A

Yüzbaşı
29 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
14 yıl
LEVEL\u0027in verdiği starter pack kodları
Selamlar,
bu tarz oyunlarla ilgilenmediğimden 3 aydır Level dergisinden çıkan hediye kodları DH'a yazıyorum, isteyen kullanıyor. Bu ay da CABAL online starter pack diye bir şey vermiş, 50TL değerindeymiş. ama yalnızca yeni hesap açanlar kullanabiliyor sanıyorum.

Kullanmak içinwww.cabalonline.com/wallie adresine girip yeni hesap açmak, ardından promosyon kodu bölümü çıktığında bu kodu girmek gerekiyormuş.

Benim şansıma aldığım derginin içinden iki kod çıktı. İkisini de aşağıya yazıyorum. kullanan hayrını görsün:

1. kod: 69154300
2. kod: 74161967
A
14 yıl
ANKARA\u0027DA XBOX HDD BANI NEREDE AÇILIR?
HDD banı kaldıracak yer arıyorum Ankara'da. Nereler yapar? Maliyeti nedir? Bilgi verebilir misiniz?
A
14 yıl
PS3 lensim bozuldu sonunda
Selamlar;

2 senedir sabah akşam çalışıp da bozulmayarak beni hayretler içinde bırakan PS3'üm sonunda pes etti, bioshock 2 oynarken takıldı birden, daha sonra da diskleri okumamaya başladı. Ya hiç algılamıyor, ya da bir süre sonra oyunun adını yazayı becerebiliyor. Lens gitti yani.

Cihaz NTSC-J, 80GB'lıklardan, hafıza kartı okuyuculu, 4 USB'li olanlardan. Ankara'da bunun tamirini yapabilecek bir yer biliyor musunuz? Varsa adresi ve telefonunu alabilir miyim? Ve tahmini olarak kaça patlar bu iş bana?
A
15 yıl
GOW3\u0027ün multisi olabilir mi? Nasıl olabilir?
GOW3'te multi olacak diye bir haber yok, heyecana gerek yok o yüzden şimdilik, başka bir konuda lafı açıldı, aklıma aşağıda yazdıklarım geldi, başka fikirler de çıkar belki diye konu açayım dedim. GOW3'ün multisi nasıl olur? Bence aşağıdaki gibi olabilir pekala..


Gods vs. Titans olabilir mesela, illa Kratos olacak diye birşey yok ki multisinde.

Her tanrının ve titanın kendine has özellikleri olur, mesela birkaç yakın atak, birkaç uzun menzilli atak gibi, güzel de dengelenir her birinin güçlü-zayıf yönleri, atıyorum 16 çeşit tanrı 16 çeşit titan, başlarken seçersin bir tanesini dalarsın karşıya. Ortam, atmosfer, müzik vs aynı olduktan sonra Kratos (keşke olabilse ama bir tane işte) olmadan da çok sağlam multi çıkar bence GOW'dan Şöyle bir de güzel oyun modları yaparsın, artifact kapmaca (capture the flag gibi), King of Olympus (king of the hill gibi), Zeus'u koru, Gaia'yı koru (VIP veya hostage modları gibi) şeklinde de modlar yap, tadından yenmez.

Uncharted'daki eleman (adı neydi unuttum) da bir tane ama multisi var daş gibi, bunda neden olmasın??
A
15 yıl
Tek optik girişli anfiyle birçok optik çıkışlı cihazı çalıştırma
Selamlar;
optik ses çıkışlı bir kaç cihazım var, oyun konsolları, media playerlar gibi, bunların her birini ayrı ayrı bağlamaya kalsam 3-4 optik girişi olan bir anfi lazım olacak. Bu konularda biraz cahil olduğumdan anlayan birileri şuna cevap verebilirse sevinirim.

Optik çıkışlı cihazlarımın neredeyse tamamının HDMI çıkışları da var, ve bunlar Samsung 46A656 televizyonuma bağlılar. Bu televizyonun arkasında da bir optik ses çıkışı var. Ben bu optik ses çıkışını tek optik girişli bir anfiye bağlasam, televizyondan kaynak değiştirdikçe her cihazımın sesini 5.1 olarak, Dolby, DTS, THX artık nasıl bir kaynaksa, hoparlörlere kayıpsız dağıtabilir miyim?

Eğer bu yazdığım mümkünse bana uygun 300-400TL civarı fiyatlı, salonda kullanılabilecek tek optik girişli bir anfi tavsiye edebilir misiniz?
A
16 yıl
PS3 optik çıkışa bağlanabilecek hoparlörler
PS3'üm şu anda TV'ye bağlı, sesi de TV'den alıyorum. Bir yanda da 5+1 hoparlörlerim bilgisayarı da toplayıp kaldırdığımdan boş boş yatıyor. Optik girişi yok, PS3'e bağlayamıyorum.

Optik çıkışı kullanabilmek için buradan bağlayabileceğim hoparlörler arıyorum. Logitech Z5500'ü biliyorum ama en ucuz 550 liraya var, ben PS3'ü o paraya aldım zaten, bütçeyi aşıyor.

İnternetten araştırayım dedim, alışveriş sitelerinde hoparlörlerin teknik özellikleri çok yavan, havada kalıyor, en ileri modellerde bile çoğu zaman ne tip girişlere imkan sağladığını göremiyorum.

Lafın kısası optik girişi olan makul fiyatlı hoparlörler var mı bildiğiniz? Varsa nerede? Ne kadar?

Olmadı evdeki hoparlörlerimi PS3'e bağlamanın bir yolunu gösterin bari...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.