C

Yüzbaşı
28 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
58 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
10 yıl
Kombineni Al, Gururlan! [Yeni Sezon Kombine Fiyatları]
Beşiktaşlı olmak zordur.
Göğsüne işlenmiş armadaki ay-yıldızı taşıyabilecek yürek ister.

Beşiktaşlı olmak,
bir stadyum dolusu insanla birlikte,
en yüksek desibelde ilan-ı aşk etmektir.

Beşiktaşlı olmak,
futbolcunun sırtındaki isme değil,
formasındaki tere alkış tutmaktır.

Beşiktaşlı olmak,
sevinmek için sevmek değil,
Baba Hakkı’yla, Şeref Bey’le, Süleyman Seba’yla övünmektir.

Beşiktaşlı olmak,
Atasından devraldığı servete, gece gündüz çalışarak
değer katmak ve gelecek nesillere emanet etmektir.

Siyahınla, beyazınla gurur duy Beşiktaşlı!
GURURLAN!

TÜRKİYE’NİN İLK AKILLI STADI BEŞİKTAŞ’IN.
KOMBİNENİ AL, GURURLAN!


Türkiye’nin ilk akıllı stadı artık senin Beşiktaşlı.
Gururlan! Kombine kartını al, Vodafone Arena’da yerini al.
Gururlan!

KOMBİNEMİ NASIL ALIRIM?

2014-2015 futbol sezonunda anlı şanlı Beşiktaşımızın maçlarını izleyebileceğin
Vodafone Arena kombineleri tüm taraftarlarımız için 25 Haziran Çarşamba günü saat 17.00’de passo.com.tr’den; 27 Haziran Cuma günü saat 14:00’den itibaren Vodafone Arena kombine satış ofisimizden satışa çıkıyor.
*VIP koltuk , 1903 tribünü ve localar online olarak satılmayacak. Bilgi almak için Vodafone Arena VIP Satış ofisi ile iletişime geçilebilir: 0212 310 1050 / viploca@bjk.com.tr


< Resime gitmek için tıklayın >


BU SENE NEDEN KOMBİNE ALMALIYIM?

Beşiktaşlılık babadan oğula bırakılan mirastır. Bu sene kombine alanlar, ömür boyu
öncelikli kombine yenileme hakkı kazanıyor. Vodafone Arena’da sen bırakmadığın sürece, o koltuk hep senin.
Karakartal bu sene yine Avrupa semalarında uçuşa geçiyor.
Birbirinden heyecanlı Avrupa maçları seni bekliyor.
Dünyanın en güzel yerinde, Türkiye’nin ilk akıllı stadında maç izleme ayrıcalığı senin.

KOMBİNE ALMAK İÇİN AYRICA PASSOLİG KARTIM OLMALI MI?

Beşiktaşlı olunmaz, Beşiktaşlı doğulur. Beşiktaşlı doğanlar ayrıcalıklı olur. Kombineni al, ekstra herhangi bir ücret ödemeden Passolig bedava* senin olsun!
*Passolig kart ücreti olan 25 TL, Passolig alımı esnasında tahsil edilecektir. İlgili Passolig kartla kombine satın alımını takiben 25 TL hesaba geri ödenecektir.
**2013-2014 sezonu içinde ücretli olarak alınmış Passolig kartlar üzerinden kombine alındığında, bu kartların da 25 TL bedeli iade edilecektir.

TARAFTAR KARTIM VE PASSOLİG KARTIM AYRI MI OLACAK?

Beşiktaşlı olarak artık tek kartın var: BeşiktaşPassoligKart. Maçlara giriş yapabileceğin, Kartal Yuvası’ndaki alışverişlerde indirimler kazanabileceğin, belirli restoran ve mağazalarda sana özel indirimler alabileceğin tek kart.

STAT GEÇ AÇILIRSA KOMBİNE HAKLARIMI KAYBEDER MİYİM?

