E

Yüzbaşı
16 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
10 yıl
\"Muhtemel\" LG G3...
Evleaks tarafından G3'ün Japonya'da satışa çıkacak olan versiyonunun görselleri "sızdırıldı"... (Kaynak: twitter.com/evleaks )

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu da gözünüzde daha iyi canlanması için "paint" ile düzenlemiş olduğum "LG" logolu versiyonu :D

< Resime gitmek için tıklayın >
E
11 yıl
Nexus 4 mü, Nexus 7 mi?
başlığı görünce "ne alaka biri telefon biri tablet" demiş olabilirsiniz ama, gerçektende bu ikisi arasında kararsız kaldım... meseleyi anlatim sizde (isterseniz) fikrinizi söyleyin... malum türkiyede nexus 7 satışı pek yaygın değil ancak şu an için baktığımızda en uygunu "istanbul bilişim"den almak (32GB'lık model 729TL)... benim kararsız kaldığım nokta; hali hazırda bir android telefonum var (LG Optimus 3D/P920)... ancak LG kullananların bildiği üzere güncelleme tam bir sıkıntı (hala android 2.3 sürümünü kullanıyoruz), aslında 10" bir tablette var (Vodafone Smarttab)... ancak android işletim sistemini sevdiğim ve sürekli güncelleme almak istediğim için bir nexus cihazı almak istiyorum... sizce bu durumda nexus 7 mi almalı yoksa telefonumu satıp nexus 7'ye vereceğim parayı üstüne ekleyip (türkiyede nexus 4'ün ortalama 1400TL civarında satılacağını düşünürsek-en azından 16gb'lık modelin-) nexus 4 mü almalı? amaç sürekli ve çabuk olarak android'in tadına varmak...
E
11 yıl
Nexus 7 Türkiyede! (Bu fiyatlarla olmasa da olurmuş)
o zaman size bombayı patlatim! nexus 7 turk telekomla türkiyeye bugun giriş yaptı. ancak bence hayal kırıklığı 35TL/24ay (840TL) , 25TL/36ay (900TL) bu kampanyalı fiyat. eğer taahütü iptal ederseniz ürün bedeli 1000TL hesaplanıyor... nerde 600TL civarı fiyat?

buyrun kaynak :http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Eglencenin-Tablet-Hali-Asus-Google-Nexus7-Turk-Telekom-da


biraz önce paylaşılmış haksızlık etmeyim...

