisayarlarının oldugu yerde cift tıklayınca anında Erişim izninizin oldugundan emin olun diyor vegirmiyor oysa herşey normal diger bilgisayarlardada sp2 yüklü ama bu sorun yoktu..

Acil şifalarınızı bekliyorum :)
K
19 yıl
Modemden Diğer IP lerin Erişimini Kısıtlamak
Diğer arkadaşlarla ağ bağlantım var ve benim modemim Ağ bağlı fakat sırf multiplayer ve dosya paylasımı için kurdugum bu ağdan diger kişilerin ADSL imden faydalanmasını istemiyorum.Bunu nasıl yaparız..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.