Beşiktaşlı kaybetmeyi sevmez! Onun için Vodafone Arena kombine sahibi olarak stat açılana kadar Beşiktaşımızın bütün maçlarını ücretsiz olarak Atatürk Olimpiyat Stadı’nda izleme hakkın var. Ayrıca Vodafone Arena açılışından itibaren bir yıl boyunca kombinen yine geçerli.

KOMBİNEMİ ERKEN ALIRSAM BİR AVANTAJIM OLUR MU?

Yukarıdaki fiyatlar 28.08.2014 tarihine kadar geçerli indirimli fiyatlardır.
Kombineni hemen şimdi al, bu fırsatı kaçırma.

KOMBİNEDE İNDİRİM VAR MI?

Öğrenciysen ya da Divan üyesiysen % 10 indirimin var.

ÖĞRENCİ İNDİRİMİMİ NASIL ALIRIM?

Öğrenci kimliğinin aslı ve fotokopisiyle Vodafone Arena kombine satış ofisine başvurarak kombineni alabilirsin. Öğrenci indirimi online satın almada geçersizdir. Satış ofisine bireysel başvuru gerekmektedir. Sadece güney (eski açık) alt tribünde geçerli olacak indirimli kombineni al, Beşiktaş’ın geleceği olarak Vodafone Arena’da yerini al.

DİVAN ÜYESİ İNDİRİMİMİ NASIL ALIRIM?

15 Temmuz Salı günü mesai bitimine kadar Vodafone Arena kombine satış ofisine Divan üyelik kartınla başvurarak kombineni alabilirsin. % 10 indirimli kombine fırsatı tüm tribünler için geçerlidir. Bireysel olarak başvurunu yap, Beşiktaşımızı yeni stadında % 10 indirimle izleme şansını yakala.

KOMBİNEDE ÖDEME ŞEKİLLERİ VE TAKSİT AVANTAJLARI NEDİR?

passo.com.tr’den banka kartı, ön ödemeli kart ve kredi kartınla kombineni satın alabilirsin. Ayrıca kombine satış ofisinden de banka kartı, ön ödemeli kart ve kredi kartının yanı sıra nakit olarak kombinene sahip olabilirsin.
Denizbank BJK Bonus kredi kartına 9 taksit, Garanti BJK Bonus kredi kartı ve Vakıfbank Beşiktaş Taraftar Kartı’na 6 ay taksit olanaklarından vade farkıyla yararlanabilirsin.

KOMBİNE SATIŞ OFİSİ HANGİ SAATLERDE AÇIKTIR?

Vodafone Arena’nın içinde bulunan kombine satış ofisimiz pazartesi-cumartesi 10.00-19.00 saatleri arasında, pazar günü ise 11.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecektir. Kombine satış ofisi Vodafone Arena inşaat alanının deniz tarafında yer almaktadır.

BİR KİŞİ KAÇ KOMBİNE ALABİLİR?

Kampanyalı kombinelerde (öğrenci ve Divan üyesi indirimi), tek kombine alınabilir. Diğer kombinelerde bir kişi en fazla 5 kombine alabilir. Kombine alımında seçilen 5 koltuğa ilgili 5 kişinin Passolig kart numarasının girilmesi zorunludur. Lütfen kombine satın alma işlemini gerçekleştirmeden önce diğer 4 arkadaşının da Passolig kartı olduğundan emin ol.

KOMBİNE SATIN ALMA ADIMLARI NELERDİR?

1- passolig.com.tr’ye girerek Passolig kartını alabilirsin (kombine alım işlemine devam edebilmen için Passolig kartının fiziksel olarak eline ulaşması zorunlu değildir).
2- passo.com.tr’ye girebilir ya da Vodafone Arena kombine satış ofisine gidebilirsin.
3- Koltuğunu seçtikten sonra ödemeni yapman yeterlidir.

