H

Teğmen
11 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
3 yıl
DOLANDIRILDIM!!
Konuyu nereye açacağımı bulamadım kusura bakmayın. Bir ekşi sözlük hesabı satın almak için araştırma yaparken hesap satışı yapan sitelerde bulduğum bir numara ile whatsapptan görüştüm. Daha sonradan dolandırıcı olduğunu öğrendiğim Mahsun Baran Kaya isimli şahıs, elinde hesaplar olduğunu, 170 tl karşılığında satabileceğini söyledi. Saat geç olmasına rağmen , ziraat fast pay ile ödeme yaparsam hemen ulaşacağını da ekledi. Risk aldığımı biliyordum ama ekşi hesabı, bir reklam işi için acil gerekliydi. Ödemeyi yaptım. Yaptıktan sonra tabiki sözlük hesap bilgilerini göndermedi.İletişimi tamamen kesti. Buraya kadar bir sıkıntı yok.Risk aldığımı biliyordum, 170 tl beni zengin etmez. Fakat sonradan google üzerinden herifin adını aratınca, adamın defalarca gazetelere haber olduğunu, neredeyse tüm piyasayı dolandırdığını ve hala elini kolunu sallaya sallaya dolaştığını gördüm. Benim gibi dolandırılan onlarca kişi varmış forumlarda okudum. Bende şok etkisi yaratan bu oldu. Bu adamın yapı kredi bankasında kendi adına ait hesabı var. Dolandırdığı kişilerin parası o hesaba yatıyor ve gidip güle oynaya çekiyor. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz? Emniyet ne iş yapar? Adam gazetelere haber olmuş defalarca. Banka hesabı belli, adı belli, telefonu belli. Neyi bekliyorlar yakalamak için? Adamın internette meşhur olduğunu, olayın medyaya bile yansıdığını ve benim gibi dolandırılan bu kadar çok insan olduğunu görünce savcılığa gitmekten vazgeçtim. Hiç bir yerde de tanıdığım, dayım yoktur. Saatlerce uğraş bir hiç için. Adam profesyonel dolandırıcı ve bu ülkede bunun bir karşılığı yok.İsteyene belgelerini de yollarım olayın. Diyeceklerim bu kadar. Belki biri okur da, dolandırılmaktan kurtulur.
H
3 yıl
Triger değişiminde antirifiz de değişir mi?
triger seti değişimi için fiyatta anlaştık. 100 tl indirim yaptırdım ustanın ilk söylediği rakamdan. sabah aracı bıraktım. akşama gel al dedi. bi saat sonra telefon açtı. "arabanın antifirizinin de değişmesi gerek, 100tl daha ekleriz" dedi. Daha geçen sene değiştirdiğimi söyledim. Ustanın verdiği cevap, "triger seti değişirken antifiriz de değişir" oldu.

Bilgisi olan arkadaşlar, var mı böyle bir durum?
H
3 yıl
link eklemek?
[ link=http://paylaşacağınız site buraya kopyalanacak ]Buraya yazmak istediğiniz yazı gelecek[ /link ]
H
3 yıl
Youtube İngilizce Kanal Tavsiye
Merhaba herkese. İngilizce gramer bilgisini bir seviyeye kadar getirmiş ama özellikle izlediği bir videoyu anlayabilme, dinleme vb. becerilerini geliştirmek isteyen arkadaşlar için faydası dokunacağına inandığım kanal linkimi paylaşıyorum. Bir ders anlatım kanalı değil, gündelik yaşamla ilgili her hafta farklı konularda ipuçları, işinize yarayabilecek püf noktaları paylaşılıyor. Türkçe altyazı desteği var. İngilizcenin yanı sıra, her hafta çeşitli konularda yeni şeyler de öğrenme imkanı sunuyor.

Kanaldaki videolardan biri olan, "İngilizce'de akıcılığı geliştirme ipuçları" konulu videoyu paylaştım. Umarım işinize yarar.



Videoyu izlemek için tıklayınız
H
3 yıl
İngilizce youtube kanalıma göz atar mısınız?(altyazılı)
Videoyu izlemek için tıklayınız

Merhaba. Gündelik hayatla ilgili işe yarar ipuçları paylaşıyorum. Alt yazı mevcut. Olumlu, olumsuz görüşlerinize açığım. Özellikle eksik bulduğunuz noktalarda yapıcı eleştirilere ihtiyacım var. Beğenirseniz, abone olarak bana destek olabilirsiniz. Kanal yeni. Yeni videolar yolda.
H
3 yıl
Youtube videomda kullandığım metinler telif yer mi?
Merhaba. Youtube kanalımdaki videoların metinlerini, bazı yabancı blog ve web sitelerinden alıyorum.Üzerinde biraz değişiklik yaparak, bazen hiç yapmadan, kendim seslendiriyorum ve videomda kullanıyorum.Bu websitelerini videonun açıklama kısmında kaynak olarak gösteriyorum. Telif yer miyim, hakkımda dava açılır mı? (kanal ingilizce, içerikte kullandığım görseller ve müzik bana ait.)
H
3 yıl
Youtube videomda kullandığım metinler telif yer mi?
Merhaba. Youtube kanalımdaki videoların metinlerini, bazı yabancı blog ve web sitelerinden alıyorum.Üzerinde biraz değişiklik yaparak, bazen hiç yapmadan, kendim seslendiriyorum ve videomda kullanıyorum.Bu websitelerini videonun açıklama kısmında kaynak olarak gösteriyorum. Telif yer miyim, hakkımda dava açılır mı? (kanal ingilizce, içerikte kullandığım görseller ve müzik bana ait.)
H
7 yıl
Citroen C4 için ideal navigasyon
http://www.hepsiburada.com/necvox-dvc-3510-citroen-c-4-wince-6-0-navigasyonlu-multimedya-pm-otoznm830

2012 model yeni kasa C4 aracım için navigasyon sistemi arıyorum ama çok da fazla bütçe ayırmak istemiyorum. Linkteki cihazı sipariş etmeyi ve güvenilir bir yere montajını yaptırmayı düşünüyorum. Cihazın fiyatı diğerlerine göre oldukça uygun , tabi teknik özellikleri o kadar iyi değil sanırım. Alsam pişman olur muyum? Kullanan ya da yakın fiyatlarda başka tavsiyesi olan var mı?
H
7 yıl
KONSOL ÇİZİK GİDERME
< Resime gitmek için tıklayın >

Aracım 2012 model Citroen C4. Resimde görülen teyp kısmının üstündeki gözlük bölmesi kapağında iki derin çizik var. Giderme yöntemlerini araştırdım biraz ama ne yapsam eskisi gibi olmayacak sanırım. Teybin hemen üstünde olduğu için çok göze batıyor. Kapağı değiştirsem diyorum. Nereden bulabilirim bu parçayı? Yardımcı olabilecek birileri var mıdır aramızda? Ya da başka bir önerisi olan?
H
7 yıl
C4 ön konsoldaki çizik çözümü
< Resime gitmek için tıklayın >

Aracım 2012 model C4. Resimde görülen teyp kısmının üstündeki gözlük bölmesi kapağında iki derin çizik var. Giderme yöntemlerini araştırdım biraz ama ne yapsam eskisi gibi olmayacak sanırım. Teybin hemen üstünde olduğu için çok göze batıyor. Kapağı değiştirsem diyorum. Nereden bulabilirim bu parçayı? Yardımcı olabilecek birileri var mıdır aramızda? Ya da başka bir önerisi olan?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.