C

Yarbay
28 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
361028 Gün Cezalı
356707 gün 17 s. 26 dk.
Gönderiler Hakkında
C
12 yıl
OOLEYY OLEY OLEY OLEEEEY
ŞAMPİYOOON CİMBOMBOOOOM!
C
12 yıl
Florya Organizasyonu İptal!
Sevgili Galatasaraylılar

Kulübümüzden akşam saatlerinde aldığımız bilgiye göre, Takımımızın yarın oynanacak Fenerbahçe maçı hazırlığı için yaptığı kamp programı değişmiş, futbolcularımızın Florya yerine bir başka yerde dinlenmelerine karar verilmiştir,

bu nedenle nerdeyse bir haftadır hazırlığını sürdüğümüz Florya organizasyounu maalesef iptal ediyoruz

yarınki gelişmeleri , sitemiz ,Facebook ve twitter hesaplarımızdan duyuracağız

ultrAslan

http://ultraslan.com/Oku.asp?okuID=2563

C
12 yıl
Erdinç İyikul, Riot Games\u0027te işe başlıyor!
quote:

Erdinç İyikul ‏ @erdinciyikul
1 Haziran tarihinden itibaren Kurucusu ve Gen. Y. Yön. olduğum BSC'den ayrılıyorum. Artık Riot Games için çalışmalarıma devam edeceğim.

quote:

Erdinç İyikul ‏ @erdinciyikul
Soranlar olmuş, Riot Games'de, PR and Community Manager olarak görev alacağım.


https://twitter.com/erdinciyikul

Bi yandan üzüldüm bi yandan sevindim, League of Legends sevdiğim bi oyun; Erdinç İyikul'u Riot Games gibi bi firmada görmek muhteşem olacaktır. Fakat BSC artık yalnız kalacak biraz.

Riot Games'in de artık içimizden birini barındıracak olması çok iyi olur. Sonunda Türk oyuncularla doğru düzgün ilgilenen biri olacaktır, hem de bize yabancı değil.
C
12 yıl
ERDİNÇ İYİKUL BSC\u0027DEN AYRILIYOR!
quote:

Erdinç İyikul ‏ @erdinciyikul
1 Haziran tarihinden itibaren Kurucusu ve Gen. Y. Yön. olduğum BSC'den ayrılıyorum. Artık Riot Games için çalışmalarıma devam edeceğim.

quote:

Erdinç İyikul ‏ @erdinciyikul
Soranlar olmuş, Riot Games'de, PR and Community Manager olarak görev alacağım.


https://twitter.com/erdinciyikul

Bi yandan üzüldüm bi yandan sevindim, League of Legends sevdiğim bi oyun; Erdinç İyikul'u Riot Games gibi bi firmada görmek muhteşem olacaktır. Fakat BSC artık yalnız kalacak biraz.
C
12 yıl
ŞAMPİYONLUK YAKIN, MEŞALELERİ YAKIN!
Bugünkü puan kaybının sonucu Kadıköyde'ki maçta galibiyet olacaktır, 13 seneden sonra ilk defa kazanırken aynı zamanda şampiyonluk turu atacağız. ŞİMDİ ŞAMPİYONLUK DAHA YAKIN, BÜTÜN MEŞALELERİ YAKIN!
C
12 yıl
Gabe Newell: \"Dota 2 Free 2 Play Olacak\"
< Resime gitmek için tıklayın >

Dota 2 Free 2 Play Olacak

Valve, Dota 2 hayranlarının beklediği açıklamayı yaptı!

Uzun süredir hakkındaki söylentilerle ve oyuncuların dedikodularıyla çalkalanan Dota 2 kazanındaki haberleri, beklentileri karşılayacak şekilde düzenleyen Valve, oyunu ücretsiz olarak yayınlayacaklarını resmi bir ağızdan duyurdu.

Beklenen Açıklama Patrondan Geldi

Valve'nin patronu Gabe Newell oyunu f2p statüsünde yayınlayacaklarını duyurmasının yanı sıra, bu haberin peşi sıra oluşabilecek sorulara da ışık tuttu. Finansman modeli olarak strateji türü free 2 play finansman modeli kullanacaklarını açıklayan Newell, bununla birlikte ücretsiz olmasından kaynaklı olarak acemi diyebileceğimiz oyuncular içinde bir geliştirme mekanizmasından bahsetti. Bu mekanizmada oyunda bazı seviyesel gelişimlerini göstermiş oyuncuların, acemi oyunculara ışık tutarak rekabet ortamının her daim sıcak kalmasını ve gelişim göstermiş oyuncularında bu vesileyle mükafatlandırılmalarını ön gördüklerini sözlerine ekledi. Ayrıca tüm oyunlarda bu şekilde bir sistem kullanarak örnek teşkil edebilecekleri projelere sahip olduklarınında sinyallerini verdi.