Önemli not: Passolig kart ücreti olan 25 TL, Passolig alımı esnasında tahsil edilecektir. Passolig kartınla kombineni satın aldıktan sonra 25 TL hesabına geri ödenecektir.
**2013-2014 sezonu içinde ücretli olarak alınmış Passolig kartlar üzerinden kombine alındığında, bu kartların da 25 TL bedeli iade edilecektir.

Passo Danışma Hattı: 0850 724 3344

BJK.COM.TR

------------------

Bana fiyatlar beklediğimden biraz daha pahalı geldi. 2.250 TL olan konumdan düşünüyordum almayı ama bilemiyorum kararsızım. Bekleyelim bakalım biraz.
C
10 yıl
Kasımpaşa\u0027nın alacağı ceza...
Bir tarafta; Beşiktaş - Galatasaray maçında 13 saniyede kaçan, kaçtığında fubol oyun alanında 1 tane dahi taraftar olmayan hakemin maçı tatil etmesi sebebi ile 4 maç seyircisi oynayan bir Beşiktaş...

Diğer tarafta; Kasımpaşa - Beşiktaş maçında sahaya atlayan, sahaya giren, Fernandes'i tekmeleyen, Kasımpaşlı futbolcular tarafından yaka paça düşürülen (bu esnada hala 1 tane bile güvenlik görevlisi müdahalesi yok!) taraftarın sebep olduğu olaylar nedeni ile en az bizim aldığımız cezanın 2 katını alması gereken bir Kasımpaşa...

Sizce TFF Kasımpaşa'ya kaç maç ceza verecek?

Ben kendi fikrimi söyleyeyim. Sadece 1 (yazıyla 'bir').
C
10 yıl
Maçın tatil edilmemesi de kural hatası değil mi?
Bununla ilgili bir konu ve bunun fazla tartışıldığını göremedim, ancak hadi Donk olayını kılıfına uydurup geçiştirdiler, peki kural kitabında açıkça sahaya taraftar inip oyunculara temasta bulunması halinde maçın tatil edilmesi gerektiği yazılmış. Şimdi buradan sonrasını bilmediğim için ve irdelenmesi için soruyorum. Bu karar da bir kural hatası değil midir? Maçı tatil etme olayı hakemin takdirinde midir? Kural kitabında yer alıyor ise bu madde kural hatası olmaz mı?

Merak ediyorum bu durumu...
C
10 yıl
Milliyet kendi kolpalığını tescilledi
Şimdi linkleri ile birlikte bugüne ait 2 Milliyet haberi paylaşacağım;

Varan 1

Ölümcül virüs ‘Corona’ yayılıyor
Kaynağı ve tedavisi henüz bulunamayan ölümcül Corona virüsü Suudi Arabistan’ı tehdit ediyor. Ülkede bağışıklık sistemini çökerten virüse yakalananların sayısının 124’e çıktığı açıklandı.

Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığı, ülkede corona virüsüne yakalananların sayısının 124’e yükseldiğini açıkladı. Bakanlığın sitesinde yer alan açıklamada, “Ülkenin doğu kesiminde üç yeni corona virüsü vakasıyla daha karşılaşıldığı” belirtildi.


İlk olarak Eylül 2012’de tespit edilen ve Ağır Akut Solunum Yolu Yetersizliği Sendromu (SARS) hastalığının türevi olduğu saptanan corona virüsü MERS’le ilgili dünya genelinde 149 vaka tespit edildiği, bunlardan 124’ünün Suudi Arabistan’da olduğu kaydediliyor. Şu ana kadar virüs nedeniyle 51’i Suudi Arabistan’da olmak üzere 60 kişinin hayatını kaybettiği ifade ediliyor.

