D

Teğmen
03 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
8 yıl
İçerik servis ücreti
Geçen ay avea'nın arayanıbil servisine üye oldum. Aylık 1,5 TL karşılığında kimin aradığını telefonum kapalı olduğunda mesajla bildirsin diye. Kısa bir süre herhangi bir talebim ve işlemim olmamasına rağmen 9222 diye bir numaradan politika, ekonomi ve futbolla ilgili mesajlar gelmeye başladı. (Toplam 4 tane) Mesajlarda yer alan numarayı aradım, bir daha mesaj atmamalarını söyledim. Mesajlar kesildi. Aralık ayı faturamı kontrol ettiğimde bu mesajlar için 12 TL gibi bir rakam fazladan faturama yansımıştı. Avea müşteri hizmetlerini aradığımda görevli bayanın dediğine göre sözüm ona avea uygulamalarından yok bjk yazmışım, yok politika yazmışım da ücretli servislerden faydalanmışım. Şu an herhangi bir aboneliğim bulunmamaktaymış, mobil ödemelere de hattımı kapattım. Kısa sürede de başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum.
D
12 yıl
cbw-700 kablodan bağlanmıyor.
arkadaşlar merhaba. cbw-700 modemin kablosuz bağlantısında bir sorun yok fakat bir süredir ethernet kablosuyla hiçbir cihaza bağlanmıyor. acaba modemin ayarlarıyla oynarken kablolu özelliğini mi kapadım çözemedim. modemin menüsünde aradım bulamadım kablolu özellik açık kapalı diye. bu konuda bilgisi olan var mı acaba? yoksa yeni kabloyla deneyeceğim.
D
14 yıl
samsung notebook ve kullandığınız ses sistemi
İki ayı aşkın süredir samsung r620 kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla samsungun son dönemde çıkan notebooklarının ses kartı tüm modellerde aynı. Sizin notebook aracılığıyla müzik dinlerken hangi ses sistemlerini kullandığınızı merak ediyorum. Bu konuda sormak istediğim birkaç şey var.
1. Kullandığım notebook'un ses kartının 5.1 ses sistemlerini destekleyip desteklemediğinden emin olamadım. Bazı arkadaşlar 5.1'e bağladım iyi sonuç verdi diyor bazıları hayır desteklemiyor diyor. Bildiğim kadarıyla bazı marka laptopların çeşitli yerlerinde 4, 5 adet speaker olabiliyor. Üreticiler de bu çoklu speaker özelliği olan laptopları 5.1 ses sistemi özellikli (dolby digital, home theater) olarak satıyorlar. Acaba ses kartı 5.1 ses sistemlerini desteklemiyor diyen arkadaşlar bundan dolayı mı yanılıyorlar ya da laptopun jak, kulaklık girişinden 5.1 sistem bağlasak gerçekten desteklemez mi? Kısacası 2.1 ses sistemi yerine 5.1 ses sistemi almak anlamsız mı olur?
2. Laptopun HDMI çıkışını kullanarak müzik dinleyen arkadaş var mı? Nasıl bir sistem kullanıyorsunuz?
3. Bilgisayar üzerinden TV'de ya da projeksiyonda film izleyen arkadaşlar nasıl bir ev sinema sistemi kurdular?
İyi günler...
D
15 yıl
PCI Express 54mm Wifi PCMCIA adaptör
Arkadaşlar merhaba. Notebookta yer alan pci express girişine şöyle bir wifi pcmcia adaptör bağlanabilir mi;
http://www.exa.com.tr/usrobotics/kablosuz_urunler/us_robotics-385-3008.html ya da şöyle
http://www.exa.com.tr/linksys/kablosuz_urunler/linksys_wpc300n-385-1264.html
D
15 yıl
Google Earth Eski Görüntülere Ulaşma
Google Earth'de eskiden net görünen bakmak istediğim bazı yerler yeni uydu güncellemelerinden sonra karanlıkta kalmış ve bulut engeline takılmış. Eski versiyonları yüklemek de işe yaramıyor yine yeni görüntüler var. Google earth imagery archive gibi bir şey var mı ben bakındım bulamadım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.