L

Yüzbaşı
19 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
63 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
3 yıl
İphone 12 ısınıyor yeni aldım
Merhaba arkadaşlar
bugün yeni iPhone 12 aldım. Ama arkasında tam ortasında özellikle ısınma var. Beni rahatsız etti. Normalmi bu yoksa hepsimi böyle. Oyun oynamam ve telefona kurmadım bile. Mesela video çekimi yaptım telefonun arkasında ısınma hissettim. Kılıf daha takmadım
L
3 yıl
Ipad 8 ile ilgili acil cevap lazım
1-Netflix te filim seyrederken yukardan ve aşağıdan siyahlıklar nekadar. Ipad air1 ile baktım resmen 3 te 2 si siyahlik. Bu seri 10.2 ekrandada böylemi
2-Office programı özellikle ecxel paralımi. Parali ise nekadar.
3-ilk air den sonra ekran kalitesinde degisim oldumu. Yoksa aynı ekran mı.
4-bimde satılan ucuz klavyeler olurmu.
5-Otg ile hdd baglayabilirmiyim. Zamaninda yoktu şimde ios da bu özgürlükler geldimi
L
3 yıl
Ea play abonelik bitiyor napmam lazım
Merhaba arkadaşlar
Ea play aboneliğim bitiyor 3 gün sonra. Forumdan yazanlara göre game pass ile ea play bir oluyormuş. Ben ea play aboneligini yenilesen game pass üyeside olmuş oluyormuyum ayın 10 nunda. 64 tl senelik heralde. Bu arada game pass üyeliğim yok. Mantıklı olan ne yapmak.
L
4 yıl
Fifa online da takılma.
Merhaba arkadaşlar. Fifa 19 online oynuyorum ama aşırı takılma var. Zevki kaçıyor. Bu neyle ilgili. Yani fifa 19 oyunu yerine fifa 20 olsaydı dahamı düzgün olurdu. Çünkü son çıkan oyun olduğu için buna ağırlık verilebilir. Veya yapacağım ayar filan varmı
L
5 yıl
Xbox one s netflixte filimlerde titreme
Merhaba arkadaşlar. Netflix te film izlerken filmde titreme oluyor. Özellikle kameranın hareketli sahnelerinde kesik kesik tiriyor. Bunun çözümü nedir. Format attım. Ayarları sıfırladım ama çözemedim. Acil bilgi lazım.
L
5 yıl
Xbox one s fan sesi
Merhaba arkadaşlar
Media marktan xbox one s aldım. Ama fan sesi biraz tkırtılı. Veya sesi fazla gibi. Yani sessiz ortamda iyi duyuluyor. Hepsindemi böyle yoksa bir kısmımı böyle. Çünkü araştırdım bu konudan şikayet edenlerde var bende ses yok diyenlerde var. Ya bazı üretimler böyle yada takıntılı insanlar ve takıntısız insanlar diye ikiye ayrılıyoruz.
Yeni alıpta bu seste aynımı herkeste
L
5 yıl
Xbox one yeni kullanımla ilgili acil bilgi lazım
Merhaba beyler
Birkaç sorum var. Konsoldan hiç anlamayan birine anlatır gibi anlatırsanız çok sevinirim.
Xbox one s in yanında 3 ay live 3 ayda gamepass üyeliği veriyor. Şimdi microsofun sitesinden baktım ilk ay 6 tl. Bu 6 tl yi alıp üstüne konsonun yanındaki bedavayı ekletebilirmiyiz. Veya ilk ay 6 tl verip 1 ay bittikten sonra konsolun yanındaki bedava kodumu girmeliyiz. Nasıl oluyor. 6 tl 1 aydan faydalanmak istiyorum.

2-gamepass bedava oyun yükleme anladım. Ama bu live üyeliği ne. Gold üyeliği ne oluyor.

3-Xbox ta netflixi ve youtubu iyi kullanmak için tv kumandası gibi bir kumanda varmı?
L
7 yıl
Derz markası acil
Evime 30*90 rektüfiyeli fayans döşettim hayırlısıyla. Aralarındaki boşluk 1 mm olarak bırakıldı. 1 mm olduğunda Dolayı en kaliteli derzi almalıyım.
Kalekim markasının
Fuga
Ultrafuga
Fugaflex
Ürünlerinden iyisi hangisi. Ne gibi farklar var.
L
8 yıl
Ipad Güncelleme yapılmasa proğram yüklenirmi
Arkadaşlar Ipad mini 2 aldım 8.4 ile geldi. iOS 9.1 sorunlu diyorlar. Bende diyorum 8.4 de kalsam bu beni kaç sene götürür. Kaç sene götürür demek isterken şunu demek istiyorum yani iki sen sonra Facebook veya YouTube gibi proğramlar iOS 8.4 e Güncelleme verirmi. Şu an bakıyorum minimum iOS 7 istiyor. Bu ne zaman iOS 8.0 olur. Kaç senede bir versiyon yükseltme mecburiyeti geliyor. Son olarak 9.0 yapmaya değer mi
L
9 yıl
İPad mini 4 ile ilgili inceleme bulamadım
Selam a kadaşlar
İPad mini 4 ile ilgili Türkçe inceleme sitesi bulamadım. Google dan arattım Birtane site buldum. Shiftdelete mi neydi. Ama başka yok. Nerden detaylı incelemesini bulabilirim. YouTube da hep İngilizce. Yazıda olabilir video olması şart değil.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.