X

Yüzbaşı
03 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
11 yıl
Fiat ECU scan programı
Arkadaşlar özel veya yetkili servislerin kullanmış olduğu Fiat ECU scan programının güncellenmiş Türkçe full versiyonunu üzretsiz olarak aşağıdaki linkten notebook'larınıza indirebilirsiniz. Alfa sahiplerinin kendi otomobillerine kendi imkanları ile checkup yapma fırsatı sağlayacağını düşündüm. :)

http://www.****.com/dokumanlar-181/fiatecuscan-2-6-turkce-full-5684.html
X
12 yıl
159 üretim bandı (video)
X
13 yıl
2004 model 156 cd player hatası!!!
yeğenime 2004 model temiz bir 147 aldık o da aldığı gibi işi icabı istanbul dışına gitti neyse... bugün geldi aracı gündüz gözüyle daha da detaylı inceledim. Philips marka cd'ye track formatında müzik kopyalamış ve cd player'ı okuyor çok şaşırdım çünkü benim arabama çoğu marka cd'yi denedim bir türlü okutamadım. 147'de çalışan cd'yi benim arabamda okutmaya çalıştım fakat yine hüsran ile karşılaştım. Orjinal cd'lerde hiçbir problem yok çok sert çukurlara girmedikçe ne takılma var nede başka bişey, arkadaşlar 2004 model 156'ya track formatında müzik yükleyip çalıştırabilen varmı? bose ses sistemi ile ilgili olabileceğini hiç sanmıyorum fakat aynı cd, aynı cd player'da neden çalışmaz? yada 147 ile 156'lardaki cd player mı farklı? yardım lütfen :)
X
13 yıl
Alfa Romeo History from 1910 \u0026 2008
X
13 yıl
Fiat, Alfa Romeo Ve Jeep\u0027in Yeni Modellerini Üretecek
Fiat, Chrysler ile birlikte yaptığı stratejik işbirliği kapsamında Fiat'ın Torino'daki Mirafiori Fabrikasında Alfa Romeo ve Jeep'in yeni modellerini üretme kararı aldı.
Konuya ilişkin yapılan açıklamada, Fiat Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sergio Marcihonne tarafından açıklanan ve 2012 yılının 3. çeyreğinde hayata geçmesi hedeflenen yeniden yapılanma planına göre, her marka için üretilecek adetlerle orantılı olarak Fiat ve Chrysler arasında dağıtılmak üzere 1 milyar avronun üzerinde bir yatırım yapılmasının planlandığı belirtildi.

Fabrikanın yeniden yapılanma planına göre, Alfa Romeo Giulietta mevcut platformunun Chrysler tarafından geliştirilen bir versiyonunun, yeni Alfa Romeo ve Jeep modellerinin temelini oluşturacağı dile getirilen açıklamada, bu modellerin, küresel anlamda önemli bir gelişme potansiyeline ve uluslararası alanda en fazla temsil özelliğine sahip Jeep ve Alfa Romeo'nun amiral gemileri olacağı kaydedildi.

Açıklamada, Alfa Romeo'nun yeni orta sınıf sedan ve station wagon modelleri ile birlikte tüm SUV modellerinin geliştirilmesinde kullanılacak olan yeni evrensel platforma ev sahipliği yapacak Mirafiori Fabrikası'nda her marka için üretilecek adetlerle orantılı olarak Fiat ve Chrysler arasında dağıtılmak üzere 1 milyar avronun üzerinde bir yatırım yapılmasının planlandığı bildirildi.

Alfa Romeo Giulietta'nın mevcut platformunun Chrysler'in de katkısıyla geliştirilen son hali üzerinde yükselecek olan yeni modellerin etkisiyle, potansiyel üretim rakamının günde 1000'in, yılda ise 250 bin ? 280 bin adedin üzerine çıkmasının sağlanacağı vurgulanan açıklamada, ''Böylece mevcut işgücünün tamamı kullanılmış olup, olası yeni işlerin de yolu açılacak. Mirafiori'de üretilecek yeni modeller, ayrıca Avrupa Birliği dışına da ihraç edilecek. Üretimin yarıdan fazlası uluslararası pazarlara, özellikle de Kuzey Amerika'ya gönderilecek'' denildi.

Not: Konu Alomaliye sitesinden alıntıdır.
X
14 yıl
Geçmişten günümüze Alfa Romeo modelleri hakkında kısacık video.
Şans eseri buldum çok hoşuma gitti

iyi seyirler

http://www.youtube.com/watch?v=utCgI7udSz8
X
14 yıl
156\u0027dan gelen gıcırtılar
Arkadaşlar,

hafifi bir kasisde, yada birazcık eğimli bir yolda, yada çukur mukur vs. de artık sispansiyonlardan mıdır, yürüyenden midir bilemiyorum fakat arabam ile yürüken kulağıma gıcırtılar geliyor. Forumda benden deneyimli arkadaşlar mutlaka vardır bu kronikmidir yada benim kendimce yapmam gereken bir takım işlemler var mıdır?

Teşekkürler.
X
14 yıl
Makyajlı 156 jant problemi
Merhaba arkadaşlar,

Makyajlı 156 sahibiyim resimdeki jantlar kafamı çok tırmalıyor, bu jantlar bu kadar mı güzel gösterir arabayı yaaa :) fakat bendeki makina 1.600 cc'lik twin spark benzin sarfiyatının artacağı zaten kaçınılmaz fakat jantların boyutunun büyümesi yüzünden motoru yorar mı diye takıldım sonuçta 1.600 cc. Fikirlerinizi yazabilirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
X
14 yıl
Alfa Romeo 156 hangi yağ?
Merhaba arkadaşlar,

156 sahibiyim aracımın yağ değişim süresi geldi hangi yağı koyacağımı bilemiyorum. Şuan ki kullandığım yağ selenia gold ama selenia racing'i (10w 60) çok metediyorlar. Birmot selenia racing koyuyoruz diyor fakat biraz pahalı?

Bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.