A

Yüzbaşı
02 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
73 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
Turknet hat dondurma hakkımız ?
Merhaba 1 haftadır online işlemlerde açtığım konuyu çözemediler.Hat dondurma hakkımız 365 günlük dönem içinde 2 sefer olmak üzere en fazla 180 gün hakkımız olduğu yazıyor.Biz en son 4 ağustos 2021-1 ekim 2021 tarihleri arasında 58 günlük bir hat dondurma yapmışız.Sistem 1 hazirandan itibaren 64 günlük hak tanımlıyor.İtiraz ettim.Daha fazla gün hakkımız olması gerekiyor.Bir de siz bakar mısınız ?Fatura borcumuz da yok bu arada.
Destek kayıt no :52766850
A
3 yıl
Vodafonedan Yeni Kolaylık !!!!!!!
Evet arkadaşlar artık sizin haberiniz ,onayınız ,bilginiz olmadan faturasızdan faturalıya geçiş işlemleriniz cep telefonunuza gönderilen güvenlik kodu ve tahahütname ile çok kolayca gerçekleşiyor.Ömrü hayatımda ilk kez böyle birşeyle karşılaştım.Şaşkınım.48 saat içinde, beni eski kullandığım faturasız tarifeme herhangi bir hak kaybı olmadan geçirmezlerse başka operatörlere geçeceğim.Faturasızdan faturalıya geçirildiğim için sim kartı başka bir cihazda deneyip tekrar kullandığım telefona takmam gerekiyormuş.Şuan ne arayabiliyorum ne de aranabiliyorum.Nereden tutsan elinde kalıyor.Böyle birşey yaşayan oldu mu ? Kabul edilemez birşey değil mi bu ? Aydınlatırsanız sevinirim.Tavsiyelere de açığım.
A
4 yıl
16:00\u0027dan beri Online İşlemlere Girilemiyor. !!!
Digital müşteri hizmetleri deneyimi diyorsunuz,telefonla müşteri hizmetlerine gerek yok diyorsunuz.Tamam herşeyi kabul ettik,memnunuz aldığımız hizmetten 4 yıldır kullanıyoruz tamam herşey iyi güzel de online işlemlere giremiyorum kaç saattir.Derdimi nasıl anlatacağım size ? Misal ,hat dondurmak istesem ve yarın ayın 1'i olsa hakkımız kaybolacak online işlemlere giriş yapamadığım için.Mağdur olmuş olacaz,niye siteye giremedik.Bu kabul edilebilir birşey olmasa gerek.Neyse derdimi kısaca buraya da yazayım.Geçen hafta altyapımda iyileştirme oldu ve modeme gelen hız 100mbit seviyesine çıktı.Talep oluşturdum ,önce internet gitti 1 gün boyunca,2 gün sonra bizzat aranarak 75mbit tanımlandı olarak dönüş yapıldı.Teşekkür ettim kapattım ve 75mbitin keyfini sürmeye başladım sonraki 2 gün boyunca ve bugün altyapımın 100 mbit desteklediğini gördüğüm için tekrar talep oluşturacaktım ki,bir de ne göreyim hızım 35 mbite düşürülmüş.Sanırım upload hızlarında güncelleme yaparken olmuş.Neyse çok önemli değil düzeltirsiniz illaki fakat benim rahatsız olduğum ve bu konuyu açma sebebim online işlemlere 4 saattir giriş yapamıyor olmam.Telefonla hizmet alamıyoruz,zaten bir sorun veya talep durumunda 48 saate yakın bekliyoruz minimum.Ama size sesimizi duyurabildiğimiz tek platform çökerse işler değişiyor.Pm de attım mümkünse hattımın alabileceği max.hızı tanımlamanızı rica ediyorum.Teşekkürler,saygılar.




