G

Teğmen
02 Ağustos 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
18 yıl
2 x 6600 GT
2 tane 6600GT kullanıyorum 8 ay falan oluyor pc'yi alalı 2. 6600gt arızalı çıkmıştı artifact veriodu oyunlarda onu değiştirme fırsatını henüz buldum dün yeni 6600GT'mi aldım taktım ve oyunlarda gözle görülür performans artışını hissetmemle beraber artifact sorunu da kalktı.yalnız eskisi gibi olmasa da oyunlarda çok hafif artifact görüyorum (yeşil lekeler) havasızlıktan mı dedim kasam feel hurricane ve kartlar arası boşluk ta oldukça fazla havasızlıktan olduunu sanmıyorum..

Ne yapmam gerekiyor? sürücüyü yeni güncelledim multi gpu rendering de açık yapmam gereken başka ayarlar var mı?
şimdiden saolun
G
18 yıl
Connect Player...Yardım
Bugün Sony NW-A1000 6GB bi mp3player aldım uzun zamandır böle bişeye ihtiyacım vardı nese cdsini yükledim..normalde bu tip şeylerde cdlere karşıyımdır ama cd olmadan şarkıalrı görmedi..neyse cdyi yükledim Connect Player diye allahın cezası bi program çıktı..program açılmıyor, açıldığındaysa kapanıyor usb ile bağladım player'ı ok bağlandı ama programı nasıl açcam ne yapmam lazım müzikleri nasıl atcam lütfen yardım edin
G
18 yıl
Hangisi Daha İyi?
ikisine de sahibim ancak 5+1 hop. olduğu için ayrı aldıımı kullanıyorum sizce hangisi daha doğru olur?

OnBoard Creative 7+1 24BİT SoundBlaster Live
PCI Creative 5+1 SoundBlaster Live

Creative 5200 5+1 ses sistemim var

Kayıt kalitesi hangisinin daha yüksek olur?
G
18 yıl
Restore etmekten bıktım Yardım Lütfen
Yaklaşık bir haftadır herhangi bir oyuna girip çıktığımda (genelde Battlefront2 ve GTA:SA) ki san andreas'ı silip yüklemekten bıktım, pc'yi kapatıp yeniden açtığım zaman hiçbirşeye tıklayamıyorum mouse'u start çubuğunun üstüne getirince de kum saati geliyor ve ne akdar beklesem de bekleyim çalışmıyor hiçbişey ben de ilk seferinde korkmuştum ne yapacağım diye çareyi CTRL+ALT+DEL yaparak oradan "New Task" diyip "msConfig" ten "SYSTEM RESTORE" yaomakta buldum. Böyle böyle en az 10 kere restore ettim ve gta.sa yüklüyorum bir önceki güne dönüyor ve siliyor..

Lütfen yardım edin neden olur böyle?
__şimdiden teşekkürler__
G
19 yıl
Performans düşüklüğü Yardım!
Arkadaşar sistem imzamda yazılı fakat ekran kartının biri bozuk olduğu için değiştirene kadar tek 6600GT ile idare etmek zorundayım yani şu anlık SLI kullanamıyorum ama sorum şu : "GTA San ANDREAS" ta 1280x1024 / 32bit very high detayda özellikle gölgelerde kasmalar oluyor genelde FPS yüksek ama gölgelerde kasıyor yani düşük erformans alıyorum sizce nedeni nedir?
G
19 yıl
Hangisi Daha İyi?
Bilgisayarımı alırken Creative 5.1 ses sisteminin yanına bir de "SoundBlaster 5.1 Digital" ses kartı almıştım fakat anakartım bozulunca yeni aldığım "MSI MS 7100 K8N SLI Diamond" anakartta "Creative SoundBlaster 7.1 24bit" ses kartı bulunmakta onboard olarak sizce hangisini kullanayım?? 7.1 ses kartı da 5.1 olarak ayarlanabiliyor zaten ama onboard olduğu için kullanmıyordum ne yapayım??
G
19 yıl
SLI VGA ısınması (sorunu buldum!)
Tamam iki kartı da teker teker denemiştim önceden fakat bir de kartları daha çok zorlayan oyun kullanarak denedim NFS Underground 2'yi 1600x1200 çözünürlükte full high detayda çalıştırdım hiç kasmadı iki kartta da iiki kartın dereceleri de aynıydı 70 msx. oluyordu fakat yeni almış olduğm vga 70 derecelere gelince artifact vermeye başladı ve kartı değiştirmeye karar verdim...
G
19 yıl
Ekran kartı ısınması
Daha öncede yazdığım gibi yeniden yazıyorum ..

