A

Yarbay
22 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
162 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
Çatlak ayak ne kadar sürede alçıdan çıkar ?
Direkt olayı anlatıyorum ayın 9 da ayağımı çatlatmıştım ilk başta röntgen filminde çatlak belli olmamıştı.doktorlar gidip birde tomografi çektirmemi istediler ve tomoğrafide çok ufak bir çatlak olduğu belli oldu.tatile gideceğim için acele ediyorum ne kadar sürede alçıyı aldırabiliriz şuan acı veya ağrı Yok parmaklarımı zaten ilk başta bile oynayabiliyordum.
A
7 yıl
Makyajlı Golf 1.4 mu ?higline Passat 1.4 comfortline ?
İyi akşamlar yeni araç alma arifesindeyiz fakat bir türlü karar veremedik.şuan hali hazırda 2011 golf 1.4 trendline kullanmaktayız.Hangisini tavsiye edersiniz gönlüm biraz daha Golf'ten yana.
A
7 yıl
Başarı hikayesi konulu film önerir misiniz ?
Merhaba arkadaşlar ben küçüklüğümde hep böyle başarı filmleri izlemiştim tabi zamanla unuttum izlediğiniz böyle başarı hikayeleri olan filmler varsa önerilerinizi bekliyorum.Hani karakterin her şeyini kaybetmesi tabiri caiz ise dibe batıp 0 olması sonra oradan yükselişi bu tarz filmler genelde ilgimi çekiyor hani karakter uyuşturucu kacakcısı falan hani etik şeylerde olmayabilir neyse siz beni anladınız.
A
8 yıl
2001 model ünal turan yapımı şaka gibi honda araba ilanı.
Benim hayatımda gördüğüm en garip araç ilanları sıralamasında ilk beşinci sıraya girer.Bu ünal turan yapımı diye arabasını bugatti gibi gören arkadaşın kafasını yaşamak istiyorum.
ilan linki:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-evladiyelik-aracimi-satiyorum-335084005/detay/
A
8 yıl
Golf 6 motor suyu eksiltme problemi neden olur ?
iyi günler abilerim ve kardeşlerim bizim golf 6 bir aracımız var bundan 2-3 ay önce su eksiltmişti sonra su koyup devam ettikten sonra aradan geçen zamanla daha sık şekilde eksiltmeye başladı o ilk eksiltmeden sonra 1-2 ayda motora yeniden su koyup devam ettik.bugün yine motor hararet ışığı yandı 90 ve üzerine cıkmadı ama arabayı sağ çekip motoru açtığımızda motorun suyunun neredeyse tamamen eksildiğini gördük neden su eksiltebilir.
A
8 yıl
Beyler iphone 6 yamulma sorununu bende yaşadım.
İyi akşamlar alalı daha 1.yıl bile olmamış olan iphone 6 cıhazım yamuldu nasıl oldu bende bilmiyorum şimdi ne yapmam lazım ? değiştirenler var mı yani bu sorunu yaşayan arkadaşlar bir yardımcı olursa sevinirim.
A
8 yıl
Opel corsa 1.7 tek kaplı araçların çoğalması ve siyah duman atması hakkında.
Son günlerde sokaklarda özelikle arkasından bol bol siyah duman atan tek kapı eski opel corsalardan görüyorum böyle tanıdığım birisine sorduğumda araca hard yazılım atıldığını bmw 320 ile kapıştığını vs söylemişti gülüp geçtim ama bu yazılımın siyah dumanın arabaya zararı yok mu deneyimli abilerimizden yorum bekliyorum.< Resime gitmek için tıklayın >
Videoyu izlemek için tıklayınız
A
8 yıl
İphone 6 ekrana sıvı temas oldu ne kadar tamir ücreti vardır ?
Merhaba iphone 6 telefonuma ekranda kırılmaz ekran denilen koruyuculardan olmasına rağmen üstüne su dökülünce bir miktar ekran sağ alttan su almış ne yapmak lazım garantisi var ürünün. tamir ücreti vs nedir ?
A
8 yıl
Sahibinden com\u0027da 35 bin lira istenen taş ev
datça'da yer alan ferah, havadar taş evdir. yalnız biraz fazla havadar bir taş ev, taşlar var ama ev yok
link:http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-yazi-koyu-belen-mahallesinde-eski-tas-ev-202438843/detay
A
8 yıl
Sebepsiz yere bir anda kendini kötü hissetmek neden olur?
Bir yarım saat önce yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum, Bugün biraz halsızlık vardı üzerimde o yüzden böyle kafamda her an hasta olacakmış gibi bir düşünce vardı neyse duşa girdim rahatlamak için,duşta böyle bir an iç sıkıntısı derler ya öyle bir durum oldu kendimi kötü hissettim sanki kalp atışım değişmiş kalp krizi geçirecek gibi öyle değişik bir kafa yapısı oldu,suyun altında böyle sanki ağlıyormuş gibi hissetim duştan çıktım.
Şuan her şey normal sanki o olayı yaşamamışım gibi bilmiyorum düşününce kötü oluyorum bir an neden insan öyle olur diye telaş yaptım açıkcası sizce neden olur bir şey?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.