edit:Saat 21:00 gibi online işlemlere giriş yapılabiliyor.Sıra geldi talebimizi iletmeye :)
A
4 yıl
Türknet telefonla müşteri hizmetini geri mi getirse ?
Merhaba,forumda açtığım konular vardı.Almanya bf1 sunucularıyla ilgili,hatırlayan vardır.O günden bu yana sorunsuz devam ediyorum,arada ufak tefek şeyler oluyo ama önemsiz.Bugün bahsetmek istediğim konu farklı.İş yerinde türk telekom internet taahhütü bitmiş bir tanıdığım var.Kendisi fazla ilgili değil bu işlerle ,kaç gündür düşünüyorum türknete geçirsem nasıl olur diye ama abonelik evrak gönderme aşaması,geçiş sonrası kullanacağı internetin durumu ve en önemlisi bir problem durumda bu tip konularda hiç ilgisi olmayan arkadaşımın sorununu çözmek için uğraşması gereken şartları düşününce gözümü karartıp arkadaşımın harekete geçmesini sağlayamıyorum.Hatta fazla sorumluluk almamak adına kendisine durumu eksisiyle artısıyla izah ettim,telefonla bağlanabileceğin bir müşteri hizmetleri yok diyince verdiği ''o zaman macera aramaya gerek yok telekomda hızımızı düşürüp daha uygun paketlere geçelim'' demesiyle söyleyecek birşey bulamadım.Kendince haklı,şuan kullandığı 50 mbit full limitsiz internet paketi için 182.9 tl önermişler.Göz göre göre taahhütlü 100 gb kotalı internet paketlerinden birini seçecek sanırım.94.90 tl gibi bir fiyatı var taahhütlü olarak Dediğim gibi ben 3.5 yıldır evimde kullanıyorum,memnunum ama bu tarz durumlarda insanlarda bu tip bir düşünce olabiliyor.Türknet bunu iyi düşündü mü ? Potansiyel müşteri adayı yok oluyor.Kimbilir kaç kişi böyle düşünüyordur ? %66 pay sahibi telekomun tekeli nasıl kırılacak ? Müşteri hizmetleri olsaydı büyük ihtimal geçiş işlemini başlatırdık.Benim için çok da önemli değil bu müşteri hizmetleri konusu ama durum da bu.Turknetdestek pm attım.Gelecek cvp ne kadar garanti sunar bilemiyorum ama 2020 yılında utanmadan 100 gb kotadan sonra interneti durduran bir zihniyete devam etmesi de rahatsız ediyor beni.Fikirlerinizi yazabilirsiniz arkadaşlar.
A
4 yıl
Battlefield 1 ve 4 Almanya sunucu ping değerleri ?
Arkadaşlar merhaba 3 yıldır Turknet abonesiyim.Yıllardır sorunsuz 48-50 ms ping aldığım serverlarda son 3-4 haftadır 60 ms ping alıyorum.Turknet vae altyapısında olduğum için sorunumu detaylı anlatmama rağmen müdahele edemediğini belirtti.Ben de telekomun bozduğu gibi tekrar düzeltmesini bekliyorum,ama kimbilir ne zaman eski haline gelir.Sms gelmişti ,gece hattınızda bakım vs yapılacak diye,ondan sonra bu hale geldi.Ben hala ufak bir ayarla eski hale getirilebileceğini düşünüyorum ama derdimi anlatamıyorum.Online oyunlarla ilgili arkadaşlardan ping değerlerini paylaşmalarını rica ediyorum.Bu süreci beklerken sorunun sadece benle mi alakalı yoksa genel bir problem olup olmadığını öğrenmiş olurum.Sizin de dikkatinizi çeken ping artışı oldu mu son 1 aydır ? Teşekkürler


Edit:1 kasım itibariyle 3-4 haftalık problem ortadan kalktı.Tekrar eski normal haline döndü.1-2 gün daha takip edelim bakalım.Kim düzelttiyse teşekkür etmek isterim ama kime edeceğimi bilmiyorum :)


