_

Teğmen
13 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
10 yıl
TSI MOTORLARDA KULLANİLAN BENZIN
Merhaba arkadaslar, FSİ araçların 95 oltana gore 97oktanla daha sarsintisiz daha verimli çalıştığını söylüyorlar, kendim fsı kullanmadığım icin bi yorum yapamayacağım.

Benim sorum su TSI motorlarda bu tarz benzin seçme durumuyla karşılaşanlar oldu mu? Biz eskiden kalma bi alışkanlık ve evimize OPET yakın oldugu icin genellikle OPET'ten alıyoruz yakıtı. Bununla ilgili konu açıldı mı bilmiyorum ama TSI kullanıcılarının yakit markası ve çeşidi yönünden tercihlerini, olası yakitsal mekanik problemlerini paylaşabileceğimiz bi başlık olsun istedim.
_
10 yıl
Techtoys hrx-60g hakkinda
Hrx-60g yi gordum bugun nette rc olayına da sarayım diyorum ilgimi çekiyor ama ne derece alınır kullanılır bir modeldir hic bilgim yok. Yedek parça tedariği veya oynanabilirlik gibi konularda tecrübeli hobiseverlerin tavsiyelerine ihtiyacım var
_
10 yıl
/// HI-FI HAKKINDA YARDIM İSTİYORUM DESTEK LÜTFEN ///
MERHABALAR

Kısa zaman önce seat ibiza style paket araç aldım. vw grubunun 4normal 2tiz hoparlörlü olan sistemi normal kullanım için fazlasıyla yeterli ve kaliteli geliyordu. fakat 2013 model style doanımda vw ibizadan arka kapı kolanlarını çalmış!!! dolayısla suan 2 hoparlör kullanıyorum. opsiyon olarak 150tlye takıyorlar iki hoparlör ama bunun için fabrika siparişi geçilmesi gerekiyor. orjinal hoparlörleri mevcut aracıma taktırmam için önce hoparlörleri daha yüksek bi fiyata servie sipariş ettireceğim ardından da dünya kadar işçilik ödeyip taktıracağım. Bu kadar para veren kadar piyasadan sadece 2 kapı hoparlörü almak istiyorum. amfidir tesisattır teyptir bu gibi şeyleri kesinlikle düşünmüyorum. eski aracıma kasetçalar olduğu için pioneer 6650deh olması lazım teyp almıştım. o zmana gaza gelip hoparlörleri de değiştirip sony marka 200w civarı peak gücü olan bi haparlör takımı aldım ama bi halta yaramadı. eski hoparlörlerim patlak haliyle daha derin ve baslı çalıyordu. kapıt olduğu için. ama o sonyler den gelen bas beni deli ediyordu=(

Sonuç olarak orjinal teyibi ile desteklemek koşuluyla bir çift hoparlörüm olsun ama sağlam birşey olsun istiyorum. bunun için bi tavsiyeye ihtiyacım var. bu 3yollu hoparlörler direk orj teybe bağlanıyor mu ? ses seviyeleri kaliteli midir ?

Bi el atın şu işe bu hi-fi işi dipsiz bir kuyu çıkılmıyor işin içinden.
_
12 yıl
**** Ticari Araç Sahipleri Deneyimlerinizi Bekliyorum... FORD TRANSIT Vs. RENAULT MASTER *****
Arkadaşlar, Züccaciye sektöründe toptan satışlarımı müşterilerimize ulaştırmak adına bir van almak durumundayız. Araç istanbulda kullanılacak ve ortalama 2-2,5ton arası yük taşıyacak. İstoç'da kullanılacağı için manevra kabiliyeti gibi unsurları da dikkate almak durumundayız. Ben senelerdir teorik olarak otomobil sektörünü yakından takip etmeme rağmen iş ticarete geldiğinde işin tecrübelerle sabit olduğunun farkındayım. Teori gerçek hayatta hikaye oluyor maalesef. Ben kendimce iki modele kadar düştüm. Yeni Renault master ve ford transit (Global duratoq - Yeni bir motor %17daha verimli ve ekonomik olduğu söyleniyor) Kullanan bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim. Birde bu tonaj ve kullanım değerlerinde yakıt tüketimi sebebiyle önden çekişli tercih etmek istanbul şartlarında makul mudur? yoksa eski düzene devam mı etmeli?

Şimdiden çok teşekkürler


Bu arada master'ın 30.000bakımında 1lt yağ eksilttiğini duydum. serviste çare bulamamışlar. Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.