R

Yüzbaşı
01 Şubat 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
70 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
6 yıl
YARDIM ** G-Sync + Monster Abra A5 V 4.1.2
Merhaba arkadaşlar hali hazırda kullanmış olduğum MONSTER ABRA A5 V4.1.2 nın 15.6 lik monitörü bana yetmemekte . Bu sebepten dolayı G-Sync bir
ÖRK: ASUS 24" PG248Q 1ms Full HD 180 Hz G-SYNC HDMI GAMING LED MONİTÖR düşünmekteyim. Sizce Araların daki uyum farklı sorunlarla karşılaşmama sebep olur mu?

monster için de 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX12 var.

Öneri monitörlere açığım ikinci el fiyatlara dahada sıcak bakıyorum :) çok param yok .
R
7 yıl
Steam+Origin+Uplay Oyunlarımı satmak istiyorum.
İnternet'ten ne kadar bilgi edinmeye çalışsam'da bir türlü istediğim soruya cevap bulamadım. Kinguin üzerinden satış yapmak istiyorum.
Origin = almış olduğum Battlefront,Fifa16 oyunlarımı satmak istiyorum. Cd keylerini bulamıyorum.
Steam = bazı oyunların yüklü olmadığı halde cd-keyleri çıkıyor bazılarının çıkmıyor. çıkmayanlar arasında satmak istediğim bir sürü oyun var .

uplay = aynı şekilde cd keylerine nasıl ulaşa bilirim.

Kinguin ' den oyun satmak için anladığım kadarıyla cd key gerekli ve oyun bilgisayarda yüklü olmaması gerekli .

Şuan sadece mount&blade sattım.

Not: Oyunların çoğunun içerisinde account sistemi getirilmekte bazılarına giriş mecburi bazılarına ise esktra eşyalar ve özellikler için giriş yapılıyor. Account girişlerini mailler ve cd-keyler değişken şekilde istenmekte. Oyunlarımın bazılarını satamama sebebim Account sistemli oyunlarda bu söylediklerim olabilir mi?

Umarım yardımcı olursunuz.
R
8 yıl
GTA V code ayarları.
Oyun pc sürümü ilk çıktığı tarih DVD olarak alıp kod''seri numarası'' rockstar socialclub aktarmıştım daha sonra steam üzerinden aldım ve ordaki kod ile oyunuma devam ettim elimde iki tane kod var bir kullanıcı var ben bu kodlardan bir tanesini farklı bir hesaba nasıl aktarımını sağlıya bilirim ? bir arkadaşıma hediye vermekti amaç .
R
8 yıl
Philips 49PUK7100
Merhaba arkadaşlar yeni bir oyun odası düşünüyorum ve sizce pc-ps4-xbox için ideal 10 sene kullanabileceğim televizyon arıyorum.

Philips 49PUK7100 124 cm (49 inch) [4K] Ultra HD 800 Hz Uydu Alıcılı 3D Smart Led Tv

Bir kaç arkadaşım bu modelin hem sinema film keyfine hem oyun keyfine keyif katacağını söylediler. Kullanıcısı olan tavsiye eden bilgisi olan konuya katılım sağlarsa sevinirim.
R
8 yıl
Steam üzerindeki bazı oyunlar TV de calışmıyor.
Merhaba arkadaşlar konu aslında nereye açılır diye biraz düşündüm ve sanırım en mantıklı yer burası .

Steam'den almış olduğum oyunların çoğunu laptapı - Tv bağlayarak oynuyorum . Ve bu ay almış olduğum oyunların içinden bazılarını NBA 2k16 ve Brothers -a tale of two sons , oyunlarından görüntüyü televizyondan alamıyorum, bu tür bir sorunla karşılaşan var mı? Sorun TV nın modelinde veya özelliklerinde mı yardımcı olabilir misiniz .
R
8 yıl
Monster ABRA A5 V4.1.1 Eksik performans
Arkadaşlar 6 ay önce aldığım ABRA A5 V4.1.1 ilk 2 ay cok iyi performans verdi daha sonra SSD yerinde oynadığı için okumamazlık yaptı servise götürdüm 1 ay sonra tekrardan servise götürdüm bu sefer aniden laptop kapandı ve Teknisyen gözlemleri : Anakart kısa devre Yapılan işlen Anakart değiştirildi .