Edit 2: Mutlu son için konunun 5.sayfasına gidebilirsiniz :) Teşekkürler.
A
6 yıl
Aynı apartman farklı daire altyapı hız farkı ?
https://ceppaketleri.com/vodafone-fiber-altyapi-sorgulama/
https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/?
https://kapsamaharitasi.turktelekom.com.tr
Arkadaşlar merhaba.Üstteki linklerden ilk 2sini kontrol ettiğimde binamızdaki bir dairede 35 ve 75mbit hız alabilirsiniz derken,diğer dairelerde 15 mbit yazıyor.Bu nasıl mümkün olabiliyor?.Türk telekomun sitesinde apartmanı seçtiğimide hipernet hizmeti alabilirsiniz yazıyor.Vdsle geçmem mümkün mü değil mi ? Bunu en doğru olarak nasıl öğreneceğim? Komşuya sormakla başlayacağım kesin ama bilenler varsa bu nasıl mümkün oluyo yazarlarsa sevinirim.Türk telekom merkez ofisine mi gitmek gerekli böyle durumlarda? Ne yapmam gerektiğini nokta atışı şeklinde bilen varsa yazarsa çok mutlu olurum.5 senedir adsl kullanıyorum,vdsl fiber nasip olmayacak herhalde
A
6 yıl
Yeni Turknet Çağrı Merkezi ?
0212 703 43 71 nolu bir telefon bilgisi varhttps://turk.net/iletisim/ adresinde.Bilgisi olan ? Canlı çağrı merkezi hizmeti yok eleştirilerine karşı yeni mi açıldı ,yoksa var mıydı eskiden de ? Emin olamadım.Bir ümitle aradım ama türk telekom kaynaklıymış sıkıntı ,geri dönüş yapılacakmış dendi.Belki başkalarının sorunlarını çözerler,bulunsun :)
A
6 yıl
İ7 6850k bu fiyata ??
İ7 6850k 1580 tl
Msi x99a godlike 1000 tl
Sıfır olarak bulsanız alır mısınız ? Ne dersiniz ?
Aynı paralara ryzen 1700x-1800x ler de var .Bir önceki nesil ama o platformun en kral anakartlarından birini alıp kullanmak da iyi fikir gibi duruyor.Pci express hat sayısı,quad channel ram desteği ilerisi için güncelliğini korur mu ? Tartışalım bakalım ne görüşler çıkacak .Yurt içi,yurt dışı birçok kaynaktan bilgi edindim , bir de burda konu açayım dedim.İştirakleriniz için şimdiden teşekkürler :)
A
7 yıl
Yerel ağ kullanıcı adı-şifre ekranı gelme süresi?
Arkadaşlar merhaba hemen durumu yazayım xp pro sp3 - windows 10 yüklü 2 pc arasında kablolu yerel ağ bağlantım var. Aslında büyük bir sorun değil de bişeyler öğrenirim diye konu açmak istedim.Xp yüklü pcden, windows 10 lu pcde paylaşıma açtığım klasörlere ulaşmak için bağlantı kurmak istediğim de kullanıcı ad ve şifresini girdiğim ekran çok geç geliyor bunun nedeni ne olabilir? Windowsların içinde ince ayar yaparak bu sorunu aşabilir miyiz? Yoksa çözümsüz mü? \\192.168.0.1\paylaşılan klasör ismini yazdığımda anında ekrana gelmesini istiyorum kullanıcı ad ve şifre ekranının kısaca. Teşekkürler şimdiden
A
8 yıl
2 tane molex 3 pin adaptör bağlantısı ?
Arkadaşlar şu linkteki adaptörden elimde 2 tane varhttps://goo.gl/images/RCgSGi

güç kaynağından gelen tek bir molex ile 3 pin fanı kolaylıkla bağlıyorum bu adaptörle aklıma takılan şu molexi adaptöre bağladıktan sonra dişi uç boşta duruyor elimdeki 2. Adaptörün erkeğini buraya bağlayıp 2.fanı da bu şekilde çalıştırabilir miyim mantığım evet diyor ama yine de sorayım dedim
Tek bir molex bağlantı şansım var burada o yüzden böyle birşey soruyorum teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.