N

Yüzbaşı
25 Kasım 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
10 yıl
S3 Telefonla konuşurken ekran kararması ?
Arkadaşlar arama yaptığımda telefonu kulağıma götürdüğüm zaman ekran kararıyor buraya kadar herşey normal. fakat hopöre almak istesem veya görüşmeyi sonlardırmak istesem yapamıyorum ekran kapkapa hiçbirşey çalışmıyor.Karşı taraf kapattıktan sonra ekran geri geliyor ne yapmam gerekir ?
N
10 yıl
1500 tl ye kadar yardımlarınız bekliyorum ULTRABOOK
Merhaba arkadaşlar.

1500 tl ye kadar bataryası uzun giden. hafif bir ultrabook arıyorum.
Sadece office işlemleri için kullanacağım oyun vs. kesinlikle oynanmayacak.İnternet word.Mail alma vs.
Yanımda taşıyacağımdan hafif olması ve uzun batarya gitmesi 1. tercihim yardımlarınız bekliyorum.
N
11 yıl
Profsesyonel Site Yardım
Herkese Merhaba , Şirket kuran arkadaşıma site kuracağız fakat iyi birşey olmasını istiyor. Yıllık 400 500 tl ye yapılan internette siteler var bunlar verimli olurmu. 3-4 tane mail olmasını istiyor. Hangi şirket daha güvenlidir ve iyidir yardımlarınızı bekliyorum .Kobilere website yapan şirketler var galiba. tam araştıramadım . Hangi firmayla İletişime geçeyim sizce?
N
11 yıl
Hurda İndirimi Çıkıyor
Bakan Ergün'den, hurda teşvikine yeni öneri

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, hurda araç teşvikine ilişkin, "Bir taraftan hurda araçları teslim etsinler, diğer taraftan yeni araç almalarını teşvik edelim. Bunu yeni aracın peşinatı haline getirelim " dedi.

NTV'de katıldığı bir programda, yerli oto ve hurda teşvikine ilişkin soruya Ergün, Türkiye'de trafikte olmaması gereken çok eski araçlar bulunduğunu, bunların kamyon ve otobüs cinsinden olanlarıyla ilgili daha önce bir düzenleme yaptıklarını anımsattı.

Ergün, "Şimdi otomobil cinsinden olanlarıyla ilgili bir düzenlemeye ihtiyaç var. Bunu yaparken sektörü de güçlendiren adımlar atabilir miyiz diye hesap ediyoruz. Yani bir taraftan hurda araçları teslim etsinler, diğer taraftan yeni araç almalarını teşvik edelim ve ona uygun da finansman modelleri geliştirelim. Bunu yeni aracın peşinatı haline getirelim. Yeni aracı için de ona uygun finansman modelleri oluşturalım" değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Ergün, bu düzenlemenin tamamlanmadığını ifade ederek, şunları kaydetti

"Sadece 'hurdayı teslim et, al paranı' şeklinde olmasın. Bu sadece bir amacı gerçekleştirir, hurda araç piyasadan çekilmiş olur. Ama bir başka amacımız daha olsun sektörü güçlendiren bir finansman yöntemiyle ele alalım ki Türkiye'de otomobil sahipliği zaten düşük dünya ortalamasında, ancak Avrupa'dan çok gerideyiz. Otomobil sahibi olma arzusu yüksek onu yeni finansman modelleriyle piyasayı da hareketlendirecek bir hale dönüştürmek istiyoruz."

Ergün, bunun kaç civarındaki araçlara uygulanacağına ilişkin soruya Ergün, 20 ve 20 yaş üzerindeki araçlara uygulanacağını anlatarak, bunun 16 yaşın üzerindeki araçlara da uygulanması yönünde talep olduğunu ve zaten çalışmanın tamamlanmadığını ifade etti.

