N

Teğmen
07 Eylül 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
9 yıl
ODTÜ Bilgisayar Mühendisliğinin İstikrarlı Yükselişi
Merhaba arkadaşlar. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği istiyorum. Sıralamam 4106. Önceki senelerde sırayla 5500 4800 ve 4390'la kapatmış. Sizce bu sene nasıl olur? Tutar mı? Daha ne kadar yükselir?
N
9 yıl
ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği\u0027nden sonra ne yazılmalı?
Merhaba arkadaşlar hedefim Boğaziçi'ydi ama olmadı. MF-4 sıralamam 4106 geldi. Sizce ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği tutar mı? Geçen yılki sıralaması 4390'mış. Sizce sonraki tercihe ne yazılmalı? İTÜ'ye pek sıcak bakamıyorum. Bilkent %50 mantıklı mı sizce?
N
9 yıl
Her şey için çok mu geç? Ygs 1k
Merhaba arkafaşlar, bu yıl mezun yılım. Ygs sıralamam 1k gelmişti. Lysde de düşmem diyordum ama sınav anında rahatsızlandım. Mat 36 37 geo ise 23 24 net gelecek gibi. Biliyorum daha fen var ama moralim alt üst oldu. Sizce fenle ne kadar toplayabilirim. Mf4 istiyorum.
N
9 yıl
1200 TL\u0027ye ne alınmalı? Donanım mı kadro mu?(MTB)
Arkadaşlar yaklaşık 1200 TL civarı bütçem var. Çok zorlarsam 1500 olur ama fazla da zorlamak istemiyorum açıkçası. MTB düşünüyorum. 1.91 boyum yaklaşık 88 cm civarında bacak boyum var. Genel olarak inişli çıkışlı arazide kullanacağım için hidrolik disk düşünüyorum. Aslında aklımda Kron XC1000 geçiyordu ama bütçemi aşıyor. Uygun fiyata 2014 model bulabilirsem ona bakmayı düşünüyorum. Elim tamire mekaniğe yatkındır iyi kadrolu bir model alıp zamanla parçaları da değiştirebilirim ama çok da dandik donanım istemiyorum. Her türlü önerinize açığım.
N
9 yıl
Fotoğrafları Bilgisayara Almak (Windows 8)
Arkadaşla iPhone 6. Bugün fotoğrafların tamamını bilgisayara almak istedim ancak telefonu bilgisayara bağlayınca fotoğraflar saçma sapan onlarca klasörün içinde dağınık durumda. Aradığım fotoğrafları bulamıyorum yani. Pratik çözümü olan var mı? Android kullanırken ne güzel hepsi aynı klasördeydi. Telefona hükmedebiliyordum her konuda ama iOS'te telefon bana hükmediyor gibi
Biraz da pişmanlık duyuyorum açıkçası iOS'e geçtiğim için.
N
9 yıl
Postacı Çanta Tavsiyesi \"Eastpak, Adidas, Nike...\"
Merhaba arkadaşlar 100 liraya kadar çanta bakıyorum. Aslında aklımda Eastpak var. Şuan Markofoni'de indirimde bazı modeleri. Sizce bu model nasıl? Tavsiyeleriniz var mı?

https://www.markafoni.com/eastpak-ve-urbanears-postaci-cantasi-51-x-40-x-13-cm/urun/9276345/
N
10 yıl
18 Yaşını Doldurmadan Otelde Kalmak
Arkadaşlar henüz 18 yaşımı doldurmadım. Birkaç ay var. Sanırım otellerde yalnız kalamıyorum ancak 18 yaşını dolduran biriyle kalabiliyorum. Bilgisi olan paylaşabilir mi?
N
10 yıl
Alın size tok kapı sesi
N
10 yıl
Asosyalli Klip
İyi günler, ne zaman izlediğimi bilmiyorum Türkçe pop şarkılardan birinin bir klibi vardı. Asosyal gencimiz bir kızla buluşuyordu ama kız çocuğu beğenmeyip bahane bulup kaçıyordu ortamdan. Daha sonra gencimiz spor falan yapıyordu. Sakal falan bırakıp imaj değiştiriyordu. Klibe taktım bu aralar bulmam lazım
N
11 yıl
Birsürü Madalyası Olan İlkokullu Kız.jpg
Bir arkadaşa yollamam lazım. Şu madalyalı ilkokullu kız resmi lazım acil. Elinde olan varsa bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.