H

Binbaşı
20 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
8 yıl
Cevap: 2016 Renault Megane Sedan (ANA KONU)
Arkadaşlar bu araçta merak ettiğim ve cevabını tam olarak öğrenemediğim iki şey var;
1- Bu araçta start&stop var mı, yani araç yol kat etmediğinde uygun şartlar olursa,yakıt tasarrufu amaçlı motor stop ediyor ve frenden ayak çekildiğinde çalışıyor mu?
2- Bu araçta lastik basınç kontrol göstergesi var mı, yok mu?
Her ikisinin de varlığına dair tanıtım kitapçığında bir şey göremedim. Ancak inceleme videolarının birinde start&stop un olduğu söylendi, hatta denedi oldu.
H
8 yıl
Cevap: PEUGEOT 301-ANA KONU
Maalesef insanlar çalmışlar, şu kadarını söyleyeyim ki adamlar çalabilecekleri hiç bir yeri ihmal etmemişler Bu konuda sanırım iyi bir ekip kurmuşlar. İnsan torpidodaki ışığı çalar mı yaw? El yordamıyla nesne arıyoruz, ha diyeceksiniz ki bir fener tut veya telefonun ışığını tut. İyi de altı üstü torpidodan bi şey alacağız, bir de telefon çıkarıp fenerini mi tutacağız !!! Nedense direksiyon simidinden çalmamışlar, içinde ne var da o direksiyon o kadar kalın ve büyük anlamak mümkün değil. Çalın işte oradan, inceltin ve küçültün.
H
8 yıl
Cevap: PEUGEOT 301-ANA KONU
quote:

Orijinalden alıntı: ExCaLiBuR58

Bagaj kapağı kaplamasını çok istiyorsanız serviste yaptırabilirsiniz. Kaput altı keçesini kendileri kesip taktı alırken. Ellerinde keçe var. Bagaj kapağının ölçülerine göre de kesip takarlar ama ben gerekli görmedim.

C elysee için yapılmış bagaj kaplaması var ancak bizim araçlara uymuyormus. Keçe veya malzemenin adı neyse servisteki ustanın gelişi güzel kesmesi ile düzgün bir görünüm elde edilebileceğini düşünmüyorum. Girinti cikintisina, tutamaç yerinin plastigine filan tam oturmalı. Klipsler ile oturtulmalı. Aksi halde bir anlamı olmaz. Sizi bilmem ama her açılışta beni rahatsiz ediyor. Bu tur dokunuşlar ile bu aracın çok daha keyifli ve göze hoş gorunecegini düşünüyorum. Tabi ekonomi için aldığımız ve yakitindan cok memnun olduğumuz araclarimiza bu tür dokunuşlar yapmak her zaman kolay olmuyor. Hepsi para ve emek istiyor. Öncelikler de önemli tabi. Bir de araba ayağımı yerden kessin düşüncesi ile alındı ise zaten bu dokunuşlar gereksiz. Yağını suyunu lastiğini kontrol et, çalıştır git. Ancak otomobil bir tutku ve keyif aracı ise, onunla meşgul olmak mutlu ediyorsa insan elindekinin değerini bilmeli ve bu dokunuşlar olmalı. Bu bende böyle. Bir önceki aracım C segmenti full+full bir araçtı, dolayısıyla hiç bir şey yapamamıştım aman orijinal kalsın diye. Ancak 301 de iyilestirme yapacak çok alan var, hiç biri de orijinalligini bozacak seyler değil
H
8 yıl
Cevap: PEUGEOT 301-ANA KONU
quote:

Orijinalden alıntı: selcukserbetci

quote:

Orijinalden alıntı: HarunHoca

quote:

Orijinalden alıntı: selcukserbetci

quote:

Orijinalden alıntı: HarunHoca

quote:

Orijinalden alıntı: İLHAN AJANS

301 ACCESS 1.2 PureTech 82hp Euro6 45.100 TL Almak isteyenler 2015 model fiyatından faydalanabilir

2015 hdi 301 allure için fiyat nedir?

301 ALLURE 1.6 HDi 92hp 2016 63.900 TL 2015 59.900 TL ben 29 ekimde aldım 55.500 geldi + bunlar yapıldı kaput keçesi 110 , rüzgarlık 75 , paçalık 120 , karter koruması 130 , cam filmi 600 , yan koruma çıtaları 110 , havuz pas pas 100 bunların bazıları tabiki beleşe geldi ben 54 750 aldım

Güzel fiyata almışsınız, ekler de bedavaya gelmiş. Şu an fiyatlar çok fazla. B segmentinde bir araç için bu kadar para vermek delice geliyor bana. Ancak C segmentindeki araçların fiyatlarının da çok arttığı göze alınırsa demek ki bizim kazancımızda bir sorun var demektir. Allure isteğim bir başka bahara kaldı anlaşılan, elimizdeki ile yetinip mutlu olmayı bilmek lazım.

ikinci el dizel temiz bir araça 35 40 vermektense 55 e sıfırını almak daha mantıklı geldi bana

