P

Yarbay
06 Ocak 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
31 üye
Görüntülenme (?)
183 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
P
8 yıl
Aliexpress razer deathadder 3.5g
Satıcıdan 2 adet kutusuz razer deathadder 3.5g (2013 versiyon) mouse aldım arkadaşlar.
İlan linki tıkla
Aldığımda 25$'dı şuan fiyatı yükseltmiş.11 kasımdaki festivalde fiyatı 24$a düşüyor.(Standart Hk post ile 14 günde geldi.Çin ulusal postasına göre daha hızlı gerçekten)
Mouseler kesinlikle orjinal.Benzersiz seri numaraları var.Synapse üzerinden kayıt yaptım.Tavsiye olunur.
< Resime gitmek için tıklayın >
P
8 yıl
Teknosa logitech g300(s değil) mouse
http://www.teknosa.com/urunler/125191223/logitech-g300-gaming-mouse
Çok ahım şahım bir oyuncu mouse'u değil fakat ücretsiz kargo ve 60tl fiyatıyla gideri var.
Edit:Mağazalarda ve heryerde yokmuş.Benim için çöp. Yakınlarında olan varsa alabilir.
P
12 yıl
Keanu Reeves metroda
Tesadüfen youtube'da böyle bir video buldum paylaşayım dedim.Keanu Reeves (matrix üçlemesinden bilirsiniz.)halkla metroda yolculuk ediyor.Bir bayana yer veriyor.

https://www.youtube.com/watch?v=EMB1EOnUwX8&feature=player_embedded
P
12 yıl
Google arama önerisine bak!
< Resime gitmek için tıklayın >


Google arama önerisi Facebook'ta bazı kullanıcıların ortak bir dertten muzdarip olduğunu ortaya çıkardı: "Why do Turkish people add me on Facebook?" (Türkler neden beni Facebook'ta ekliyor?)
Google, arama yaparken ilk girdiğiniz kelimelere göre size en çok yapılan aramaları baz alarak önerilerde bulunuyor. Genelde oldukça işlevsel olan bu uygulama bazen can sıkıcı gerçekleri yüzümüze vurabiliyor.
P
12 yıl
Merkez bankası kara listede temizlik yapmış.
HALK arasında ‘kara liste’ olarak bilinen ve Merkez Bankası bünyesinde bulunan kredi kartı ve banka kredisini ödemeyen kişilerin bilgilerinin tutulduğu ‘Risk Merkezi’nde Türkiye Bankalar Birliği’ne devredilmeden temizlik yapıldı.

Yapılan çalışma sonucunda, borcunu geç ödeyenlerin ve tamamen kapatanların isimleri listeden çıkarıldı. Bu kapsamda tam 179 bin 337 tüketicinin bilgileri kara listeden silindi. Star Gazetesi'nin haberine göre geçen yıl çıkarılan torba yasada yer alan hüküm doğrultusunda Merkez Bankası bünyesinde bulunan Risk Merkezi bilgileri yani kara liste bilgileri, Türkiye Bankalar Birliği’nde kurulan Risk Merkezi’ne aktarılacak. Transfer işlemi, mayıs ayının ikinci yarısından itibaren başlatılacak. Merkez Bankası, transfer işlemi öncesinde, tüketicilerin mağdur olmaması için, kara listede bilgileri kontrol etti.

