B

Binbaşı
23 Aralık 2001
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
6 yıl
Ekrani yatay olarak 180 derece ceviren program?
Merhabalar!

Baslikta da yazdigi gibi, ekrani yatay olarak 180 derece ceviren bir program bilen var mi?

Windows 10 kullaniyorum. Ekran kartim da AMD Radeon 390.

Tesekkurler.
B
10 yıl
350 TL\u0027ya dijital fotoğraf makinesi tavsiyeleriniz?
Ben amerika'da yaşıyorum. Türkiye'deki babam, kendisine 350 liraya kadar fotoğraf makinası tavsiye etmemi istedi. Buradaki modellerle, türkiye'deki modeller oldukça pahalı ve türkiye piyasasından hiç haberim yok. Donanımhaber'de gelende furyalar olur zamanına göre. Şu sıralar, en popüler fotoğraf makinesi hangisi acaba?
B
10 yıl
Ses kartı DTS decoder\u0027i ile ses sistemi decoder\u0027i arasında fark var mı?
Merhaba!

Ses kartının dolby digital, dts decoder özelliği ile ses sisteminin yine dolby digital, dts decoder'i arasında fark var mı?

Benim şu an sound blaster x-fi titanium hd ses kartım var, ve bunda dd ve dts decoder var dahili. Ses sistemi olarak da logitech z906 var, ki onunda dd ve dts decoder'i var. Bunlar birbirine toslink ile bağlı ve ses kartı s/pdif ile sesi kaynaktan direk ses sistemine gönderiyor. Bu halde, benim bu ses kartına ihtiyacım var mı? Asus Xonar DG çok daha ucuz bir ses kartı vs dd, dts sinyallerini o da direk gönderebiliyor. Sizce, x-fi titanium'u satıp, xonar dg alayım mı kar etmek için? Yoksa x-fi'ın kattığı bir şey var mı bu denkleme?

Teşekkürler.
B
10 yıl
HDD\u0027den Flash disk\u0027e yazma yavaş.
İyi günler!

Önce sözü geçecek donanımların listesini vereyim:

Anakart: ASUS Sabertooth 990FX V2
Harddisk: Western Digital 1 TB WD Blue SATA III 7200 RPM 64 MB Cache
Flash Drive: Kingston DataTraveler 101 G2 16 GB
İşletim sistemi: Windows 7 ultimate 64bit
Ram: Corsair Vengeance 8 GB ( 2 x 4 GB ) DDR3 1600 MHz (PC3 12800)
İşlemci: AMD FX-4170 4.2GHz Quad-Core Socket AM3+

Flash drive anakartın usb 3.0 port'larından birine takılı olmasına rağmen, hard disk'ten ntfs format'lı flash drive'a 3 tane 5 gb'lık video atmasının 1 saat sürmesi normal mi? 5mb/sec kopyalama hızı hiç normal gelmiyor bana. Kopyalama aslında 250 mb/sec ile başlıyor ama hızla 5mb/sec'a kadar düşüyor ve o şekilde devam ediyor.
B
12 yıl
Anakart, işlemci, bellek, ekran kartı uyumu...?
Şu 4 parça birbiriyle uyumlu mu, bir göz atar mısınız?

Anakart: ASUS SABERTOOTH 990FX
İşlemci: AMD Phenom II X4 965 Black Edition Deneb 3.4GHz Socket AM3 140W Quad-Core
Bellek: G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Dual Channel Kit
Ekran Kartı: Sapphire Radeon HD 7870 GHZ OC 2 GB GDDR5

Ekran kartıyla ilgili PCI-Ex 3.0 gibi birşey okuduğumu hatırlıyorum bir yerde. Anakartın PCI-Ex 3.0'ı var mı bilmiyorum. En önemli sorum o aslında. Diğeri de anakart AM3+ destekli olduğunu söylüyorum. Benim işlemcim AM3. Bir sorun olmaz değil mi?
B
12 yıl
Epson 3010 ile ilgili 2 soru...
Ben dün epson 3010 aldım. xbox360 ve bilgisayarımı bağladım. xbox'ta stereoscopic oyunlar gayet güzel çalışıyor ama bilgisayarda henüz 3d hiçbirşey izleyebilmiş veya oynayabilmiş değilim. ekran kartım ati hd5770 ve 3d desteği yok. o yüzden mi, yoksa bir yazılım vs mi yüklemem gerekiyor?

ayrıca bilgisayar çözünürlüğü 1920x1080 olmasına rağmen, xbox bağlıyken projektör daha büyük yansıtıyor. sizce sebebi nedir?
B
12 yıl
Ses kartı decoder\u0027i vs Z906 decoder\u0027i ??
Merhabalar. Ses sistemlerinden bayagidir uzagim, o yüzden konuda tecrübesiz kalmisim. Birkaç saattir internette konuyla ilgili makaleler okumama ragmen, tüm sorularimin cEvaplarini bulamadim.

Ben de bu ses sisteminden almak üzereyim, masaüstü bilgisayarima baglamak için. Büyük çogunlukla dolby digital veya dts olarak encode edilmis divx, xvid, mkv tarzi filmleri izlemek için kullanacagim. Arada oyun da oynarim diye düsünüyorum. Ama öncelik filmler.

Bahsettigim formattaki filmleri izlerken sesi decode eden 3 faktör var. Codec'ler (AC3 gibi), ses karti, ve ses sisteminin decoder'i. Yaniliyorsam düzeltin lütfen.

Sorum su: Dolby digital, dts efektlerini en kaliteli almak için ses sistemini bilgisayara nasil baglamaliyim? Internette her kafadan bir ses çikiyor. Kimisi toslink, kimisi spdif, kimisi optical, kimisi de analog sekilde diyor. X-Fi titanium veya asus xonar gibi bir ses karti almaliyim, yoksa z906'in decoder'i ses kartlarininkinden daha mi iyi? Ses sistemini karta dijital olarak baglarsam, kartin decoder'ini direk bypass geçtigini biliyorum. Sizce iyi bir kart alip analog mu baglayayim, yoksa orta halli bir kartla analog mu?
B
15 yıl
Ben kimlerin listesindeyim nasıl öğrenebilirim?
Durum şudur: Ben listemdeki herkesi seneler önce silmiştim. Şimdi o hesabı tekrar kullanmak istiyorum ama merak ediyorum hala o hesabımı listesinde kimler tutuyor. Bunu nasıl öğrenebilirim?
B
15 yıl
Harici Harddisk\u0027imden kopyalama yapamıyorum???
Harici harddisk'imden birşey kopyalamak istediğimde kısa bir süre sonra kopyalama kesiliyor, G'de yazma hatası gibi bir mesaj yazıyor taskbar'da disk'i kapatıp, tekrar açmam gerekiyor. Onu da restart atmadan yapmak istemiyorum diskin sağlığı açısından zira içindekiler çok önemli. Scandisk yapmak istediğimde de sorun çıkıyor. Sorun nedir?
B
15 yıl
Silinebilir.
dfdgfhfhj g fhdfgfdgfd
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.