K

Yüzbaşı
28 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
6 yıl
Skoda Fabia 2015 bagaj kapağı degisimi
Merhaba arkadaşlar,

2015 Fabia aracımın bagaj kapağında oluşan hasar için değişim gerekiyor. Bir kaç yerden tam net olmamak üzere fiyat aldım. En son doğuş Esenyurt'ta 2500tl parça bedelini telefonda söylediler. Ancak işçilik ne kadar tutar dediğimde ısrarla buraya gelmeniz lazım telefondan fiyat söyleyemeyiz dediler:) bir işin fiyatı bellidir. Ki değişim gibi bir konuda tamamen bellidir ama nedense fiyat söylemiyorlar. Tahmini işçilik konusunda fikri olan var mıdır?

Tesekkurler
K
10 yıl
Alınık battlefield 4+pre orgin hesabi
Merhablar,

Battlefield4 + pre hesabi alarak battlefield dünyasına girmek istiyorum. Satmayı düşünen arkadaslardn mesaj bekliyorum
K
10 yıl
edifier x600 vs philips spa6350
Merhabalar, bu iki ürün arasında ciddi ikilemde kaldım. İkisi aynı fiyat. Ancak philips hakkında bir inceleme bulamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

http://www.webdenal.com/philips-spa6350_584982.html

veya aynı fiyatta başka ürün tekliflerine açığım.

Müzik dinlemiyorum. Film ve oyun ağırlıklı kullanıcam.

Şimdiden teşekkürler.
K
10 yıl
Dizi/film ve oyun monitorü
Merhaba arkadaşlar, dizi ve filmde ghosting problemi kesinlikle yaşamayacağım aynı şekilde oyunlarda da bu problemle karşılaşmayacağım, netliğin ve renklerin iyi olduğu ışık sızması olmayan 23-24 inç monitor önerisinde bulunabilir misiniz? Kısaca sağlam bir monitor var mı bildiğiniz :)
K
11 yıl
silinebilir
....
K
11 yıl
ACER V5-471PG
K
12 yıl
Üniversitede Araştırma Yapan Birine Yardım
Arkadaşlar Tilburg Üniversitesinde bir araştırmada görev almış olan bir arkadaşımın sizin yardımlarınıza ihtiyacı var. Belirli bir sonuca varmak için çok sayıda veriye ihtiyaç duyduğundan farklı yaş gruplarından insanların anketi doldurması gerekmekte. Anket gerçekten ciddi bir ankettir öyle bir şirketin veya bir kuruluşun değildir. Odtü de okuyan bir arkadaşımın katılımda bulunduğu bir çalışmadır. 10 dakikanızı ayırıp anketi doldurup yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=MCOJHK_7a8387e0&UID=2238837019#.T_LYQdvmE1I.facebook
K
12 yıl
hotmail mail açılmama
hotmaile girebiliyorum mailleri solda görüyorum ancak üzerlerine tıklanmıyor. başka pc lerde bu sorunla karşılaşmıyorum. bütün tarayıcılarda denedim ancak hepsinde aynı sorunu veriyor. problemi nasıl düzeltebilirim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
K
12 yıl
usb yüksek voltaj hatası
kuzenim anakartı söküp temizledikten sonra geri takmış ancak pc yi açarken usb ye yüksek voltaj geliyor diyip 15 sn içinde pc yi kapatıyor daha pc açılırken görünen ilk ekranda. anakartı takarkan bi tane montaj vidasının yanlış takmış ve alttan anakarta değmiş sanırım tamda usb slotlarının altına. sorun sanırım anakartta ancak sizede bi danışmak istedim ayrıca tamiratı mümkünmüdür ve nasıl yapılır. şimdiden fikirleriniz için teşekkürler.
K
12 yıl
4 makinadan hangisi ?
Canon Powershot SX220HS
Nikon Coolpix S8200
Nikon Coolpix S9100
Panasonic Lumix DMC-TZ18

daha çok günlük kullanım ve dışarısı için kullanılacaktır. Bu kullanım için hangisi almam daha uygun olur. şimdiden fikirleriniz için teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.