D

Çavuş
01 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
6 yıl
Fifa 2018 konuk tuş ayarları
Merhaba. Oyunu arkadaşımla 2 kol oynarken 2.kolun tuş ayarlarını her girişimde tekrar yapmak zorunda kalıyorum. 2.kumandanın özel a ayarları kaydedilmiyor. 2.kol ayarlarını nasıl kalıcı hale getirebilirim?
D
8 yıl
Xbox One Ntsc-j asya oyunları dlc sorunu.
Benzer bi konu aradım ama xbox one için bulamadım. mariio128 gibi sitelerden asya bölgesine ait oyunlar aldığımızda pal xbox one konsolumuzda dlc yüklerken falan problem çıkartır mı? ( Türkiye hesabı kullanıyorum) Ve son olarak Gears of War 3 Assassins Creed 2 vs. geriye uyumlu oyunları alırsam ntsc ya da ntsc-j olursa oynatır mı?
D
13 yıl
pes 11 türkçe spiker
Arkadaşlar geçenlerde ps3 kafede arkadaşlarla pes atıyorduk ve türkçe spiker olduğunu gördüm.Ki öyle böyle değil,şu maçları sunan adamın ağzından.ve harbiden hayatımda gördüğüm en iyi spiker moduydu.Bunu xbox 360'a yapmanın yolu nedir? saolun şimdiden.
D
13 yıl
Iphone 4 16 gb 318LL unlocklumu?
Arkadaşlar şu linke girdim :http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?t=34851 Unlocklu olup olmadığını model numarasından anlama linkine.Cihazımın model numarası MC318LL , hat kısmında YOK yazıyor.Siteye girdim apple locked kısmında yazıyor.AT&T kısmında değil.Apple locked tam olarak ne oluyo
D
13 yıl
Iphone 4 32.hafta üretim ama 4.2.1 geldi.
Arkadaşlar Amerika'dan 3hafta önce Iphone 4 aldım.0 Alet.İlk açan bendim.540 dolara mal oldu,16 gb.Unlock bekliyorum,bugün şu kaçıncı üretim olduğuna bakıyım dedim,4. ve 5.haneleri 32.Neden 4.2.1 üretim geldi bilmiyorum.Sizce neden olabilir?
D
13 yıl
Iphone 4 AT\u0026T kilitli olup olmadığını anlama.
Arkadaşlar elimde Amerika'dan alınmış bir Iphone 4 var.Akrabam aleti orada bi Arap'tan almış.Alet 0.Alırken adam unlocklu diye satmış,ama bana bunu yeni söyledi.Elimde micro sim kart yok.Aletin unlocklu ya da AT&T kilitli olup olmadığını sim kart takmadan öğrenebilmemin bi yolu varmıdır?Çok teşekkürler.

Değiştirme: Bide arkadaşlar dün telefonu restore etmeden önce baseband falan yazardı hakkında kısmında şuan operatör kısmında yok yazıyor basebandda gözükmüyor.
D
13 yıl
Iphone 4 16gb AT\u0026T kilitli Insert a valid SIM with no PIN lock to activate iPhone hatasi
Arkadaslar 3 hafta kadar once Chicago dan Iphone 4 16gb aldim.Aldigim yer bana unlockun bi kac haftaya cikacagini soylemisti,telefon at&t kitli.Ama yaninda sim kart falan vermediler.550 dolara direk telefonu aldim.Bestbuydan.Telefonu kayitta ettirdim.Bugun greepoison ile jailbrek yapmaya karar verdim,yaptiktan sonra menuye loader ve cydia gelmedi.Restore ediyim dedim,ettikten sonra telefon acildiginda bu hatayi verdi.Internetten arastirdim at&t karti takmaliymisiz ama benim kartim yok,baska bisey yapamazmiyim?Eger boyle kalirsa unlock ciktiginda unlockta yapamam cunku menuye gelmiyor orada kaliyor.Simdiden cok tesekkurler..
D
14 yıl
Itunes 10 program yüklemiyor.
Arkadaşlar Iphone 3gs ve 3.1.3 fw jailbreak kullanıyorum. Jb yi bugün yaptım. İpa dosyalarını sorunsuzca atıp yüklüyorum ama itunes'deki ücretsiz uygulamaları yüklemiyor.Uygulama iniyor sync ekranında seçiyorum alttaki yere tıklıyorum yukardaki dolma yeri dolar gibi oluyor bi anda eski haline dönüyor ekran.Yardımlarınızı bekliyorum.
D
14 yıl
Arkadaşlar bu lcd de nasıl kalite sağlarım?
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011369&CS_Category=_SBSHAD_853_1333_822_3&CS_Catalog=_ses_ve_goruntu
Arkadaşlar bu LCD den aldım yarın geliyor.x box ise salı günü elimde olacak.Oynacağım oyunlar Pes 10,nba live 10, red dead , forza 3 , dirt 2 ,mafia 2 , gta eflc.
Bu lcd tv ve hdmi kablo ile nasıl kalite sağlarım?
D
14 yıl
xbox 360 super elite Final Fantasy paket (250 gb hdd,2.kol,beyaz)
Arkadaşlar 1 ay içinde İngiltere'ye gidiyorum ve gitmişken bu paketten almayı düşünüyorum sizce nasıl bir pakettir içerikleri bakımından ?
Jasper anakarttır diye düşünüyorum 3k sorun olur mu?
Bide fw attırmayı düşünüyorum bi problem olmaz değil mi ?
Eğer satmayı düşünürsem kutusundan çıkarmadan 650 civarı düşüyorum.

http://img195.imageshack.us/img195/3673/a9335a5a849141f3ab6d80a.jpg
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.