Aşı ve ilaç tedavisi bulunmuyor
Suudi Arabistan başta olmak üzere Ortadoğu ülkelerinin korkusu haline gelen corona virüsü MERS, akciğerleri ve böbrekleri tahrip ediyor. Bağışıklık sistemini çökerten virüsün uzun süreli yakın temasla bulaşabileceği belirtiliyor. Kaynağı hakkında yeterli bilgi olmayan virüse karşı hiçbir koruyucu aşı veya antibiyotik ilaç tedavisi bulunmuyor.
Öte yandan Katar Yüksek Sağlık Kurulu, ülkede corona virüsüne yakalananların sayısının 7’ye yükseldiğini açıkladı.

http://gundem.milliyet.com.tr/olumcul-virus-corona-yayiliyor/gundem/detay/1783242/default.htm


Şimdi de ikinci haberimize geçelim bu Beşiktaş ile ilgili;

Varan 2

KARTAL’DA VİRÜS!
Beşiktaşlı futbolculardan Almeida, Motta, Escude, Gökhan Töre ve Ömer’i yatağa düşüren gribin, çok tehlikeli “Corona Virüsü”nden kaynaklandığı ortaya çıktı. Suudi Arabistan’da görülen virüs için Sağlık Bakanlığı’nın özel önlemler aldığı da belirtildi.

ÖZEL HABER - SERDAR SARIDAĞ

Ligin ilk haftalarına göre sürekli puan kayıpları yaşayan Beşiktaş, yakasını hastalıktan bir türlü kurtulamadı. Takım içinde adeta salgın hale gelen grip konusunu araştıran siyah-beyazlı uzmanlar, oyuncuların “Corona Virüsü”nden dolayı grip olduklarını ortaya çıkardı.
Dünya Sağlık Örgütü’nün, çok tehlikeli bir grip olarak tanımladığı hastalığa yakalanan futbolcuların bir kısmı iyileşirken, bazılarını ise adeta yatağa bağladı. Başta Almeida, Motta, Escude, Gökhan Töre ve Ömer Şişmanoğlu olmak üzere birçok oyuncusunun bu virüse yakalanması üzerine bu işin uzmanı bazı profesörlerle temasa geçen Beşiktaş Yönetimi, devlet hastanelerinin sırf bu virüs için özel önlemler aldığı gerçeğiyle yüzleşti.
Hac farizesini yerine getirmek için Suudi Arabistan’a giden hacıların bu virüse yakalanacağını tahmin eden Sağlık Bakanlığı’nın, SARS ve MERS virüsünden daha tehlikeli olan Corona virüsü için özel tedbirler aldığı vurgulandı. Ortadoğu ülkelerinin korkusu haline gelen virüs, bağışıklık sistemini çökertiyor.Her hafta bir kaç oyuncusunu bu virüse kurban vererek bir türlü istediği kadroyu kuramayan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in ise yakın çevresine, “İyi ki kadroyu çok geniş tutmuşuz. Kısıtlı bir kadromuz olsaydı bu virüs yüzünden çok daha kötü sonuçlar alabilirdik” diye konuştuğu ortaya çıktı.

Kartal bugün izinli

Akhisar Belediyespor ile 3-3 berabere kalan ve son 5 maçta 10 puan kaybeden Beşiktaş’ta oynayanlar yenilenme çalışması yaparken, diğerleri de antrenmana çıktı.
Siyah-beyazlılar, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. Rejenerasyon idmanı sonrası maçta oynayanlar çalışmayı noktaladı. Diğer futbolcular 5’e 2 çalışması ve minyatür kale maç yaptı. Yarım sahada yapılan çift kale maç ve sonrasında şut çalışmasıyla idman sona erdi. Antrenmana, bireysel hazırlıklarına devam eden Muhammed Demirci, Tomas Sivok, Michael Eneramo ve Necip Uysal katılmadı. Kartal bugün izin yapacak.

http://skorer.milliyet.com.tr/kartal-da-virus-/besiktas/detay/1783284/default.htm



Haberi yapan SERDAR SARIDAĞ'a kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz.

