M

Çavuş
23 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
24 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
2010-11 civic lerde kaç tür motor var.
Merhabalar sayın arkadaşlar;
ocak ayında 2010-11 model otomatik vites elegance civic almayı düşünüyorum lakin araba sitelerinde 1,6 ve 1,6 i-vtec yazmakta birkaç motor resimli arabalarda motorun üzerinde kminde sadece honda kiminde i-vtec yazmakta çevremdek bazı arkadaşlar ise 2010-11 tüm motorların aynı oldgunu iddaa etmekte.
Bu konuda beni aydınlatabilirmisiniz.
M
9 yıl
Bosch kgn57pı36n alacaklar dikkat
Urunu yaklaşık 3 ay once hatri sayılır bi fiyata aldım lakin aldigim günden beri motor sesi kulagimi tirmaliyor performans harika lakin sesi 90 li yillarin arcelikleri gibi. Bakalim bu hafta ici ankara genel mudurlukten kontrole gelecekler muhtemelen normal diyip geçecek bende tüketici hakem heyetine başvuru yaparak değişim talep edecem.
< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
makatta aşırı terleme yardım lutfenn :(
arkadaşlar koltuk altı ve makatta aşırı terleme sorunu yaşamaktayım sureklı pantolonumu ıslatacak kadar .bu sorunu yasayan ve cozum bulan allah rızası ıcın yardım etse bana...
M
13 yıl
ARKADAŞLARRR LÜTFENNN YARDIMMMM!!!!!!!!!
ARKADASLAR 2010 MODEL ACCENT ERAM VAR BU AY SONUNDA ASKERE GIDICEM.BEN YOKKEN ARAC KULLANILMICAK.OTURDUGUM APARTMANIN KAPALI OTOPARKI YOK ARABAMI 15 AY BOYUNCA NASIL KORUMALIYIM LUTFEN YARDIM
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.