S

Yüzbaşı
01 Aralık 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
60hz yerine 144hz
Arkadaşlar monter tulpar 5.2 laptop var. Bundaki lcd'yi 144 yada 120hz ile değiştirirsem sorun olur mu? LCD yi değiştirmem yeter mi?
S
5 yıl
Huawei Mate 10 Pro Numara Çevirici Türkçe Karakter sorunu
Arkadaşlar mate 10 pro'da rehberimi kayıtlı olan numarayı yazmaya başladığımda telefon bastığım tuşları filitreleyip önüme diziyor. Tüm android telefonlarda bunu yapıyor ama mate 10 pro'da türkçe karakterlerde sorun çıkarıyor. Mesela ümit yazmak istediğimde, ü harfini es geçiyor. Ümit ismini önüme çıkarmıyor. Ama kişinin ismi umit ise çıkarıyor. Bu diğer ı,i yada s ve ş harflarindede yapıyor. Bununla ilgili çözüm var mı?
S
6 yıl
Trt belgesel hd ve trt çocuk hd neden yok
Trt belgesel ve trt çocuk gibi önemli iki hd kanal aylardır yok. Bu kanlları neden inat ile koymuyorlar anlamadım
S
7 yıl
HANGİSİ LG 50UH635 \u0026 LG 49UJ651V \u0026 PHILIPS 49PUS6501
Arkadaşlar tv alma arefesindeyim. Aklımda 3 adet model var. Aklımda olan modeller şunlar; LG 50UH635 & LG 49UJ651V & PHILIPS 49PUS6501
Fiyatları aşağı yukarı aynı, 50uh635 pek piyasada bulunmuyor. Philips için kanal geçiş hızları ve banding gibi sorunlardan çok bahsediliyor. Hele servisten herkes illallah etmiş ama fiyatı uygun ve android olması cezbediyor. En güncel tv 49uj651 ama tam bilgim yok. 2500 TL civarlarında önereceğiniz başka bir tv varsa önerilere açığım. Öncellikli tercihim gerçek 100 hz olmasıdır.
S
8 yıl
CİHAZ HEDİYELİ YENİ HAT İADESİ
Vodafone bayisinin yanlış yönlendirmesi sonucu 11/06/2016 tarihinde bir adet data hattı ve R216 cihaz verdiler. Bizim olduğumuz bölgede vodafone'nun hiç çekmemesi üzerine 3 gün sonra iade için mağazaya gttik onlarda vodafone ile sorununuzu çözeceksiniz dediler. Vodafonu arıyoruz aldığınız yere gidin diyorlar. iki arada bir derede kaldık. Cihaz hiç açılmamış ambalajında duruyor. Vodafone hattı kapatırsanız cihaz+1 ay ücreti+hat tahsis ücreti + pul ücreti fatura edilir diyor. Toplamda 260 tl gibi bir rakam çıkıyor. Sizce ne yapmalıyım?
S
8 yıl
PHILIPS PUK4900 EKRANDAKİ KARARTI
Arkadaşlar yeni 49PUK4900 model philips tv aldım. Yalnız ekranın sağ üst köşesinde açık renklerde görünen siyah bir leke var. Philips müşteri hizmetlerini aradım fotoğraf istediler. Gönderdim gelip servisin bakması gerekecek dedi ve gelen 2 servis elemanı burada iz olmadığını iddea ettiler. Kime gösterdiysem karartıyı gördü ama servis elemanları bir türlü göremedi. Sonra israr etmem sonucu TV'yi alıp gittiler. TV'nin gelmeside uzun sürer dediler. Açıkçası TV'nin akibetinden şüphelenmeye başladım. Sizce servisle göndermem doğrumuydu?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
8 yıl
ÇİFT ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ İLE 4K YAYIN MÜMKÜN MÜ?
Çift çekirdekli işlemcili 4k tv ile 60fps yayın yapan yayın almak mümkün mü? Yada h265 60fps videoları usb üzerinden yada uyudadan göterebilen çift çekirdekli işlemci var mı?
S
8 yıl
N11\u0027 den Alışveriş yaparken 2 kere düşünün!
Arkadaşlar N11 sitesinden alışveriş yaparken 2 kere düşünün. Geçen hafta içinde sıfır niyetine 1 adet laptop aldım. Laptop kargo firması bana getirdiğinde kontrol edip teslim almak istedim. Yalnız kutuda en ufak ezik yırtık olmadığı için kargo firması ürünü ya bu şekilde teslim alacaksınız yada iade edeceksiniz dedi. Bizde kutu sağlam olduğu için sorun olmaz diye teslim aldık. Daha sonra ürünün kutusunu açtığımızda laptopda görünün hiç bir sorun yoktu. Taki pilini takıp elektrik bağlantısını yapana kadar. Laptop açıldığında ekranın kırık olduğunu gördük. Bunu satıcı firma ile görüştük, bize tutanak tutturacaksınız böyle iade iade alamıyoruz diyor. Kargo firması kutuda ezik yoksa tutanak tutmayız diyor. N11 firması ise buradaki en büyük ayıbı SATICI ile sorunu çözünüz. Sen ne işe yarıyorsun o zaman kardeşim. Ben o zaman direk satıcıdan alayım hizmedi dimi? Benim dilim yandı, hala uğraşıyorum sizde dikkat edin.
S
10 yıl
GALAXY S4 İMEİ SORUNU
Arkadaşlar yurtdışında s4 telefon aldım. Telefon 3-4 aydır kullanıyorken imei uçtu ve artık boş duruyor. Bu yüzden telefon ağa bağlanamıyor hatası alıyorum. Bunu düzeltmenin yolu var mı?
S
10 yıl
AV Receiver tavsiye
Arkadaşlar 400-500 tl arasında HDMI-ARC özelliği bir anfi arıyorum tavsiye edebileceğiniz 2.el'de olabilir bir model var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.