Siz de gülün, güne mutlu başlayın
C
11 yıl
UEFA\u0027nın skandal kararları ve adalet kavramı
2004 yılı:

* Hakemlere verdiği rüşvet karşılığında maç satın aldığı belirlenen Porto, kupalardan bir yıl süreyle men edilmişti. Porto'nun bu cezası aynı yılın başında mahkeme tarafından affedilirken, UEFA'nın patronu Michael Platini de, Monako'daki Şampiyonlar Ligi kura çekiminde bu konuya değinerek, rüşvet gibi bir suçtan dolayı ceza alan Porto'nun affedilmesinin spor ahlakına ters düştüğünü; ama şu an için yapacak birşeyleri olmadığını söylemişti.


2006 yılı:

* Milan şike yaptığı belgelerle tespit edilmiş olup önce şampiyonlar liginden ihraç edilmiştir. Ardından ise tekrar şampiyonlar ligine alınıp 3. ön eleme turundan gelip aynı sene Şampiyonlar Ligi kupasını almıştır.

* Aynı sene Juventus da şike yaptığı belgelerle tespit edilmiş ve küme düşürülmüştür. Küme düştüğü için Juventus'un Avrupa Ligi'nden men cezası geri çekilmemiştir.

2011 yılı:

* Şampiyonlar Ligi'de Lyon'un Hırvatistan deplasmanında 2. yarıda tam 7 gol atarak aldığı galibiyet geceye damgasını vurdu. Şampiyonlar Ligi'nde son maçlar öncesi 8 puan ve +3 averajlı Ajax'ın ardından 5 puan ve -4 averajla 3. sırada yer alan Lyon, Dinamo Zagreb önünde tek ihtimali de başardı. Çok tartışılacak maçta zorlu deplasmandan 7-1 gibi tarihi bir skorla galip ayrılan Lyon, grup ikincisi olarak adını bir üst tura yazdırdı. Maçın kameralarına Zagrebli defans oyuncusunun Lyon'lu Gomis'e göz kırparkenki anları yakalandı.

* Maçın ardından Zagreb'in savunma oyuncusu Domagoj Vida'nın, maç günü bahis oynatılan bir yerde elinde kuponla görüntülenmesine ait görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Mücadelenin ikinci yarısında yenilen basit gollerin yanı sıra 'kupon'lu görüntülerin ortaya çıkması Ajax cephesinde büyük tepkilere neden oldu.

* Tüm bu olaylar UEFA disiplin komitesine intikal dahi etmedi!

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Bugün

* 2008'de şampiyonlukta çekiştiği CFR Cluj'u yenmesi için Universitatea Cluj'a 1.7 milyon Euro rüşvet verdiği tespit edilen Steaua Bükreş'in sahibi Gigi Becali üç yıl hapis cezası aldı. Buna yataklık yaptığı gerekçesiyle Romanya Milli Takımı Teknik Direktörü Victor Piturca'ya ise ertelemeli bir yıl hapis cezası çıktı. Becali'nin gönderdiği 1 milyon 700 bin Euro dolu bavulla yakalanan arkadaşı Teia Sponte de 4 yıl hapis cezası aldı.

* UEFA'dan ise Bükreş'in tescilli şikesine sadece 5 yıl idari takip kararı çıktı.

----

Tüm olayları kronolojik olarak çeşitli kaynaklardan derledim. Yorum sizlerin. Bu konuda şikenin yapıldığı ya da yapılmadığını tartışmıyorum. Sadece ortada mevcut olan adaletsizliğin farkına varılması ve Türkiye'nin çeşitli oyunlar içerisine çekildiğini göstermek istedim.
C
11 yıl
DH Beşiktaş Kongre Üyeleri
Hem merak ettim hem de birbirimizi tanıyalım istedim. Forumda kongre üyeleri var mı ve kaç senedir üyeler? Yeni tüzüğe göre 1 seneyi doldurmadığım için bu seçimde oy kullanamayacağım. 2 ay ile kaçırıyorum.
C
11 yıl
Kapı Açmasını Bilmeyen İnsanlıktan Nasibini Almamış Kişiler
Selamlar,

Akşam akşam yine sinirlerim tepeme çıktı. Şirketin otoparkında 3. defa aracımın kapısına yan aracın kapısının çarpılması ile boyası kalkmış. Üçünde de bir göçük mevcut değil, köşesinin denk geldiği yerin boyasını almış tırnak uzunluğunun dörtte biri kadar.