Farkındasınız sanırım o dediğiniz rakamlar arasında 15-20 bin TL fark var , az para değil. Ama çok doğru yapmışsınız, imkanınız varsa neden kullanılmış araç alacaksınız. Hele en 3-5 sene kullanacaksanız doğru karar. Ben mecburen ikinci el aldım, sıfır allure alayım istiyorum ama gücüm yetmiyor.
H
11 yıl
ASTRA SEDAN 1.4 COSMO MANUEL SATIN ALDIM
Arkadaşlar aylardır yaptığım inceleme ve araştırmaların sonucunda 2013 model astra sedan 1.4 Turbo 140 HP Cosmo Aracı nihayet satın aldım. Daha doğrusu peşinatımı yatırdım ve aracın İzmirden gelmesini bekliyorum. Jetta, focus, yeni corolla, civic, fluence hepsine baktım, inceledim ve bu araca karar verdim. Umarım pişman olmam. Siz olsaydınız napardınız ?
H
11 yıl
HANGİ ARACI ALMALIYIM ?BÜTÇE 50 BİN TL+1-2
Arkadaşlar yıl sonuna kadar sıfır bir araç satın almak istiyorum. Başlıkta da yazdığım gibi 50 bini anca bir iki bin aşabilirim tüm imkanlarımı kasarak. Malumunuz sıfır araç almak çok zor bir iş, kafam çok karıştı ama neticede aşağıda yazdığım gibi seçenekleri dörde indirdim. Kriterlerim şunlar. 1- Sedan olacak. 2- Benzinli olmasında sakınca yok. 3- E tabi fazla yakmaması iyi olur. 4-Performans önemli değil, aile aracı olacak, kaldırsın götürsün yeter. 5-Kesinlikle güvenlik donanımında bir noksan olmayacak. Benim tespit ettiğim ve tercihlerim arasına aldığım araçlar. 1- VW Jetta 1.2 TSI Comfortline... 50 bin net. 2- Honda Civic 1.6 Premium 51.900 TL 3-Opel Astra Sedan 1.4 140 HP Sport 51.944 TL 4- Ford Focus Titanium 1.0L EcoBoost 125PS 4K 52.295 TL.... Arkadaşlar araçlar hakkında biraz bilgim olmakla birlikte çok ayrıntılı bilgiye sahip değilim. Hepsine aynı mesafedeyim. Lütfen parası fazla olan bu fiyatları aşan araçları tavsiye etmeyin. Düşüncelerinizi ve paylaşımlarınızı bekliyorum.
H
11 yıl
SEATTAN UMULMADIK FİYAT İNDİRİMİ
Arkadaşlar Seat şahsen benim hiç ummadığım bir şey yapmış ve fiyatlarında indirime gitmiş : ilk fiyat liste, ikincisi kampanyalı satış fiyatı... bence tam araç alma zamanı... yıl sonunu bekliyordum ama neredeyse ikna olacağım.
1.2 TSI 105 hp > Reference 37.500 35.900
1.2 TSI 105 hp > Style 42.800 40.200
1.4 TSI 122 hp DSG Otomatik > Reference 43.900 41.900
1.6 TDI 105 hp > Reference 46.500 43.900
1.4 TSI 122 hp DSG Otomatik > Style 47.600 45.600
1.6 TDI 105 hp > Style 49.500 47.700
H
11 yıl
YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI
Arkadaşlar malumunuz bu araç piyasaya yeni çıktı. pek çok arkadaş benim gibi aracı merak ediyor. Aracı sadece incelemek, hatta test sürüşü yapmak çoğu zaman doğru ve yeterli fikir vermiyor. Bu nedenle özellikle satın almış ve kullanan arkadaşların fikirlerini paylaşmasını ve almayı düşünen bizim gibi kişilere yardımcı olmasını sağlamak için bu konu başlığını açmayı düşündüm. Umarım hedefine ulaşır ve fikir alış verişini sağlar.
H
11 yıl
SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI
Arkadaşlar malumunuz bu araç piyasaya yeni çıktı. pek çok arkadaş benim gibi aracı merak ediyor. Aracı sadece incelemek, hatta test sürüşü yapmak çoğu zaman doğru ve yeterli fikir vermiyor. Bu nedenle özellikle satın almış ve kullanan arkadaşların fikirlerini paylaşmasını ve almayı düşünen bizim gibi kişilere yardımcı olmasını sağlamak için bu konu başlığını açmayı düşündüm. Umarım hedefine ulaşır ve fikir alış verişini sağlar.
H
12 yıl
AVEO LTZ DİZEL Mİ, ACCENT BLUE MU KARAR VEREMEDİM... YARDIM
Arkadaşlar gerçekten kafam çok karıştı.. Dizel sedan bir araç alacağım. Herkesin beklentilerinde olduğu gibi ben de ekonomik olsun, ezmesin üzmesin istiyorum. Aile arabası olacak. Her ikisinin de kendilerine özgü artıları ve eksileri var kendimce. Sizlerle paylaşmak istiyorum.
AVeONUN ARTILARI :
1- yakıt Tüketimi daha az (100 km de 1 litre daha az)
2- Fiyatı Uygun (4.000 TL daha ucuz)
3- Güvenlikte sınıfının en iyisi(Euro Ncaptan maksimum puan olan beş yıldız almış)
4- Bagajı büyük ( 502 Lt.)
5- Yokuş Kalkış Desteği var
6- Start-Stop özelliği var
7- Üç cm daha uzun, 3,5 cm daha geniş
8-Sekiz hava yastığı var, güven veriyor.
9-Motorlu Taşıtlar Vergisi daha ucuz (yılda 288 TL)

BLUENUN ARTILARI
1- Kliması Dijital
2-Anlık Yakıt Tüketimini Gösteriyor
3- Aynalarda sinyal var
4- Garantisi 5 yıl ve ilk üç periyodik bakımda yağ değiştirme ücretsiz
5-Dış görünümü ve iç plastik malzeme kalitesi daha iyi
6- Diz mesafesi daha fazla( 5 cm)
7-Yağmur sensörü var
gerçekten kafam karıştı... sizce ne yapmalıyım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.