A

Binbaşı
15 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
Tanesi 10 TL\u0027den 100\u0027ün üzerinde anahtar satılık (Spectrum ve Clutch) - 7/24 Online
ANAHTARLARIN HEPSİ SATILMIŞTIR.

Merhaba,

Elimde şu anda 74 Spectrum, 43 tane de Clutch Kasa anahtarı var. Başka yerde de sattığım için sayılarında ufak azalma olabilir. Tanesi 10 TL'den satıyorum bu anahtarları.

Enpara kullanıyorum ödeme şekli olarak. Daha güvenilir buluyorsanız 5'li-10'lu parçalar hâlinde gönderebilirim büyük sayıda alımlarda da. 7/24 online'ım.
A
9 yıl
Takımımıza Legendary Eagle Master rütbesine yakın iyi insanlar arıyoruz
.
A
9 yıl
.
.
A
10 yıl
3600 TL\u0027ye SSD\u0027li, monitör hariç oyun sistemi (sistem toplandı)
Lütfen son mesajıma bakın. Bütçeyi 3600'e çıkarabildim, limitim budur.

Merhaba arkadaslar,

Ben iki hafta içinde, mümkünse bu hafta sonu 3600 lira civarinda oyun amaçli bir sistem toplamayi düsünüyorum. Bilgisayar konusunda teknik bilgim yok denecek kadar az, o yüzden mümkün oldugunca detayli açiklarsaniz çok sevinirim. Klavye, fare gibi parçalari daha sonra degistirecegim.

Elimde Samsung P2250 21,5" monitör var, bunu su anlik degistirmeme gerek var mi sizce? Ben monitörden memnunum, herhangi bir sorun yasamadim ama alacagim yeni bilgisayarda kullanmali miyim bilmiyorum. Monitöre de masraf yapmak istemiyorum eger boyutu disinda herhangi bir eksigi yoksa.

www.samsung.com/tr/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/lcd-monitor/LS22LRZKUV/UF

Kendimce not aldigim seyler sunlar:

1- Eger birinin yazdigi sisteme onay veriyorsaniz lütfen +1 gibi bir ifadeyle destek verin. Öbür türlü bir sistemi sadece bir kisi yazinca almak konusunda tereddütte kaliyorum.

2- SSD'nin bilgisayarda mutlaka olmasini istiyorum. Su anki bilgisayarimda çektigim eziyetten sonra bilgisayarda aradigim en önemli özellik hiz diyebilirim.

3- Su anda elimdeki kasa çok ses çikariyor. Acaba ses çikarmayan ya da az ses çikaran bir kasa var midir? Varsa ve eger performans farki yoksa onu almak isterim.

4- Alacagim kasanin görüntüsü önemli degil. Görüntü için fazladan para vermem.

5- Overclock'in ne oldugunu bilmiyorum. Eger yapmasi çok kolay ve risksiz bir sey degilse o.c. yapmayacagimi varsayiniz.

6- 3 veya 4 yil sonra sisteme güncelleme yapabilirim.

Yardimlariniz için simdiden çok tesekkürler. Konuya, forumda insanlara yardim etmeye çalistigini gördügüm birkaç üyeyi çagirayim:



@fatihyilmaz1820
@Elsa
LEON-X a7v8x *GameOver* Ozgn13 bjk__murat
A
10 yıl
2014 YGS sosyal zor mu kolay mı?
Çok zorlandım ben. Zaman'da 35 ve üstü yaparken bu sınavda 28-31 arası bir net gelecek. Diğer bölümler nispeten daha iyi geçti benim için. Bu puan açığını oradan kapatacağım.

Bence zordu sosyal kısmı ve ikileme düşüren bolca soru vardı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bana göre zor olan sorular:

- Halkçılık-laiklik sorusu
- 2. meşrutiyet sorusu
- İslam'ın da yayıldığını cevap olarak alan soru
- Başkomutanlık sorusu
- Taralı alan, dağ sorusu
- Ticaret-sanayi-madencilik sorusu
- Felsefedeki Nasreddin Hoca sorusu, yararcılık, tutarlılık
- Dindeki ticaret-din ilişkisi sorusu
- Felsefedeki determinizm-oto-indeterminizm şıkları olan soru
- Felsefedeki öznel olması şıkkını barındıran soru, nihai cevaplar araması şıkkı da vardı.
- Felsefedeki moleküller değişir sorusu, değişmeyen tek şey değişimdir, görünen varlıkla görünmeyen varlık ayrıdır ve töz gibi şıkları vardı.
A
10 yıl
Fen çok mu kolaydı?
Arkadaşlar fen bana çok kolay gibi geldi Zaman'a göre. Zaman'da zar zor 15 soru işaretlerdim. Bunda 25 soru işaretledim ve kimya Zaman'a göre bayağı kolay geldi. Biyolojiden hiç yorum yapamazdım, yorum yapabildiğim sorular oldu. Fizikte de her zamanki gibi 3-4 soru işaretledim, kolay mı zor mu bilemiyorum fizikte.

Sizce nasıldı fen kısmı sınavın?
A
10 yıl
Sınav yerine nasıl gideceğim? Akbil mi götürmem lazım?
Arkadaşlar sınav yerine akbil götürmek yasak değil mi? Ben metroyla gideceğim sınav yerine ama akbil yasaksa nasıl gideceğim?
A
10 yıl
Yeni troll Sago2014
bir admin su veledi banlayacak mi yoksa her onune gelen trollluk mu yapsin?
A
10 yıl
Mezun YGS başvurusuyla ilgili sorularım
Arkadaşlar ben 2009'da ÖSS'ye ve 2010'da YGS'ye girmiştim ama o zamandan beri sınava girmedim. Bölüm değiştirmek için tekrar başvuracağım sınava.

Başvuru kılavuzuna baktım. Ama başvuru formunda eğitim bilgileri alanında yazacağım bilgilerden emin değilim, hatta bazılarını hiç bilmiyorum. Ben bu bilgileri öğrenmek için ne yapabilirim? İlk kez başvurmadığım için YGS'ye, diplomayı götürmeme gerek yok diye yazıyor ama oraya yazacağım bilgilerden emin olamıyorum. Diplomamı da üniversiteye vermiştim kayıt olurken. Ne yapmam gerekiyor?

Mesela okul numarasını, mezuniyet tarihini ve diploma notunu tam olarak bilmiyorum.
A
10 yıl
Problemleri şıklardan giderek çözenler
Arkadaşlar problemlerde aklımıza çözüm yolu gelmeyen bir soruda bu taktiği uygulamak mı lazım? Uzun uzun düşünmektense direkt şıklardan gitsek daha mı iyi olur? Siz nasıl yapıyorsunuz? Tüm zor problemleri denklemle çözebilen var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.