M

Teğmen
16 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
59 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
Victoria\u0027s Demons TESO PS4 Oyuncu Topluluğu Resmi Konusu




ÜYE ALIMI: AÇIKTIR

ELDER SCROLLS ONLINE TAMRIEL UNLIMITED PLAYSTATION 4 OYUNCU TOPLULUĞUMUZA HOŞ GELDİNİZ


Topluluğumuz uzun süredir birlikte olan arkadaş grubundan oluşmaktadır. Artık Bu aileyi büyütmeye birlikte eğlenceli vakitler geçirmeye karar verdik. Eğer sizde Elder Scrolls Online Oynuyorsanız (oynamayı düşünüyorsanız) bu ailenin bir parçası olmanız için kapılarımızı bir süreliğine açtık.

-Üye Alım Başvuru Bilgileri ve Şartlarımız-

Ön Başvuru Yapmak için CNGLSN e pm atabilirsiniz.

Şartlarımız:

1- +18 yaş
2- Bu aile ortamına uyum sağlayacak sorunsuz anlayışlı yapıcı olmak
3- Whatsapp kullanmak(aktif bir şekilde grupta olmak) zorunludur!
4- Headset kullanmak, oyun içi sohbetlere katılmak zorunludur!
5- Oyun içinde yapılacak olan görev dağılımlarına uyum sağlamak
6- Kararlaştırılan zamanlarda eğer önemli bir mazeret yoksa oyun etkinliklerine katılmak
7- Forum konusunda aktif olmak. Topluluğumuzun ileriye gitmesi güncel kalabilmesi ve birlikte oynayacak arkadaşlara ulaşılabilmesi için önemlidir.

güncellenecektir.....


Forum İmzamız


M
8 yıl
Açılış sorunu ve diğer problemler
Merhaba arkadaşlar laptop henüz bir kaç aylık, freedos aldım ve internetten key alarak windows 10 pro kurdum.

ilk başlarda bir sorun yoktu. daha sonra bazı oyunlarda sorunlar olmaya başladı. ATS , THE CREW , forza apex gibi oyunlarda aşırı fps düşüyor. Garip bir şekilde The Witcher 3 de high ayarlarda hatta ultra ayarlarda bile sorunsuz oynuyorum.

diğer bir önemli soruna gelince windows u anniversarry update yaptım. Ondan sonra başlangıçta siyah ekran çıktı mouse gözüküyor! bu siyah ekran açma kapama tuşuna basılı tutup kapatınca 2. açılışında yerini windows loading ekranına bırakıyor daha sonra bir kez daha kapatıp açtığımda hiç birşey olmamış gibi açılıyor. ( her kapatıp açmamda bu rutini yapmak durumundayım tek seferlik değil)

bir başka sorun laptop u kullanmıyorken fan hızı artıyor sanki aşırı yükte kullanıyormuşum gibi mouse u elime alıp hareket ettirdiğim zaman fan yavaşlıyor normale dönüyor!

Laptop marka ve özellikleri:

MSI GE72 6QF

32Gb ram

GTX 970M ekran kartı

I7 6700 HQ işlemci

gördüğünüz gibi derli toplu bir sistem var .

- Denediğim bir kaç yönteme gelirsek.

chkdsk /r denedim (güvenli modda ve normal modda ikisinde de başlatılamıyor dedi yeni restart ta başlatılacaktır diyor restart atıyorum ama başlamadan laptop açılıyor)