Borç ödeme alışkanlığı ölçülecek
Yapılan kontroller sırasında, ilginç bir gelişme yaşandı. Bankaların borcunu düzenli ödeyen kişilerin bilgilerinin de teknik veya personel hataları nedeniyle Merkez Bankası’na bildirildiği belirlendi. Bu kapsamda binlerce kişinin isminin kara listede bulunduğu bildirildi. Bankaların bilgileri ile yapılan çapraz kontroller sonucu, sehven kara listeye girenlerin isimleri listeden çıkarıldı. Türkiye Bankalar Birliği’nin bünyesinde oluşturulan risk merkezi, bankaların beyni olarak faaliyet gösterecek. Merkezde, tüketicilerin kredi kartı, kredi borçları, çek ve senet bilgilerinin yanı sıra elektrik ve su borçları da tutulacak. Bir banka, kredi talebinde bulunan tüketicinin, kredi bilgilerinin yanı sıra elektrik ve su faturalarını ödeme durumunu da görebilecek. Bu bilgilerle tüketicinin borç ödeme alışkanlığının ölçülmesi hedeflendiği kaydedildi. Bankalar Birliği bünyesinde kurulan Risk Merkezi’nin 9 kişiden oluşan bir yönetim kurulu olacak. Yönetim kurulu üyelerinden birini Merkez Bankası birini de Bankalar Birliği seçecek.

BU YIL 333 BİN KİŞİ
2011 yılında 1.4 milyon kişi borcunu ödemedi BANKALARIN sadece 2011 yılında kredi kartı ve ferdi kredi borcunu ödemediği için Merkez Bankası’na 1 milyon 393 bin 255 kişinin ismini bildirdiği öğrenildi. 2010 yılında ise bankalardan bu çerçevede 1 milyon 466 bin 20 kişinin ismi bildirilmişti. Bankalar bu yılın ocak ayında 101 bin 847, şubat ayında 107 bin 724 ve mart ayında 123 bin 423 olmak üzere toplam 332 bin 994 kişinin ismini Merkez Bankası’na bildirdi.

MB’nin verilerine göre kartta kredi miktarı 56.5 milyar TL’ye ulaştı
BANKALARARASI Kart Merkezi’nin (BKM) verilerinden ve Kart Mo-nitör Araştırmasından derlenen bilgilere göre, Türkiye’de 2001 so-nu itibariyle yaklaşık 14 milyon olan kredi kartı sayısı, 2011 so-nunda 51.4 milyona ulaştı. Özel-likle birçok sektörde uzun vadeli faizsiz taksitli alışverişe imkan sağlanması, kredi kartı kullanımını artırdı. Merkez Bankası’nın 26 Nisan’da açıklanan haftalık bültenine göre, bireysel kredi kartı kullanım tutarı 56 milyar 508 milyon 150 bin lira olarak gerçekleşti.
Kaynak:http://ekonomi.haberturk.com/finans-borsa/haber/740127-179-bin-kisiye-kara-liste-piyangosu


Kara liste sorgulama için dilekçe örnekleri ;
http://www.tuketicifinansman.net/2008/05/merkez-bankasi-kara-liste-sorgulama.html
P
12 yıl
Avea tarifede değişiklik yapacakmı görelim.
http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/967915/g/AVEA+Telsiz+Kullanim+Ucreti+Yuzunden+Tarifeyi+Kullanamiyorum!

Şikayetten sonuç beklemiyorum ama bir deniycem.Sonuçta avea para kaybetmektense müşteri kaybetmeyi tercih eder.
P
12 yıl
Facebook aöf sayfası
Facebook'ta açıköğretim fakültesiyle ilgili sayfa açtım arkadaşlar.Katılım gösterirseniz memnun olurum.Ayrıca elimden geldiği kadarıyla sorularınıza cevap verebilirim.

http://goo.gl/nNSHc
P
13 yıl
Genel matematik görsel ders anlatımı
Toplam 14 ünite aöf genel matematik ders videoları.Ben 1. sınıfta bu videolar sayesinde geçtim arkadaşlar.
Bu dersten sıkıntısı olan arkadaşlar mutlaka izlesin.Bütünleme sınavına çok az kaldı.

http://www.forumaof.com/genel-matematik-b27.0/
P
13 yıl
Tower defance sevenler
Çok zor bir kale savunma oyunu.Kolay gelsin.

http://www.bubblebox.com/play/action/20130365.htm
P
13 yıl
pr2 eğitim sitesi link değişimi
Sadece eğitim siteleriyle link değişimi yapılacaktır.
Pr2 ve üzeri kabul.
Site linki imzamdadır.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.