E

Yarbay
04 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
23 üye
Görüntülenme (?)
282 (Bu ay: 16)
Gönderiler Hakkında
E
6 yıl
Tivibu go Smart tv\u0027ye günceleme geldi
bu sabah günceleme geldi smart tv arayüz herşey değişti cep tv deki gibi bütün kanallar çıkıyor ....
kanal sayısı çok artı fakat bazı kanallar çalışmıyor örneğin history gibi yanlız arkadaşlar hd kanal sayısı artmış bilhasa ulusal kanallarda..
bende belgesel National geographic ve diğer National kanallar tv de ingilizce oluyor bir türlü türkçe yapamadım cepte türkçe oluyor türk telekom mh aradım programı silin bir daha kurun dedi değişen birşey olmadı....
E
7 yıl
Tivibu Go Smart tv
bugün
102 National geographic
103 Nat Geo People
104 Nat Geo Wild yayına başladı
ayrıca 63'e sony channel taşınmış
not: tivibu go smart sinema üyeliğim bir ay oldu lg lf650v seyrediyorum memnunum arada programa girmiyor türk telekomu arıyorum sağolsunlar hemen ilgilenip kanalı açıyorlar söylediklerine göre 24saat arayibilirsiniz demişlerdi ayrıca bu üyelikle webten cepten tabletten seyredebiliyorum yalnız web ile cep çakışıyor birinden birini kapatmak lazım ikisi aynı anda seyretmek mümkün değil genel olarak memnunum ayda 5.90 tl veriyorum 24 ay taahhüt verdim...
E
7 yıl
silinsin
.......
E
7 yıl
son günlerde hat taşımasından sorun yaşayan var mı?
26 ocak 2017 tarihinde vodafone hattı taşıdım 30 ocak 2017 saat 9:15 açılacak mesajı geldi fakat saat 12 de hat açıldı ama hat görüşmeye açık fakat hatta yükleme yapılmıyor *123# ve 7501 çalışmıyor yani bakiye sorgusu olmuyor mh arıyorum biz bişe yapamıyoruz türkiye genelinde bu arıza var deyip duruyorlar...
E
7 yıl
Türk Telekom 4.5g çöktü
Türk Telekom'un 4,5G mobil internet hizmetinde arıza nedeniyle yaşanan sorun devam ediyor. Türk Telekom Destek hesabına çok sayıda şikayet tweet'i atılırken sorunun giderildiği belirtildi. Ancak çok sayıda kullanıcı internet sorununun devam ettiğini sosyal medyadan paylaşıyor.
E
8 yıl
salla kazan başladı (maylo dev havlu)
yuzde 60 geldi
salla kazan nedir nasil kazanılır
http://www.sondakikaindirimi.com/migros-salla-kazan
E
8 yıl
salla kazan başladı (fairy platinum 18 tablet)
E
8 yıl
vodafone bütün hatlara bugünlük heryöne 150dk ve 250mb internet yüklemiş
kontrol için özet yazıp 7000 gönderin faturalı faturasız fark etmiyor
E
8 yıl
vodafone bugüne özel heryöne 150 dk 250mb internet
bu gece 23:59 kadar kullanabilirsiniz
E
8 yıl
Turkcell 4.5G çok yüksek hızı fiyat ve kota derdi olmadan sunacak
< Resime gitmek için tıklayın >
Turkcell 4.5G 1 Nisan 2016 tarihinden itibaren faaliyete geçecek. Bu önemli güne çok az bir zaman kala Turkcell, 4.5G servisleri hakkında bilgi vermek için bir etkinlik düzenledi. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, yakında hayatımıza girecek 4.5G servisleri ve deneyimleri hakkında bazı bilgiler verdi.
Geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen 4.5G ihalesinde en çok frekans bandını kazanan Turkcell toplam 234,4 MHz’lik bant genişliğine sahip ve Terzioğlu bu rakam sayesinde Turkcell’in Avrupa’da en çok iletişim bandına sahip ikinci mobil operatör olduğunu söylüyor. Turkcell 4.5G kullanıcıları bu geniş bandın avantajlarını fazlasıyla çıkaracak. Bir örnek veren Terzioğlu 3G’de 347 saniyede indirilebilen 250 MB’lık bir videonun 4.5G’de sadece 40 saniyede indirilebileceğini belirtiyor.
Terzioğlu 1 Nisan tarihinden sonra Turkcell abonelerinin 4.5G servislerinden ve hızlarından fiyat farkı olmadan, kota derdi yaşamadan faydalanabileceğinin altını çizdi. Daha fazla detay için 4.5G’nin faaliyete geçeceği günü beklememiz gerektiğini söyleyen Turkcell Genel Müdürü, hiçbir müşterinin fatura sürprizi yaşamayacağını, herkes için farklı kampanyalar olacağını vurguladı.
Turkcell’in sunacağı 4.5G hızlarından farklı cihazlarla farklı seviyelerde yararlanmak mümkün olacak. Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 edge, HTC One M9, Galaxy Note 5 gibi Kategori 9 LTE destekli cihazlar şebekenin sunduğu en yüksek hızlara ulaşmayı sağlayacak. Turkcell, 4.5G ile birlikte sadece akıllı telefon ve tabletleri değil; ağa bağlı yazıcı, projektör ve bunun gibi cihazlarla da her yerde internete bağlanma ve işleri hızlandırma fırsatı sağlayan cihazların da tüketicilere sunulduğunun göreceğiz. Bu arada Turkcell, 1 Mart tarihinde kurduğu tüketici finansman şirketiyle tüketicilere uygun ödeme koşullarıyla 4.5G uyumlu cihazlara sahip olma fırsatı sunacak.
Terzioğlu Turkcell’in çeşitli servisleri hakkında da bazı bilgiler verdi. Toplam 7 milyon indirme rakamına ulaşan BiP’in nisan ayından itibaren sabit ve mobil olmak üzere her yöne arama imkanı sunduğunu belirtti. Goller Cepte uygulamasının 1.9 milyon kez indirildiğini, bu rakamın Akıllı Depo’da 2.5 milyon, Turkcell Müzik’te ise 5.5 milyon olduğunu kaydetti. Turkcell TV+’ın da 650 bin kullanıcıya ulaştığını belirtti. Geçen bir yıllık süre içinde Turkcell uygulamalarının toplam 22 milyon kez indirildiğini de belirtti. Görünen o ki, 4.5G ile birlikte bu rakamlar daha da yukarı çıkacaktır.
Turkcell 4.5G toplantısında İzmir, Adana, Erzurum ve Samsun’a da canlı bağlantılar yapıldı. Hem Kaan Terzioğlu hem de bu şehirlerde hazır bulunan Turkcell genel müdür yardımcıları Speedtest uygulamasıyla 4.5G hız testi yaptılar. Gerçekleştirilen hızlarda 300 Mbps’nin üstünde indirme ve 40-50 Mbps arasında yükleme hızları gösterdi. Her ne kadar pratikte bu hızlara ulaşmak o kadar kolay olmayacak olsa da, bu hızlar Turkcell’in 4.5G şebekesinin kapasitesini ve potansiyelini gösteriyor.
Bu arada Kaan Terzioğlu 5G ile ilgili olarak gelen bir soruya, Ağustos 2015’te yapılan ihalede birçok frekans bandının ihalesinin yapıldığını, ellerinde 5G teknolojisini de sunacak yeterlilikte bandın bulunduğunu kaydetti.
http://www.teknoblog.com/turkcell-4-5g-kota-hiz-testi-121503/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.