H

Yüzbaşı
21 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
110 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
3 yıl
Dikey Derin Dondurucu da \"No Frost mu iyi Karlı Model Mi?\"
Arkadaşlar,

Dikey Derin Dondurucu alacağım. Derin dondurucu da No Frost mu yoksa Karlı Model Mi tercih edeyim? Sebebini açıklarsanız sevinirim.
H
3 yıl
Makel Eko Grup Priz, Üçlü, Topraklı, Kordonlu, 5 Metre 29,96 TL
Makel Eko Üçlü Priz 5 Metre fiyat iyi belki işinize yarar.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07CBDSTW6/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
H
3 yıl
Stanley Klasik Trigger-Action Seyahat Bardağı 0,35 Lt \"236 TL\"
Merhaba arkadaşlar,

Bardak Termos ihtiyacı olanlar için paylaşayım dedim. 236 TL

Not: Bordo rengi bu fiyata.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07ZS85ZPQ/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
H
4 yıl
Konu silinebilir.
Konu silinebilir.
H
4 yıl
İnternet Sitesi Açma Yardım
Merhaba arkadaşlar, com uzantılı bir internet sitesi açacağım. Alan adını almak için En güvenirlir firma hangisi.
H
4 yıl
Dükkan İsmi Önerisi
Merhaba Arkadaşlar, Eski mobilya ev ürünlerini restore ederek yeni hale getirecek işyeri açmayı planlıyorum. İşyerime etkili bir isim arıyorum. İsim önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
H
4 yıl
Windows Açılış Ekranı Sorunu
Arkadaşlar, bilgisayarımı ilk açtığımda aşağıdaki resim çıkıyor. Ben enter tuşuna bastıktan sonra Şifreyi soruyor. Bu resimin çıkmasını istemiyorum. Yani direkt şifre istesin. Bunu nasıl yapabilirim?


< Resime gitmek için tıklayın >
H
5 yıl
Alınık Herşey Dahil Tatil (Nereden bulunur acaba)
Merhaba arkadaşlar, ikinci el sitelerinde onlarca devremülk ilanı var insanlar daha önce satın aldıkları tatil haklarını kullanmadıkları için ilan veriyor ve o tarihleri satıyor.

Ancak herşey dahil otel tatili ilanı bulamıyorum. Yani adam önceden tatil sitesinden veya otelden herşey dahil tatil satın almıştır ve herhangi bir sebepten dolayı da satın aldığı tarihlerde otelde bulunmayacaktır ve bahsi geçen tatilini satmak istiyordur. İşte bu tarz ilan bulamıyorum. Var mı bu şekilde tatil satılan bir site? Umarım derdimi anlatabilmişimdir :)
H
5 yıl
Kredi Kartı Puanlarıya Hediye Çeki Aşınabilir mi?
Merhaba Arkadaşlar, sürekli kredi kartı puanlarım siliniyor. Örneğin banka şu kadar harca bu kadar puan vereyim diyor. Gününde puanı harcamadığım için puanlar siliniyor. Bu puanları internet sitelerinden alışveriş çeki ya da sonra kullanmak üzere para yükleme gibi bir seçeneğim yok mu?
H
6 yıl
Çift Sim Kartlı Telefonda Sim1\u0027deki Kişilerin Sim 2\u0027den Arayamaması
Merhaba Arkadaşlar, kısaca sorunumdan bahsedeyim: Çift sim kartlı telefon kullanıyorum. Bazen şirketten birini aramak istediğimde yanlışlıkla kişisel hattımdan aramış oluyorum. Bunu engelleyecek bir yol ya da uygulama var mı acaba? Yani istesem dahi kişisel hattımdan şirketten birinin numarasını arayamayayım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.