2x6600GT kullanıyorumj (daha doğrusu kullanamıyorum) SLI ile ilgili birkaç ayar yaptım nvidia display menu'den ama oyunlardaki ısınma sorunum hala bitmedi aşırı derecede ısınıyor ekran kartlarım özellikle underground2 de 1280x1024 çözünürlükte 16x antialiasing (sli olduğu için çıkabiliyorum) hiç kasmazken 1. ekran kartı 80 dereceyi buluyor diğeri ise 70 küsürlerde geziyor sizce nedeni ne olabilir? detayları düşürdüm öyle denedim ama hala çok ısınıyor ve ekranda yeşil yeşil kareler beliriyor (artifactlar) ek vga cooler da aldım taktım fakat yaramadı her ikisini üfleyecek şekilde taktım ama nafile son olarak sorun thermal macunlarda mı diye sorayım dedim çünkü işlemcinin her tarafına sürülmemiş sanırım macun b3ende mevcur resimdeki boş yerlere süreyim mi her iki kartın da?

Lütfen resme bakın ve yardımlarınzı bekliyorum acilen..

http://img355.imageshack.us/my.php?image=image0036uf.jpg
G
19 yıl
SLI kartlarım çok ısınıyor!!!
Ya 2 tane 6600GT kullanıyorum fakat nfs underground2 gibi oyunlarda aşırı derecede çok ısınıyor ve artifact veriyor (yeşil yeşil kutucuklar çıkıyor ekranda) ve iki kart da primary olan 75-80 olurken diğeri 70-75 lerde geziyor sizce sorun ne? ikisinin de fanları rahat etrafları boş ikisine de thermal macun sürülmüş durumda ek vga cooler da taktım ikisine birlikte üfleyecek şekilde ama hala ısınmaya devam ediyor ne yapmalıyım?
G
19 yıl
SLI Isınma Sorunu YARDIM!!
Şu an bilgisayarımda 2x6600 GT mevcut fakat üstteki yani monitörü bağladığım (primary) olan ekran kartı çok ısınıyor oyunlarda 75 dereceyi bulurken alttaki monitör bağlanmayan kart ise 55 civarlarında max. sizce sorun nedir? İkisinin yerini değiştirdim sorun karttan mıdır ki diye ama yine üstteki ısınmaya başladı kartların arasındaki pci yuvasını boşalttım alt kartın fanı da rahat fakat ısınan monitörü bağlamış olduğum üstteki kart ... Harici olarak " VGA Cooler " da aldık ama bu soğutucu pci yuvasına bağlanıp alttan üste üflediği için ve üstteki kart ısındığı için bi işe yaramadı ve resimdeki gibi kasaya vidaladık..Kartların yerini değiştirmeden önce de ısınmadan dlayı görüntüde bozulmalar oluyordu değiştirdiğimde sorun kalktı fakat çok ısınmadan dolayı oyun performansı düşüyor...

Bu resimde aldığımız vga cooler'ı kasaya monte ettik ve her iki vga'ya birden üflüyor fakat zayıf kaldı.

http://img394.imageshack.us/my.php?image=image0011kp.jpg

Bu da yetmeyince "Feel Hurricane" kasamın kapağındaki Led Fan'ı söktüm ve ısınan VGA'nın üstüne koydum ama bu da 1-2 derece fark etti..

http://img394.imageshack.us/my.php?image=image0026yb.jpg

Ne yapacağım ayrıca Driver menüsünden SLI'yı da etkinleştirdim...Yardım!!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.