M

Çavuş
14 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
İstanbul - Muğla arası mola yeri tavsiyesi??
2 hafta sonra İstanbul-Muğla yolculuğu yapmam gerekiyor. Akşam işten çıkıp yola çıkıcam. Yolda araç içirisindede olsa 1-2 saat bi yerde uyumam lazım. Yer tavsiyesine ihtiyacım var.

Not:
-Tatil için vs gitmiyorum o yüzden sabah çıkıversem olmaz.
-Benimle gelecek kimse bulma şansım yok yedek sürücü olarak (denedim yok)
-Otomobille gitmek zorundayım geri dönüşte çok kişi olucaz.
NOT2:
-Riskin farkındayım. O yüzden mola yeri arıyorum.
M
6 yıl
EKEN H9R orjinallik kontrolü nasıl yapılır?
Ürünü yeni satın aldım. Tüm incelemelerde kamera üzerinde mavi eken yazısı mevcuttu bana gelende beyaz yazmakta. Birde inceleme videolarındaki görüntülerle elimdeki cihazın çekimleri arasında çok fark var gibi geldi. Orjinal olup olmadığını nasıl anlarım. (bu arada ilginçtir ama ürün kvk garantili)
M
9 yıl
Telekom altyapı sorunu
Merhaba;
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce taşındığım binada telekom altyapısının olmaması nedeniyle telefon veya internet bağlatamıyorum bitürlü. Daha önce içinizde altyapı oluşturulması sürecini geçirmiş tavsiyesi olan var mı
M
12 yıl
Canon 50mm 1.8 - helios 44
Merhaba arkadaşlar ;
Canon EOS 60D sahibi olan birisi olarak 50mm 1.8 lens almayı düşünüyorum. Elimde birde helios 44 var. Oncelikle şunu söylemeliyim hızlı olmak gereken bir durum olmadığı durumlarda elle odaklamayi seviyorum. Öğrenmek istediğim heliosu 20-30liraya makinaya takma şansım varken 50mm almaya gerek var mı?

Daha once ikisinide kullanmış arkadaşlar bu iki lensi gece çekimleri ve fotoğraf kalitesi olarak kiyaslar mısınız?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.