"Türkiye'de üretilen otomobil marka ve model olarak tatmin etmiyor"

Yerli otomobile ilişkin soruya da Ergün, "Yerli marka oluşturun. Bakın bu uygulamalar Türkiye'de otomotiv sektörünü iç pazarda da çok canlandıracak, Türkiye'de yerli markaya ihtiyaç var. Türkiye'de üretilen araçlar talepleri karşılamıyor, ithal oranı yüzde 78 oldu. Demek ki Türkiye'de üretilen otomobiller model olarak da marka olarak da bizim toplumumuzu tatmin etmiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Bunun neden gerçekleştirilemediğine ilişkin soruya yönelik Ergün, biraz ağırdan alındığını, ayrıca dünyadaki ekonomik gelişmelerin de kaygı yarattığını belirtti.

Ergün, bu konuda çalışma bulunduğu, kısa zamanda "biz yapıyoruz" açıklamasına yönelinmeyeceğini ve biraz daha beklenmesi gerektiğini dile getirdi.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23662147.asp?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

alıntıdır.

Düzenlenmenin tamamladığı belirtilmiş.Anlaşılan yakında çıkıyor
N
11 yıl
SIFIR B SEGMENT ? 2.EL C SEGMENT
Herkese merhaba
öncelikle şu konuda hakikaten büyük kararsızlık aşamasındayız diyebilirim

Konuya gelirse

B segmenti donanımı olduğu kadar b segmenti donanım seviyesi belli ve dizel sıfır almakmı

yoksa 2.el C segmenti bir araba almakmı daha mantıklıdır görüşleriniz nelerdir ?

bu şekildede sorayım :)

sıfır c elyse 1.6 HDi Exclusive mi?

yoksa

2.el 40.000 tl ye 70.000 km de 1.5 dize megane privilgemi
N
12 yıl
beyaz xenon far yağmur?
hayırlı akşamlar bir konuda foruma danışmak istedim bu beyaz xenon farların yağmurda aydınlatmada sıkıntı yaşattığı söyleniyor bu doğrumudur kullanan arkadaşlar?bilgi verebilirmisiniz

yağmur beyaz ışık kesiyormu yani ?
N
12 yıl
800 TL 12000 BTU klima
800 tl limitim var en fazla 850 tl çıkabilirim 12000 but klima alacağım

bahausta baxi var A PLUS

birde

koçtaşta rubenüs oda a plus galiba

diye bir klima var

bunlar nasıl iyimidir nedir önerebileceğiniz klima varmı başka fiyat olarak uygun teşekkürler
N
12 yıl
ANADOLU EFES BEŞİKTAŞ ???
12 nisan perşembe günü anadolu efes beşiktaş maçı var fakat biletler hala satışa çıkmamış gözüküyor bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş varmı ?
nezaman çıkıcak ?
N
12 yıl
Hergün bir olay araba sürerken devamlı stres nedirbu !
Bugün avcılardayım meydanın hemen orada önümde yaya geçidi var insanlar geçiyor durdum yayalara yol veriyorum çocuklu insanlar geçiyor arkadan kazmanın teki korna çalıyor selektör çakıyor el kol yapıyor..... (yani .... sabahamı bırakırsın) sinirlenmemek elde değil yoluna devam ediyor hala el kol hareketleri siz söyleyin inip kavgamı etmeliyim hepsiyle??? hergün bi olay ! inip kavga etsen ayrı dert etmesen ayrı

bazende düşünüyorum hangisini değiştirebilirimki ? piyasada öküz dolu ?
N
12 yıl
Piyasadaki en az yakan motor!
Benzine gelen arka arkaya zamlar mecburen alternatif seçeneklere itiyor bizi

piyasada en az yakan motor bumudur sizce?

1.5 dci =değerleri

Şehir İçi: 5,2 lt
Şehir Dışı: 4 lt
Karma: 4,4 lt

Test: 6 lt

ortadaki değerler bunlar 1.5 dci den daha az yakan hangisidir lpg yi baz almıyorum sadece dizel ve benzin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.