Başlangıç onarmayı denedim srttrail.txt ile biten bi dosya hatası sebebiyle başlangıç onarma başlamıyor! (windows cd ile yaptım cd siz de yaptım aynı hata veriyor)

sorunlara yardımcı oldugunuz için şimdiden teşekkür ederim.
M
8 yıl
Özel mesaj
Özel mesajlarda klavye ile yazarken mesaj kısmı klavyenin altında kalıyor. Son mesaja kaydırmak istediğimde klavye kapanıyor. Kullandığım klavye SwiftKey.
M
8 yıl
Laptop Ekran Soluk ve Cansız
Samsung marka laptop kullanıyorum. ekranım çok soluk ve cansız renklerden oluşuyor, sanki parlaklığı kısık gibi ama tüm ayarlarda en son seviyede ekran ışık ayarı yapılmış durumda . aynı laptop kullanan arkadaşımı ziyarete gittim ve onun bilgisayar ekranını gördüğümde ben onunkine göre %50 kısık ışıkta ve contrast ayarları sıcaklık ayarları bozulmuş bir laptop ekranım var gibi göründü . Dediğim gibi ayarlarda nvidia ayarlarında vs bir sıkıntı yok arkadaşın ayarları ile karşılaştırdım aynı ayarlar olmasına rağmen farklı görüntü. Bunun çözümü var mıdır? herhangi bir program vs tavsiyesi olan varsa çok sevinirim teşekkürler
M
9 yıl
KPSS Destek ve Antalya Kurs tavsiyesi??
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 10 yıldır herhangi bir ders ile ilgilenmedim okula gitmedim. Kısmet olursa bu sene KPSS ye hazırlanmak istiyorum ,

artık yaşımdan dolayı son KPSS sınavları olacak benim için . Bu seviyede baştan başlamam gerekiyor derslere ve evde çalışarak bu sınava hazırlanmamın bence çok zayıf olacağı kanaatindeyim

Dershaneye giderek herşeye baştan başlamak ciddiyetle bütün derslere katılıp KPSS ye hazırlanmak istiyorum ve Antalya da KPSS hazırlık eğitimi veren dershanelere gidip tavsiye edebilecek arkadaşları bekliyorum..

Kazanabileceğime inanıyorum ve bunun için ne gerekiyorsa yapacağım.
M
9 yıl
Mitsubishi Lancer 1.5 Hızlanma Testi
mitsubishi Lancer'a bindik ve 1. 2. 3. viteste 1.5 motor gücüne sahip arabamız ne kadar hızlanıyor onu test ettik.

Otomobil sevdalıları, meraklıları, hayranları yorumlarınızı bekliyorum

aracvı arkadaşım sürüyor ,video çekimi bana aittir


video linki
M
10 yıl
Antalya Konyaaltı Plajı Panoramik
Antalya Konyaaltı Plajı Panoramik Görüntüsü iPhone 4s ile çekilmiştir Pixlr O matic ile editlenmiştir.


http://www.flickr.com/photos/118788682@N04/12789064315/
M
10 yıl
Fitness Iphone uygulaması istek
Merhaba arkadaşlarım ve abilerim , fitness salonuna başlıyorum ve faydalı fitness- vücud geliştirme antrenman programları veren ve bunları uygulama şeklini gösteren kaliteli bir İphone uygulamasına ihtiyacım var.

Paralı olabilir
dosya boyutu önemli değil
internet bağlantısı gerektirebilir hiç sorun değil teşekkürler..
M
14 yıl
Airties modemi windows 7 tanımıyor?
Arkadaşlar win 7 yukledik modemi görmüyo. Yani görüyoda tanımıyor. Tanınmayan ağ diyor. Airties 5020 modem ve servisi aradım onlarda kurulumu yapan yere götürün modemi tanıtsın dedi ben tanıtamazmıyım nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum
M
14 yıl
Usb, aygıtları görmüyor yardım?
Arkadaşlar Pc mdeki usb girişlerinin hiçbiri çalışmıyor(ön panel ve anakart üstündeki dahil) aygıtları taktığımda windows aygıt yöneticisi dahil hiçbir tepki yok,


öncelikle belirteyim sistemi kendim monte ettim , önce ön panele bağladığımda windows aygıtı tanıyamıyor usb girişinde bi sorun olabilir başka girişe bağlayın diyor sonra diger usb girişlerıne bağlayınca bi değişim olmuyordu sonra ön panel girişlerini kontrol ettim ve tekrar başka turlu taktım ve windows artık o hatayı bile vermiyo sorun nerede olabilir format atsam cözvlvrmu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.