Her araca biniş ve inişimde yanımda araç var ise mutlaka elimi aracın kapısı ile diğer aracın arasına koyar öyle açarım dikkat ederim. Neden bu basit şeyi yapmak yerine insanımız hayvan gibi kapısını kontrolsüz şekilde açar aklım almıyor. Aracı otopark yerine sokağa arka arkaya şekilde parketsem bu kadar hasar olmazdı sanırım. En fazla tampona sürterlerdi o da tampon en nihayetinde.

Sene sonu mini onarımdan yaptıracağım artık biriktiriyorum bakalım...
C
11 yıl
Kapı Açmasını Bilmeyen İnsanlıktan Nasibini Almamış Kişiler
Selamlar,

Akşam akşam yine sinirlerim tepeme çıktı. Şirketin otoparkında 3. defa aracımın kapısına yan aracın kapısının çarpılması ile boyası kalkmış. Üçünde de bir göçük mevcut değil, köşesinin denk geldiği yerin boyasını almış tırnak uzunluğunun dörtte biri kadar.

Her araca biniş ve inişimde yanımda araç var ise mutlaka elimi aracın kapısı ile diğer aracın arasına koyar öyle açarım dikkat ederim. Neden bu basit şeyi yapmak yerine insanımız hayvan gibi kapısını kontrolsüz şekilde açar aklım almıyor. Aracı otopark yerine sokağa arka arkaya şekilde parketsem bu kadar hasar olmazdı sanırım. En fazla tampona sürterlerdi o da tampon en nihayetinde.

Sene sonu mini onarımdan yaptıracağım artık biriktiriyorum bakalım...
C
11 yıl
Mercedes C180 Cgi Amg - Yeni BMW 3.16i [C180 Alındı]
Merhabalar,

Aralık sonu Ocak başı gibi 2012 Mercedes C180 CGI AMG (Makyajlı 1.6 7ileri) ya da Yeni BMW 3.16i almayı planlıyorum. Ancak çok arada kaldım. Başta c180 için emindim ancak biraz araştırma yapınca 3.16i de iyice kafamı kurcaladı. Ben işin içinden çıkamadım yardım istiyorum

Bu başlık altında sizlere göre bu 2 aracın artı ve eksilerini, hangisini niçin tercih edeceğinizi ve mümkünse c180 için belirtmiş olduğum modelin 3.16i 'deki aynı donanım karşılığında (spor paket ve ekstralar) oluşacak fiyat karşılaştırmasını belirtebilir misiniz? (Çoğu yerde aynı donanımı BMW'de kurduğumuzda fiyatın çok yükseldiğini duydum, doğruluğunu öğrenmek istiyorum).

Objektif yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.


Edit: C180 AMG'de karar kılındı.
C
12 yıl
Quaresma\u0027dan sonra Tanju Kayhan ve Burak Kaplan\u0027a da af çıktı.
Dün olağanüstü bir toplantı yapan ve Quaresma'yı affetme kararı alan yönetim, Tanju Kayhan ve Burak Kaplan'ı da affetme kararı aldı.

Yıllık kazançlarının 400 bin Euro olması ve bu ücretin yönetim tarafından yüksek bulunmasından dolayı kadro dışı bırakılan Tanju ve Burak affedildi. Samet Aybaba'nın sezon başındaki kampta da performasnlarından memnun kaldığı Burak ve Tanju'nun yarın takımla birlikte Antalya kampına gitmesi bekleniyor.

Kaynak: Kartalbakisi

------------------

Ücretleri yüksek diye kadro dışı bırakmak gibi bir ilke imza atan yönetim, hatanın neresinden dönsek kardır mantığıyla aflara başladı (hata yaptıklarının düşündüklerini de sanmıyorum da, yönetim istifa lafları korkuttu..).
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.