Şuan kullandığımda performansı ilk aldığım gibi gayet başarılı ancak 4GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX11.2 ekran kartının sadece 2gb kullana biliyorum servisi aradığımda telefondan destek verdiler dxdiag den aldığımız sonuç 4 gb ama farklı performans programları 2 gb olarak gösteriyor resimlerle durumu özet geçiyorum ..
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
R
8 yıl
Herşey başa döndü
Arkadaşlar cok ilginç bir hata ile karşı karşıya kaldım gecen sene ps3 te ilk olarak rockstargames "RSG" hesabımla oynamakta olduğum gta V yarıda bırakıp pc versiyonunu çıktığında aynı RSG hesabından devam etmek istemiştim ama sıfırdan başlattı pc ile ps3 farkı diye düşündüm lakin online bölümünde ps3 teki karakterim duruyordu bende pc de sıfırdan başlamışken online da yeni karakter oluşturdum devam ettim 4 ay sorna steam üzerinden oyunu pc icin mecburen tekrar satın aldım "DVD kaza geçirdi " ve tekrardan aynı RSG hesabından oyuna girişimi yaptım herşey sıfırlanmış ve online karakter yine ps3 teki karakter olarak karşıma çıktı .. Şimdi ben ilk DVD den yüklediğimde kullandığım karakteri bir şekilde ulaşabilirmiyim böyle bir olay başına gelmiş olan varmı yada bana en azından akıl vericek olan varmı :/ şimdiden hepinize teşekkürler ...
R
9 yıl
\u0027\u0027YARIŞMA\u0027\u0027MONSTER Editörlerini Seciyor 3.dönem
Videoyu izlemek için tıklayınız

Bu video incelemesi Monster editörünü arıyor yarışması için düzenlenmiştir.

İncelediğimiz Cihazımız Monster Abra A5 v.4.1.1 :)

Tüm katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim ve başarılar dilerim ...

Ve önceki video için hatamı gören arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
R
9 yıl
GTA V PC ONlİNE BUG,HATALAR ve CÖZÜMLERİ
Arkadaşlar konu var ise beni affedin ama yazdığım sorunlara cevap alamadım yeni bir konu acma gereği duydum.

Online görevlerde bazı buglar söz konusu görev esnasında tuşların kitlenmesi karakterlerin ucması düşmesi

Aracların bir anda ışınlanıp önümüze düşmesi .. Şeritlerinde kayarak ilerlemeleri

Ve yine son olarak online karakterlerin zebra desenli görünmesi .. siyah cizgilerin karakterin bütün vicudunda oluşması .

Güncelleme sonrası giderile bilicek hatalarmıdır. Yoksa kişisel pc hatalarımı veya kullanılan internet sağlıyıcısının hızındanmıdır merak ediyorum .

Bir kac kişi daha bana zebra hatası icin oyun icinden mesaj yolladı lakin cözümü ; Güncellemeden sonra gideceğini tahmin ettiğimi söyledim bir fikri olan varmı ?
R
9 yıl
GTA V ONLİNE PC PROBLEM
Arkadaşlar karakterimi yarattım ama ilk sabıkalı fotoğrafı verilen kısımda ışık ve perde yansımasının suratına vurması karakterın üstünde cizgiler veiryordu. Daha sonra gecer diye düşündüm bütün ayarlarmaları yapıp online girdim karakterim zebra gibi siyah cizgileri var heryerinde daha önce basına bu tür bir problem gelen oldumu ? Ayrıca 500.000$ otomatik olarak eklendı bana bir soru sorulmadan . Bu karakterı beğenmedim silmek istedim para gidicek mi ? Yada bu zebralı karaktere yardımcı olurmusunuz =)

Nick Name :bosstagezer
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.