C

Yüzbaşı
29 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
14 yıl
Hakikaten gizemli bir sorun!
Arkadaşlar belki bazılarınız biliyordur, pc'ler bazen o ya da bu sebepten boot etmezler. İşte maalesef benimde pc boot etmiyor. Aylarca tavsiye edilen düşük değerde bir psu kullandım. Zaten son dönemlerinde sıkıntıylıydı. Geçen hafta en son etrafa bir yanık kokusu verdikten sonra bir daha hiç boot etmedi kendini. Buraya kadar ilginç bir şley yok ancak şimdi 10 dk önce htpc-vari bir ucuz pc'im vardı. Sorun kimde diye htpc'mden söktüğüm PSU'yu bozuk pc'me taktım. Ramleri taktım, ekran kartını taktım. Belki çalışır diye ümit ettim. Pc'yi açınca yine çalışmadı eh mobo gitmiş herhalde deyip htpc'den çıkardığım parçaları geri taktım. Ve ilginç bir şekilde artık bu Pc'imde boot etmiyor. Ramleri çıkartmama rağmen bip sesi alamıyorum. Benim eski cenabet pc ne yaptıysa ona taktığım parçalarıda bozdu herhalde. Elimde çalışmayan 1 pc varken artık 2 pc'im var, ömrü hayatımda böyle birşey görmedim. İlginç şey ise eski pc'ye taktığım hiçbir parçayı htpc'de kullanmadan bile ne bir bip sesi alıyorum, ne de boot ediyor.

Y aptıklarım
Bios pilini atmak. Cmos res atmak, sadece cpu takılı çalıştırmak.
C
15 yıl
İngilizce konuşmayan ülke DLC\u0027leri?
Selamlar, bir sorum olacaktı? GT üyeliğimizi İspanya, Almanya vs vs benzeri İngilizce konuşmayan ülkelerden aldıysak indirdiğimiz DLC'lerin dili o ülkenin dili oluyor diye bir söylenti duydum. Doğru mudur acaba? Özellikle Almanya'dan foruma giren arkadaşlardan bu sorunun cevabını bekliyorum.


Lütfen bilgisi olmayan yazmasın.
C
15 yıl
Xbox 360 Gümrük Sorunsalı
Yurtdışından getirtiğim Xbox gümrüğe takılırsa acaba kaç lira gümrük parası öderim?
Daha önce ödemiş biri var mı acaba?
C
16 yıl
HD3200 yanına HD3450 mi yoksa Hd 2600pro mu?
ARkadaşlar Ati'nin Dx10 çözümlü 780g mini-itx mobolarından aldım. Kartın beni cezbeden kısmı içinde dahili dx10 igpsi olmasıydı. Ayrıca elimde hiç kullanmadığım bir Hd2600 pro vardı. Aklımda bu hd2600 proyla Hd 3200'u Hybrid Crossfire yapıp oblivion gibi bir oyunu orta-üst düzey grafiklerde oynamak ancak yaptığım araştırmalar sonucu hd3200'ün en iyi partnerinin hd3450 olacağını öğrendim. Yanıtlarsanız sevineceğim 2 soru var aklımda

1 Hd3450 mi almalıyım para verip yoksa elimdeki 256mb Hd2600pro'yu kullanmaya devam mi edeyim? Benchmarklarda 2600pro hep 1-2 fps önde gözüküyor.

2 Hd2600 pro tek başına HD3200le crossfire yapacağından daha iyi sonuç verebilir mi?

3 Eğerki 3450 al diyorsanız şu anda ikinci elde kaç para eder Hd2600?
Arkadaşlar benden başka Hybrid Crossfire olayını merak edenler için bulduğum güzel bir dökğman.
http://game.amd.com/us-en/content/images/crossfirex/CF_combo_chart_July08.jpg
C
16 yıl
Mini-itx satan yerler?
Arkadaşlar bugün kadıköyde 1-2 yere sordum mini-itx anakartlardan bir proje için gerekiyor. Hiç satan yer görmedim. Bulamazsında dediler. Acaba nerelerde bulabilirim? Özellikle 780g mini-itx istiyorum olmadı inter atomda alabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Kusura bakmayın bölümü yanlış oldu
C
16 yıl
Wireless şifresini unuttum Modemin şifresini unuttum
arkadaşlar durum başlıkta yazıyor zaten. Acaba bir türlü bu modemin ayarlarını varsayılan( default) ayarlara getirebilir miyim? Şu anda modemin markasını bilemiyorum modem benim değil teyzemlerin. Ancak 1-2 güne öğrenebilirim ama muhtemelen Airties yada zyksel olması lazım. Teorik olarak herhangibir yoldan modemin tüm ayarlarını baştan yapabilir miyim?
C
16 yıl
Pasif Soğutma CPU Yardım
Arkadaşlar ben bir arkadaşımla seneye dönem ödevim olarak multimedya pc'si yapacaz. Bütçe en fazla 300-400 ytl olacak. Zaten ekran kartımız hazır pasif soğutmalı hd2600. Benim sorum acaba pasif soğutmalı bir cpu var mıdır? Yada biz anakartın tamamen üstünü kaplicak şekilde bakırdan bir soğutucu yapsak 120mm tek fan bu cpu'yu soğutmaya yeter mi? Ve pasif soğutmalı PSUlar en çok kaç watt oluyorlar.
C
16 yıl
HD 3870 +HD3870x2 Crossfire?
Arkadaşlar öncelikle kafama çok takılan bu soruya yanıt aryıroum? Öğrenmek istediğim şu anda bir hd3870 alsam fiyatları ucuzlayınca da bir hd3870x2 alsam bu ikisini crossfire yapıp 3 ekran kartı gibi çalıştırabilir miyim? Bence bir çok kişi bu sorunun cevabını merak ediyordur?

Lütfen cevap olarak "3870i napacaksın al bi 8800gt keyfine bak", "crossfire sadece para tırtıklamak içindir, forza tek gpu" vs vermeyin.
C
17 yıl
Xbox 360 yeni bir hata mı?
Arkadaşlar Xbox 360ın yeni bir hatasıyla karşı karşıyayım. Bios pili görevini görmesi gerekn zımbırtı çalışmıyor. Nereden mi anladım oyunlarımı save ettiğimde her zaman Nov 22 2005 diye kaydediyor aynen Pcde bios pilin çıkarıp takığınızdaki gibi ürünün ilk tarihini yazıyor. Microsofta koca bir

Xboxta bios pili var mı bilmiyorum ama o işlevdeki zımbırtısı bozuldu en azından o kadarını biliyorum.


Bioshockta yaşıyorum bu sorunu diğer oyunlarda tarih yazmadığından bilemiyorum en yakın zaman da oblivion temin edip deniyecem oyunda mı sorun var diye.
C
17 yıl
Güçlü bir wireless anten
Arkadaşlar masaüstü pc'mle modem arasında tam 4 duvar 1 mikrodalga bolcada insan var. Bu kadar çok engeli aşabilen bir wireless anten istiyorum kartını aldım ama şu andaki kartın anteniyle bağlantı seviyesindeki 5 çubuktan 1i dolu anca 2.048mb nettle maks 50kb download edebiliyorum. Bu dediğim sorunları aşabilecek en azından 3 çubuk dolduracak bir anten gerekiyor. Hangi markanın hangi antenini tercih edersiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.