V

Teğmen
13 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
160 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
12 yıl
Nerde Kablo Sonlandirmasi Yaptirabilirim
Arkadaslar, güzel iscilige sahip kablo sonlandirmasi yapan yerler var mi? Kablosunu ve konnektörünü kendim secip hoparlör, XLR vs kablosu yaptirmak istiyorum. Kendim de yapabilirim, ama elimde sonlandirma malzemesi olmadigi icin o kadar da düzgün olmuyor.

Bir iki Hi-Fi magazasina sordum, kendilerinden ürün almadiginda yapmayacaklarini söylediler.
V
12 yıl
Benim TTnet hikayem
Epeyce bir Uydunet - TTnet ikileminde kaldiktan sonra Temmuz ayinda TTnet 8mbs netlimitsiz aboneligine gectim, Kozyataginda oturuyorum. Basimdan gecen ibretlik hikaye ve yapilan keleklerin özetini asagida paylasiyorum:

Kelek-1: TTnet abone merkezindeki kadin oturdugum mahallede full 8mbs ceker hic sorun yok dedi. Baglanti geldikten sonra 6.5mbs gibi bir hiz görebildim. Hadi idare eder dedim, kullandim.

Kelek-2: Hic sorunsuz gecen 3 haftadan sonra hat kesildi, ariza kaydi biraktim. Ertesi gün hattim geldi, ama hiz bu sefer 4mb'e düsmüs. Defalarca aramama ragmen hat hizini bir türlü artiramadim. Bahane santrale uzaklik vs vs.

3-4 ay bu sekilde kullandiktan sonra gecen hafta cuma günü Göztepe TT Müdürlügüne gittim, hattim en cok hangi hizi kaldirabilecegini ve 16mbs hiza gecip gecemeyecegimi sordum. Eleman santrali aradi, mesafe kurtarmamasina ragmen hattimin oldugu saha dolabinda DSLAM olmasindan dolayi hic sorunsuz 16mbs tarifesine gecebilecegimi teyit ettiler. Baya sevindim duruma ve hemen tarife degisikligi talebini ilettim.

Kelek-3: 1 saat sonra eve gittim ve hattim gidikti. Dedim herhalde ayar falan yapiyorlar, ariza kaydi biraktim.

Kelek-4: O hafta sonu boyunca muhtemelen 10-15 kez müsteri hizmetlerini aradim, aldigim bütün cevaplar hep ayniydi "hattinizi kontrol ediyorum, kontrol ediyorum, evet modeminize sinyal gelmiyor, kaydinizi iletiyorum, sizinle en gec 24h icinde irtibata gecilecek".

Kelek-5: 3 gün boyunca bir Allah'in kulu aramadi.

Kelek-6: Ben Alo TTnet'i arayarak 3 defa ariza kaldirilmistir mesaji aldim, ama sinyal halen modeme ulasmiyordu ve tekrardan ariza kaydi acmam gerekti.

Kelek-7: Pazartesi günü birkac aramadan sonra ögrendim ki hattim 16mbs'i kaldirmiyormus, eh ne yapalim dedim 8mbs'e gecirin geri dedim. Aldigim cevap "bir ayda en cok 1 defa tarife degisikligi yapilabiliyor". Eee dedim, ay sonuna kadar hem hizmet almayacagim hem de parasini mi ödeyecegim? Cevap "ben amirlerime iletiyorum durumu".

Baktim MH'den bir halt olmuyor, santrali aradim, adam durumu teyit etti, benim hatta 16mb olmazmis. Dilekce yazin dedi, yazdim gönderdim.

Hat dün geldi.

Kelek-8: Hizim 1mbs. Yine aradim MH, cevap tarife degisikligi olamayacagindan dolayi hattimi 1mbs'e kitlemisler. Elemanlar tekrardan durumu iletiyorlar su an, nereye iletiyorlarsa artik.

Bir numara olmayacagi icime dogdugu icin 2 gün önce Uydunet'e basvurdum. Uydunet büyük problem vermezse en kisa zamanda TTneti kapatacagim. Taahhüdüm olmadigi icin problem yok.

Komik: Sayisiz aramalarim sirasinda aboneligi kapattiracagim tehditleri savururken bir tanesi sunu sordu "eger mahsuru yoksa kapatma sebebinizi ögrenebilir miyim"
V
12 yıl
Kozyatagi - Istanbul\u0027da Uydunet
Bir TTnet'zede olarak Uydunet'e basvurdum, Pazartesi günü baglantim gerceklesecek. Uzun bir süredir bölgemde Uydunet performansi ile bilgi almaya calistim ama maalesef ulasamadim. Mecburiyetten gectik artik bakalim nasil olacak.

Bayar Caddesi Sarikanarya sokakta oturuyorum ve 5mb limitsiz tarifesine gectim.

Belki baska arkadaslara da faydali olur diye önümüzdeki hafta kullanimla ilgili tecrübelerimi aktaracagim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.