B

Teğmen
18 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
10 yıl
Evden çıkarma
Arkadaşlar

Oturduğum evde ortalama 4 yıldır bulunuyorum. ilk 1 yıl için sözleşme yapık sonrasında hiç bir sözleşme yapmakdık. Şimdi ev sahibi evi satmış bana evden 1 ay içinde çık diye sözlü bilgi verdi. Ben evden 1 ay içinde çıkamam burada herhangi bir yaptırım yoluna gidebilirlermi ? benim burada haklarım nelerdir ?
B
13 yıl
Killzone 3 Türkçe giriş
Merhaba arkadaşlar Killzone 3 türkçe giriş sayfasına ait bir video çektim ekranım kötü kusura bakmayın

http://www.youtube.com/watch?v=6G-BX6MRWa0
B
14 yıl
Bad company 2 ps3\u0027cüler
Arkadaşlar ben hiç türk bad company 2 ps3 cü görmedim yaw herkezin ismi yabancımı :D beninki ''dejavu0107'' ekleyin friend olarak beraber kapışalım herkez alta yazarsa iyi olur vallahi yabancılara kök söktürüyom hele port valdez de tek başıma herifleri geçirmiyom cam var konuşmak istegen falan sohbet eklesin takılırız beraber
B
14 yıl
İkariam satılık hesap
Arkadaşlar 95 tlye 713 k'lık alphada satıyorum ilgilenen arkadaşlar

dejavu0107@gmail.com adresine mesaj atabilirler
B
15 yıl
Ati ve Nvidia aynı anakartta
Merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmeliyimki ciddi bir ati hastasıyım ve DX11 çıkması ile ekran kartı update'ti yapmayı düşünüyorum. Ancak bu noktada kararsız kaldıgım bir nokta var oyunlar artık physix desteklemeye başladı ve bu destegi nvidia veriyor sadece, ben bir adet physix destekli ucuz yollu bir ekran karı alsam aynınada Ati tabanlı bir ekran kartı alsam. ikisibi birlikte aynı anakarta taksam ve atiyi ana grafik kartı olarak kullanıp nvidianın physixsini ati üzerimde kullansam olurmu ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.