M

Teğmen
20 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
geçen yıl
Türk Telekom Fiber Modem Yerine Yeni Fiber Modem Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba, evimde türktelekom fiber internet mevcut ve türk telekomun verdiği ZTE marka fiber modem var. Ben bu modem için her ay türk telekoma kullanım ücreti ödüyorum. Bunun yerine kendim bir fiber modem alıp kendime ait bir modem olmasını istiyorum.

Öncelikle bu modemi iade edebilme şansım varmı?

Bu modem yerine daha iyi hangi fiber modemi tavsiye edersiniz?

Ve son sorum olarak türktelekom birde nokia marka küçük bir kutu (sanırım fiber sonlandırıcı deniliyor) takmışlardı modemi iade ederken muhtemelen o kutuyuda iade etmem gerekiyor. O kutudan internette bulamadım nerden temin edebilirim?
M
geçen yıl
Arçelik kurutma makinesi homewhiz kurulum sorunu
Arkadaşlar merhaba,

Arçelik 920 kmw model kurutma makinem var. Homewhiz özelliği ile bağlantı kurmaya çalışıyorum kılavuzda belirtilen aşamaları yapmama rağmen olmuyor. Makine kapalı iken uzaktan bağlantı ve açma kapama tuşuna 3 sn basılı tutuyorum ekranda 3 den geriye doğru geei sayım çıkması gerekiyor diye belirtiliyor kılavuzda ama benim ekranda herhangi bir şey çıkmıyor. Acaba bu kurulumun farklı bir yöntemi mi var bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
M
3 yıl
Aynı anda 2 tvyi açınca sinyal gelmesi. (garip bir sorun)
Arkadaşlar merhaba,
Oturma odasında kendinden uydulu LG tv mutfakta ise yine kendinden uydulu vestel tv kullanıyorum. Bu güne kadar ikisinide sorunsuz kullanıyordum fakat bugün ilginç bir sorunla karşılaştım. Mutfaktaki vestel tv yi açtığımda sinyal yok hatası aldım kanalları dolaştım hiç birinde sinyal yok. Oturma odasındaki tv yi açtığımda mutfaktaki tv ye sinyal geliyor fakat oturma odasında hangi kanalı açtıysam onla aynı frekansa sahip kanalların sinyali geliyor sadece diğer kanallarda yine sinyal yok. Sorun neden kaynaklı olabilir acaba? Yardımcı olabilirmisiniz?
M
3 yıl
Kombi altındaki su borularından gelen ses
Arkadaşlar merhaba,
Buderus marka kombim var ve kombiyi açtığımda kombi altındaki su nağlantı borularının birisinin içinden sanki metale taş parçacıkları çarpıyormuş gibi ses geliyor. Biraz araştırdım ve o kısımda filtreler olduğunu onların temizlenmesi gerektiği öğrendim ve filtreleri temizledim fakat sea devam ediyor. Bu ses neden kaynaklanıyor olabilir ve neler yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz?
M
4 yıl
Arçelik A 670 A mı Vestel 40u9400 mü?
Merhaba arkadaşlar, bir gün içerisinde 40 inç bir tv alacağım. 2 tv arasımda kaldım. Smart tv olması ve uygulama yüklenebilmesi benim için önemli. İptv ve şuan kullandığım lg tv de plex media uygulamasını çok sık kullanıyorum ve bunları kullanmak istiyorum. Bütçem 2500 TL. Bu iki tv den hangisini tavsiye edersiniz, hangisi benim ihtiyaçlarımı karşılar? Yada sizin tavsiye edebileceğiniz başka bir tv varmı? Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim.

Arçelik A 40 A 670

Vestel 40u9400
M
5 yıl
Laptop İçin HDD Tavsiyesi Lazım
Arkadaşlar merhaba,
4 yıllık msi ge62 laptobumun hdd si bozuldu ve şuan bilgisayar hiç açılmıyor. İşletim sisteminin kurulu olduğu 128 gb m2 sdd var bunun yanına depolama/yedekleme için 2 parçaya bölüp kullanacağım bir hdd ihtiyacım ve 500 tl kadar limitim var ama karar veremedim ve kafam karıştı. Normal hdd mi yoksa sshd mi 1 tb lık bir hdd mi yoksa 2 tb lık bir hdd mi 54000 rpm mi 74000 rmp mi derken kafam çorba oldu. Bu konuda bana yardımcı olup tavsiyelerde bulunursanız çok memnun olurum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
M
8 yıl
çeyiz için beyaz eşya önerisi
arkadaşlar çeyiz için beyaz eşya araştırıyorum. önce profilo lara bakıyodum ama sonra lg ye kaydım ve aşağıdaki üç ürün hoşuma gitti. bu ürünleri kullanan varsa yorum alabilirmiyim yada bunların yerine alternatif önerebileceğiniz ürünler varmı? ilginizden dolayı şimdiden teşekkür ederim

buzdolabı
http://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GN-M702HQHM

çamaşır makinesi
http://www.lg.com/tr/camasir-makinesi/lg-F14A7FDS

bulaşık makinesi
http://www.lg.com/tr/bulasik-makinesi/lg-D1450WF1
M
9 yıl
Windows 10 diğer aygıtlar map sms/mms sürücü sorunu
arkadaşlar windows 10 da diğer aygıtlar altında map sms/mms diye bir şey var ve bunun driverini bulamıyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
M
9 yıl
ge62 freedos uefi windows 8.1 yükleme sorunu
arkadaşlar freedos ge62 laptopa windows 8.1 yüklemek istiyorum internetteki yükleme videolarını izledim ve aynısını yaptım fakat yükleme sırasında hep hata verdi biosu eski ayarlarına sıfırladım şuanda flashı takıyorum boot menüden flashı seçiyorum direk bios ekranına giriyor. hiç bir işlem yapamıyorum. acil yardımlarınıza ihtiyacım var
M
9 yıl
msi lardan hangisi karar veremedim
Arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum ve msi almaya karar verdim.ama hangi modeli alacağıma karar veremedim. Arasında kaldığım mıdeller bunlar.

Ge62
http://www.sanalmarketim.com/msi-ge62-2qe072xtr-apache-core-i74720hq-8gb-1tb-gtx965m-2gb-156-full-hd-freedos/p_59836/


http://www.hizlial.com/msi-ge62-apache-2qe-071xtr-i7-4720hq-26ghz-8gb-1tb128ssd-2gb-gtx965m-156-freedos-notebook/10602461?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_cpc&source=mobil&v=1.22.7

Ge60
http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2qd1016xtr-apache-core-i74720hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gtx950m-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_60193/

Ge72
http://www.sanalmarketim.com/msi-ge72-2qe034xtr-apache-core-i74720hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gtx965m-173-full-hd-freedos-hediyeli/p_59832/

Msi ge62 ssd li model hızlı alda 4199 tl sanalmarketimde 4300 hızlıal güvenilirmidir. Birde arkadaşlar ge62 nin ssd lisi mi yoksa ssd siz modelini alıp sonradan ssd takmak mı daha mantıklı. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.