M

Onbaşı
01 Aralık 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
13 yıl
PC donanım güncelleme tavsiyeleri
Arkadaşlar herkese merhaba;


2008 haziran ayından beri kullandığım masaüstü bilgisayarım:

Intel Core 2 Duo E6550 2.33 Ghz işlemci

Asus P5KSE anakart

2 GB (2*1GB) 800 mhz DDR2 RAM

300 GB Harddisk

GeForce 9600 GT ekran kartı

Windows Vista SP 2


En hesaplı - mantıklı performans artışı (750 - 1000 tl. civarı bütçeyle ve oyunlarda, örn. E.S. 5 Skyrim'i en azından medium ayarlarda oynamak amacıyla) nasıl sağlanabilir? Son 2 yıldır donanım fiyat performans oranı konularını takip edemedim, önerileriniz olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler herkese.
M
13 yıl
NBA 2K11 ve Uncharted 2\u0027de siyah ekran - donma sorunu
Herkese merhaba,


PS3'te NBA 2K11 ve Uncharted 2 oyunları takılı kalıp başlamıyor, cumartesi günü son güncellemeyi (system update) yükledikten sonra oldu bu durum. Diğer bazı oyunları denedim, sorun yok. (Wet, Little Big Planet, Skate 3, Fifa 11, Sports champions, Guitar hero 5) NBA 2K11 önceki akşam bir oyunda ekran dondu sonra disc'i takınca Move görüntüsünden sonra hep siyah ekran, Uncharted 2'de ise loading ekranı var, orada takılı kalıyor. :( Sorun ve çözüm hakkında fikri olan var mı? Hard diskte mi bir sorun oluştu acaba, nereden anlayabilirim? Teşekkürler, iyi oyunlar.
M
14 yıl
Nokia N70 - Lag ve \"fade\" sorunu
Merhaba herkese;

Şubat 2008'de Electro World'den aldığım Nokia N 70 telefonumda birkaç gündür önemli bir sorun var: İlk açılışta ve her tuşa bastıktan sonra ekrana gelmesi gereken görüntü 4 - 5 saniye gecikiyor (bir çeşit lag), ve görüntü 2 - 3 saniye içinde soluklaşıyor ardından beyaz ekran oluyor, birçok özellik ise devre dışı. :( Örn. müzik mp3 dinlemek mümkün değil.

Bu sorunun kaynağı ne olabilir? Yere düşme, aşırı sıcak - soğuk, kırık çatlak vb. söz konusu değil, tek şüphem pilinin zayıflamış olması. (2.5 yıldan fazla kullandım ve değiştirmedim) Nokia servise götüreceğim hafta içi, önce foruma yazıp bir fikir sorayım dedim, teşekkürler - iyi günler.
M
14 yıl
Band Hero Super Bundle - PS3
PS3 için Band hero süper bundle set (Oyun - mikrofon - gitar - bateri) alan - kullanan - bilen var mı acaba? Almak niyetindeyim, ancak kesin bilmek istediğim; kutunun içinden aşağıdaki linkte resimdeki gitar ve bateri mi (GH 5 gitarı - band hero baterisi) çıkıyor? (Gh world tour baterisi istemiyorum çünkü) Ayrıca; Rock band 1 kullanılmış bateri (ps2 ve ps3 için), 170 tl. (kargo ücretsiz) makul bir ücret mi? Cevaplar için peşinen teşekkürler, herkese iyi oyunlar.


http://urun.gittigidiyor.com/BAND-HERO-FULL-SET-PS3-SIFIR-AKMAGZADA_W0QQidZZ22142544
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.