M

Yüzbaşı
14 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
23 üye
Görüntülenme (?)
431 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
FİFA 22 Pro CLubs Takım arıyoruz
Kardeşim ve ben 2017 - 2021 yılları arası TFL, ps4 platformunda FPL gibi liglerde Kızılelma ve Adana espor takımlarında pro clubs takım kaptanlığı ve oyunculuğu yaptık saygılı küfürsüz bir ortam arıyoruz. yaşlarımız 36 ve 30. mevkilerimiz cam,cm veya kanat.
M
2 yıl
FİFA 22 pro clubs takım arıyorum( PS5)
2017 yılından beri pro modu oynuyorum. TFL, FPL gibi liglerde oynadım takım kaptanlığı yaptım Cam veya cm oynuyorum.Herhangi bir ligde oynamayı düşünmüyorum fakat keyfine oynayanlar varsa katılmak isterim.
M
3 yıl
Inno3d RTX 3070 iChill x4 ekran kartımın yüksek sıcaklık problemi
Arkadaşlar 2021 ocak ayında alınma kart boştayken 36-40 derecelerde ama yük altında 85 dereceleri görüyor. inceleme videolarına baktığımda genelde yük altında 60-70 derecelerde sıcaklık. Fanlar tam hızda dönüyor ama sıcaklık yüksek. Mesela Warzone da 86 derece, witcherda bile 83 derecelerde geziyor. Bunun sebebi ne olabilir termal macun mu sürmeliyim yoksa fan ayarı mı yapılmalı önerilerinizi bekliyorum.
İşlemcim amd 3700x.
M
3 yıl
Bugün nasıl dolandırıldığımı anlatacağım.
Sahibinden.com sitesinden bir ekran kartı almaya karar verdiğim piyasa değerinin altındaydı ve aradığım bir karttı. İlana koyan şahsa yazdım telefon numarasını verdi ve whatsapptan konuşalım dedi. Daha sonra get ile almak istediğimi söyledim, ''yoğunum uğraşmak istemiyorum, ben sana kimlik resmimi atayım o şekilde güvence sağlarız ' dedi. Malesef ben bu duruma kandım meğer bana attığı kimlik sahteymiş. Sanırım fotoshop kullanılarak hazırlanmış ABDULLAH SEYREK isminde bir kimlikti. Ben hemen internette araştırdım bu ismi fakat bir şey bulamadım. Bundan sonra ben eft yi yaptım kargolayacağını söyledi fakat nafile ulaşamadım kendisine. Daha sonra tekrar internette araştırma yaptığımda facebookta Astsubay.ORG sitesinde, eski bir asgeri personelin ismini kullanarak dolandırcılık yaptığı hakkında bir uyarı gördüm. Buradan da bir uyarı olsun arkadaşlar bu isme dikkat edin. Gerekli başvuruları yapacağım inşaallah sonuç alırım.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
Win 10 \u0027\u0027Bluetooth ya da başka cihaz ekleme\u0027\u0027 sekmesi çalışmıyor
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar sorunum şudur ki ''Bluetooth ya da başka cihaz ekleme'' kısmına tıkladığım zaman hiçbir işlem gerçekleşmiyor. Baya araştırdım ama çözüm bulamadım bilen varsa lütfen yarıdmcı olsun.
M
7 yıl
FIFA 18 Pro Club takımımıza oyuncu arıyoruz
Bu sezon TFT 2. LİGİNDE mücadele edecek olan MetAL Gear isimli takımımıza STOPER, BEK, KALECİ ve SOL KANAT mevkilerine tecrübeli oyuncular arıyoruz.
Yaş ortalamamız 30 civarıdır ortamımız gayet seviyelidir küfür vb. şeyler asla olmaz. Düşünen arkadaşları bekleriz

< Resime gitmek için tıklayın >
M
7 yıl
FİFA 17 PRO CLUBS TFT METAL GEAR takımımıza defans hattına oyuncu aranmakta
Arkadaşlar yeni kurduğumuz ve bu sezon tft de mücadele edeceğimiz takımımıza defasn hattına stoper ya da bek oyuncu arıyoruz. Yarın saat 20:00 a kadar vaktimiz var. Yaş ortalamamız 25 civarı çok seviyeil bir ortamımız var bize katılmak isteyen arkadaşlar bana pm atabilir.
M
7 yıl
FİFA 17 PRO CLUBS TAKIMIMIZA OYUNCU
Arkaşlar çok sık olmamakla birlikte maçlar yapıyoruz samimi saygılı arkadaşlar var yaş ortalaması 25 civarı 30 un üstü olanlar da var ben gibi:)Paslı ve benci olmayan bir oyun anlayışımız var. Defansif orta saha, kanat mevkileri ya da defans oynamak isteyen arkadaşlar olursa ps4 pro takımımıza bekliyoruz.
M
7 yıl
3 oyun leptopu arasında kararsızım tavsilerinizi bekliyorum
M
7 yıl
3 oyun leptopu arasında kararsızım tavsilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar oyunları üst seviyede oynayabileceğim bir leptop arıyorum. Masaüstü daha makul biliyorum fakat taşınabilr olması gerekiyor o yüzden tercihi dizüstü bana fikir verirseniz çok sevinirim. Şu 3 bilgisayar ya da başka önerileriniz olursa çok memnun olurum. Teşekürler



[/link]



[link=http://www.vatanbilgisayar.com/asus-g752vs-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-ram-1tb-256gb-ssd-17-3-8gb-w10.html]


[link=http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=11264][/link]
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.