Heroes of Newerth gibi en büyük benzeri olan bir oyunun ücretli olarak tam bir başarısızlığa uğradığını düşünürsek, Dota 2'nin ücretsiz olması gayet doğal; fakat bunu Gabe Newell'ın söylemesi kafalardaki tüm soru işaretlerinin silinmesi için yeterli diyebiliriz.


Kaynak:http://www.esl.eu/tr/news/191465/

Bence pek iyi olmadı, çok amele olacak.
C
12 yıl
Şimdi bunlara ne yapalım? (lanet olası feederlar)(SS\u0027li)
< Resime gitmek için tıklayın >

Öncelikle kastığım itemler yanlış biliyorum. Oyuna Frt ve ben girdik. Aynı lanede kastık, biraz feedlediler karşımızdakiler. Fakat şu bizim takımdaki diğer üç dangalak da gidip onları feedledi. Adamların işi feedlemek olmuş resmen. Oyundan çıksalar kazancaz o derece, sadece ölüyolar başka bişey yaptıkları yok. Üç vuruşta yerdeler. Bunların yüzünden yenildik.

Şimdi bunları ne yapmalı?

Not: SS'yi S image'la koyunca görünmedi, mecburen böyle koydum kusura bakmayın.
C
12 yıl
Donanımhaber Dota 2 oyuncularının Steam ID\u0027leri
Bölümümüz de açılmışken oyunda birbirimizi tanımak, beraber oynayabilmek açısından ID'lerimizi paylaşmamız iyi olacaktır. Özellikle donanimhaber sohbet kanalına katılmanız birbirimizi daha rahat bulmak açısından iyi olur. Lütfen ID'lerinizle birlikte profil linklerinizi de verin, arkadaş olarak eklerken daha rahat olur.
Lütfen profil linklerinizi verin!

DH nick - Steam ID
Conquistador - ConquistadorXV
Never More - NeverMore ! xZus
Lorrid - Wombo
No Way Out - FURY
MangekyouSharingan - ddorukeski
Aumar - Aumar
Dişi Dökülen Nijeryalı - disidokulennijeryali
Çalışan Ağustos Böceği - Heiwajima
MALTHAEL - malthael
WetDream - Serebro
ZarakiKenpachii - Ronicantr
Wadjet - WadJet
Phoebe* - BLitz
vuque - Messechedemitz
Diablo - .Extreme
HypnotiC. - Live4Win
TheSacredWarrior - Dirrtyykiller
çamşeytanı - captivesoul
vigNerd - HımS.vigNerd
AnD_OnE - Gotkeser
SLAYER_BBB - KaLoNa
KARTALIZMA - Kartalizma[TR]
safakea - safakea (UpRising)
hazenaalbaay - hazenaalbaay
Kelepce - Kelepce
Jungle Boogie - Berkebey
Enıac - Ugur
(@yberk) - (@yberk)
4pentagram - 4pentagram
Berilac Burrows - Berilac Burrows
C
12 yıl
TVGOLO - Goals of the Week (Haftanın Golleri)
TVGOLO'nun yayınladığı "Goals of the Week"'i burada paylaşmaya karar verdim. Gerçekten güzel goller oluyor. Her hafta yeni bi mesajla hem konuyu yukarıda tutcam hem de paylaşımları daha düzgün yapmış olcam. Ayrıca ankete katılırsanız da güzel olur.

TVGOLO.com

Nisan #3 2012

C
12 yıl
Taktik paylaşım konusu
Böyle bi konu lazımdı buraya, bilenler bilmeyenlere anlatsın; birbirimizin tecrübelerinden yararlanalım. Ayrıca daha önce her takım için ayrı konu açılıyodu, bu konuda herkes kendi taktiğini vs. paylaşabilir, tek yerden bulması daha rahat olur.

Real Madrid CF:
< Resime gitmek için tıklayın >

Formation: 4-1-2-1-2 (1)

Defansta en iyi iki CB Ramos ve Pepe'yi oynatıyorum. İkisi de müdahalelerde iyiler ve hızlılar. Marcelo LB, bunun hakkında tartışmaya bile gerek yok. RB'de de hızından dolayı Arbeloa yerine Coentrao benim tercihim. Son 15-20 dakika yenik durumdaysanız Ramos'u sağ beke çekip Coentrao'yu stopere alın. Ramos'un bindirmeleriyle orta-kafa-gol yapabilirsiniz. Xabi Alonso CDM olarak tercihim, yine müdahalelerde, top kapmada iyi ve güçlü. LM'de iyi orta açtığı için Mesut'u oynatıyorum. Di Maria'yı CAM oynatmamın sebebi santraforlarla sürekli verkaça girmesini sağlamak. Di Maria-Ronaldo-Benzema üçlüsü çok hızlı, bitiricilikleri iyi, çok iyi şut çekebiliyorlar ve kafa toplarında iyiler. Kaka'yı ise RM oynatıyorum, yine orada oynayabilecek iyi bi oyuncu.

Daha sonra konuyu güncelleyeceğim, yeni taktikler vs. eklerim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.