_

Yüzbaşı
22 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
117 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
2 yıl
350K B Segment Tavsiyesi
Merhaba,


350K civarında (max 380) B segmenti tavsiyesi verebilir misiniz? Otomatik, 100K KM altı olması, az yakması ve otomobilden çok anlamadığım için uğraştırmayacak sorunsuz bir model olması benim için önemli. Araca en az 5 yıl bineceğim. Daha üst bir segment de olabilir fakat model yılı yeni istiyorum. 2016 1.2 Puretech Peugeot 208'lere bakıyorum, bu fiyat aralığında baya var ve araç görünümü de hoşuma gidiyor. Bu araç hakkında bilgisi olanların yorumlarını beklerim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
_
2 yıl
350K B Segment Tavsiye
Merhaba,

350K civarında (max 370) B segmenti tavsiyesi verebilir misiniz? Otomatik, 100K KM altı olması, az yakması ve otomobilden çok anlamadığım için uğraştırmayacak sorunsuz bir model olması benim için önemli. Araca en az 5 yıl bineceğim. Daha üst bir segment de olabilir fakat model yılı yeni istiyorum. 2016 1.2 Puretech Active Peugeot 208'lere bakıyorum, bu fiyat aralığında baya var ve araç görünümü de hoşuma gidiyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
_
5 yıl
Airdots Pro
Arkadaşlar merhaba,
Xiaomi Airdots Pro almayı düşünüyorum.
Daha önce kullanan var mı, yorumlarını söyleyebilirler mi? Ve sanırım cihazda bluetooth 4.2 var. Versiyon 5 olmaması sorun yaratır mı?
_
5 yıl
Eski masaüstü ederi
Arkadaşlar merhabalar,

Baya eski ama zamanında gideri olan bir bilgisayarım var. Bunu satıp yerine laptop almak istiyorum. Tabi biraz ekleyerek. Şimdi bunu letgodan falan satışa koyacağım ama ne 2. El ne masaüstü piyasasını biliyorum. Bir alıcı arkadaş da var o istiyor baya, fiyatı sen belirle diyor. Çok çıkmadan çok inmeden ortalama ne kadar belirlemem gerekir?

Sistemim bu:
Anakart: MSI P67A-G45 (B3)
Işlemci: Intel i5 2500k @3,30 GHz
Ekran Kartı: MSI R6850 Cyclone 1GD5 Power Edition
RAM: 4GB Kingston 1333mhz (2*2GB)
PSU: Thermaltake 600w LitePower LP-600

Teşekkürler
_
6 yıl
Laptoptan çıkma hdd
Merhabalar,
Eski bir laptopumun hddsini çıkarttım. 2.5 inç bu hdd seagate marka. Laptop baya eskiyi önce bunu söyleyeyim. Şimdi ben bunu hdd kutusuna koyup kullanmak istiyorum ve baktım usb 2.0 da kutu var 3.0 da. Şimdi ben bunu 3.0 a koysam arada hız farkı olur mu? Bunu soruyorum çünkü hdd eski bir hdd. Yoksa gereksiz mi olur 2.0 kutu mu alayım?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
_
7 yıl
21.5 Monitör Tavsiye
Arkadaşlar merhaba,
Eski inca black series monitörüm kafayı yedi renkleri soluyor, terse dönüyor arada. Zaten 5 yıl oldu.
21.5 inç büyüklüğünde olması zorunlu değil ama öyle opsa daha iyi olur. Bütçem 400 civarı. Oyuncu monitörü falan düşünmüyorum zaten bu fiyata olmaz. Cs ve lol falan oynarım arada. Yani ucuz ve beni uzun süre idare edicek bir monitör tavsiye ederseniz sevinirim.
_
7 yıl
Aşırı Yavaş İnternet
Merhabalar,

Akn yi aştım. Dün akşam indirme yapıyordum yaklaşık 300kb/sn ile, her şey normal. Geceye doğru 40 lara 30kb/s lere kadar düştü. dünden beri böyle internet. doğru düzgün bir internet sayfası açamıyorum.
bilgisayardan speedtest e giremiyorum. açılmıyor yavaşlıktan. telefonda uygulaması yüklüydü hızıma baktım 0.05mbps gözüküyor. ttneti aradım güncelleme yaptılar, hala aynı durum devam ediyor. bir daha aradım dedim arıza kaydı açın burada bir sorun var dedim. telefondaki kadın aknyi aştığım için akk m yenilenene kadar bir arıza kaydı açamadıklarını söyledi. yani kısacası benim burda modemim patlasa, çalışmasa beni ayın 1 ine kadar bekleteceklerini söylüyorlar.

kafayı yiyecem, ne yapmalıyım, biri yardım ederse sevinirim.

edit: tekrar aradım, adamın dediği; ben buradan size 3mbps nin ulaştığını görüyorum. modeminizde sorun olabilir, o türk telekomun sorumluğunda değildir, isterseniz ücretli ekip yönlendirebilirim
_
7 yıl
Anakart tavsiye
Merhabalar,
Pcmi 4 aydır açmıyordum. 4 ay sonunda açamadım. Hiç çalışmıyor. Bilgisayarcıya götürdüm, anakartta sıkıntı var dedi, tamir edilemezmiş. Tam ekran kartı almayı düşünürken durduk yere çıkan bi sıkıntı. Ne yapmalıyım? Bu sokette baya eskidi. Para çok harcamak istemiyorum, en ucuz yoldan halletmek istiyorum bu işi. Yeni anakar mı almalıyım? Tavsiyelerinizi gekliyorum.

İşlemci: i5 2500k @3.3GHz
ekran kartı: msi hd6850 cyclone power edition 1 gb
ram: 4gb 1600mhz
anakart: MSI P67A-GD65 (B3)
psu: 600w
_
7 yıl
UPS den gelen gizemli kargo
mehabalar,

bugün upsden 2 mail adresime mail geldi. bana gelen kargo varmış. steelseries/denmark yollamış. ürün açıklaması: 1 EA APEX M800 US. yani 700 800 tl lik klavye. ama ben böyle bir şey almadım. ve kargo gönderen ödemeli onlar ödemiş yani. kartlarıma baktım son 4 aydır yurddışındayım bi kopyalama mı oldu diye yok bir şey ödenmemiş. ve benim adıma. ürün 1.6 kg yazıyor. bir klavye için normal gibi. mantıklı düşünemiyorum. çekilişe mi katıldım diye düşünüyorum, hayır katılmadım. başta klavye değilde acaba başka bir şeyler bir gönderdiler diye düşündüm. ne biliyim. ama gümrüğe takıldığından şimdiden haberimin olması gerekmez miydi?

bu çeşit bir dolandırıcılık olabilir mi? upsnin yolladığı maili doldurup onlara göndermeli miyim?

bu arada konuyu açmak için en mantıklı yer burasıdır diye düşündüm, umarım yanlış değildir.
_
8 yıl
Sistem Upgrade
Merhabalar
yaklaşık 6 yıllık bir bilgisayarım var. Biraz canlandırmak geliştirmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim

işlemci: i5 2500k @3.3GHz
ekran kartı: msi hd6850 cyclone power edition 1 gb
ram: 4gb 1600mhz
anakart: MSI P67A-GD65 (B3)
psu: 600w (?)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.