ayrıca saçmalığın daniskası; bu fiyatlar üretimi sonlanan 8gb'lık model için...
E
12 yıl
Google Play Türkiye\u0027de Resmen Açıldı... (Ücretli Uygulamalar)
Google Play Store Türkiye'de resmen açılmış... Artık Ücretli Uygulamalar & Oyunlar Türkiye'den indirilebiliyor...
E
12 yıl
Android Virüsü!...
galiba telefonuma virüs bulaştı. yardımcı olabilecek varmı?. biraz önce öğrendim. benim numaramdan rehberimdeki bir kişiye ingilizce bir mesaj gitmiş.android marketten "avg free antivirus"ü ve "netqin mobile security"i indirdim ve tam sistem taraması yaptım. onlar birşey bulamadı. şimdi kaspersky mobile security 7 günlük deneme sürümünü indirdim. baya uzun bir full sistem taraması yaptı oda birşey bulamadı. telefonu ayarlar kısmından fabrika ayarlarına sıfırlama bir çözümmüdür. yada fikri olan varmı?
E
13 yıl
Ubuntu 11.04 Video Sorunu
Merhaba. Ubuntu 11.04 64 bit versiyonunu kullanıyorum. ubuntu yazılım merkezinden kurduğum adobe flash eklentisi firefoxla pek uyumlu çalışmıyordu. flash dosyaları kesik kesik görünüyordu (chromium'da sorun yoktu). bugün flash player'ın 64 bit versiyonunun beta sürümünü yükledim ve sorun çözüldü. ancak şimdide biraz ısınıyor gibi. benim sorum videolar hakkında youtube'da veya bilgisayarda kayıtlı olan herhangi bir videoyu açtığım zaman video kalitesi windows'a göre oldukça düşük sanki ekran kartı yüklü değilmiş gibi ancak ekran kartım "ati radeon hd 4650". ubuntuyu ilk yüklediğimde ekran kartı etkin değildi daha sonra ek sürücülerden ekran kartını el ile etkinleştirdim. ve şu an etkin. ama dediğim gibi video kaliteleri düşük (youtube'da full hd video açsamda yinede düşük - ayrıca aynı videoları win 7'de açtığımda bir sorun yok) yardımcı olursanız sevinirim. teşekküler.
E
13 yıl
Ubuntu 11.04 ile ilgili bir kaç sorum var...
Merhaba, öncelikle bugün ilk defa bir linux dağıtımı denemeye karar verdim ve Ubuntu 11.04'ü kurdum. Windows'tan sıkılmış olduğum için ve değişiklik olması açısından, windows'u silmeden "wubi" ile ubuntuyu kurdum. İlk başta oldukça ısınma sorunu vardı. Ve araştırma yapıp sorunun ekran kartı driver'ının yüklenmemiş olmasından kaynaklandığını öğrendim ve sonuç olarak sorunu çözdüm (neden bukadar uzattım - ne gerek vardı bu kadar detaya- bilmiyorum). Neyse ubuntuyla ilgili bir kaç sorum var eğer içlerinden cevabını bildikleriniz varsa yanıtlarsanız sevinirim.
Öncelikle;
-şu an ubuntu ve windows 7 birlikte kurulu olduğu için bilgisayarı açtığımda benden işletim sistmelerinden birini seçmemi istiyor. daha sonradan tekrar değiştirebilmek üzere, ubuntu'yu varsayılan işletim sistemi olarak nasıl ayarlayabilirim (açılışta bana sormadan direkt ubuntuyu açması için)
-sol üst köşede bulunan ubuntu simgesini tıkladığımda açılan menü bende tam ekran olarak açılıyor. ancak internetteki ekran görüntülerinde ve video paylaşım sitelerindeki inceleme videolarında bu menü tam ekran olarak açılmıyor. esnek olarak açılıyor( ekranın tamamını kaplamıyor ama sağ alt köşeden tutup boyutu ayarlanabiliyor). bunu nasıl tam ekran modundan çıkarabilirim.
-birde yine benim için önemli bir soru, mesela windowsta firefoxta adres çubuğundaki adresi değiştirmek istediğimizde mouse ile adres çubuğunu tıkladığımızda otomatik olarak adres satırındaki site adını komple seçiyor ve klavyeden gitmek istediğimiz sitenin adını direkt yazabiliyoruz ancak ubuntuda, adres çubuğunu tıklayınca tüm yazıyı (adres metnini) seçmiyor, mouse'un sol tuşuna basılı tutup mouse'u hareket ettirerek, değiştirmek istediğimiz adresi seçmemiz gerekiyor.bunu nasıl değiştirebiliriz.
bu soruları yanıtlarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
E
13 yıl
Veri DVD\u0027si oluşturma... (Acil!)
Merhaba. Ben harici HDD'imde ki dosyaları yedeklemek için DVD'ye yazmak istiyorum.Yalnız Dosyaları teker teker 4.35-4.7 gb olarak gruplara ayırmak çok vakit alacağından, ben harddiskteki bir klasörü (boyutu 100 gb), olduğu gibi programa ekleyeceğim ve o programda içindeki dosyaları DVD doldukça benden yeni bir dvd takmamı isteyecek. böyle bir programa çok acil ihtiyacım var. fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. denemedim ama mesela nero bu konuda işime yararmı?
E
13 yıl
HDD Biçimlendirmek faydalı mı?
1 TB'lık WD Harici Hard diskim, bozulmuştu garantiye gönderdim ve ürün değişimi yapmışlar yeni ürün göndermişler. Bu harddiskin de içerisini verilerle doldurduktan sonra bozulmasını yüreğim kaldıramayacağı için, öncelikle hızlı biçimlendir yöntemiyle 30 saniyede biçimlendirdikten, sonra biçimlendirmenin ilk kullanımda hdd açısından daha sağlıklı olduğu hakkında söylentiler olduğu için ("telefonları, laptopları -lityum pilli cihazları- ilk kullanımda 12 saat şarj edin" efsanesinde olduğu gibi) 2-2.5 saattir yavaş biçimlendirme yöntemiyle biçimlendiriyorum. ancak henüz %15 civarlarında biçimlendirme tamamlandı. size sorum biçimlendirmek ilk kullanımda sağlıklımıdır yoksa aksine zarar mı verir. çünkü 2.5 saattir sürekli çalışıyor harddisk(biçimlendirme işlemi sırasında) ve hafif bir ısı artışı bile var? cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
E
14 yıl
CITROËN C4 MU, HONDA CIVIC MI?
Sizce hangisi?

CITROËN C4:

2007 model, 1.6 HDi 110 HP , dizel , 8 hava yastığı , hız sabitleyici , tiptronik vites +direksiyondan vites değiştirme vs... en full modeli (en dolu paket)

Fiyat: 27.500 TL

HONDA CIVIC:

2009 model, 1.6 benzin + LPG , otomatik vites , dream paketi.
Fiyat: 30.000 TL
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.