A

Yüzbaşı
09 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
160 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
6 TB a kadar harddisk okuyabilen MEDIA OYNATICI
Arkadaşlar 6 Tb harddiskim var birçok media oynatıcı görmüyor. Öneriniz var mı en iyisi hangisidir ?
A
7 yıl
Öneri
Benim Forumlarım görünmüyor.


Cihaz: iPhone7,2 (10.3.2)
Sürüm: 2.0 (21957)
A
9 yıl
ÜSTAD Candogan62 Siemens hakkında bilgi verebilir misinix?
Candoğan hocam hem kendim hemde Siemens almayı düşününenler için fırın, buzdolabı ve bulaşık makineleri hakkında model (yada modeller) verebilir misin ? 3ü için bütçe max 6000 TL ayırdım..

Saygılar
A
10 yıl
Steam\u0027den aldığım Counter Strike güncelleyemiyorum/Yardım Lütfen
"counter-strike oyunu güncellenirken bir hata oluştu (disk okuma hatası)" diyor ve güncelleme yapamadığı için oynayamıyorum güncellemeyi nasıl yapabilirim??

yardımcı olursanız sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
Steam\u0027den aldığım Counter Strike güncelleyemiyorum/Yardım Lütfen
"counter-strike oyunu güncellenirken bir hata oluştu (disk okuma hatası)" diyor ve güncelleme yapamadığı için oynayamıyorum güncellemeyi nasıl yapabilirim??

yardımcı olursanız sevinirim..
< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
Fİlm ismi soruyorum
Herkese merhabalar.. filmin sonunda yıllarca hapiste yattıktan sonra özgür kalan kişi normal insanlar gibi yaşamayıp intihar ediyordu , bu filmin adını bilen var mıdır?? teşekkürler.
A
10 yıl
Donanimhaber itunes uygulamasi neden yok?
Neden itunesta yada playstore da donanimhaber uygulamasi yok. Turkiyede teknoloji vb denince akla ilk gelen donanimhaberin oncu olmasi gerekirdi..
A
11 yıl
KULLANMADIĞIM EV TELEFONUNU FATURA AZALTMA
Ev telefonunu internet için kullanıyorum, telefon bile takılı değil ama 17 tl fatura ödüyorum mh aradım en az 17 tl dediler, ama güvenemedim telefon faturamı biraz daha (tutarını) azaltmam mümkün mü ? görüşlerinizi bekliyorum saygılar..
A
11 yıl
Iphone 5 numara filtreleme
Iphone 5'te gelen aramaları ve mesajları filtreleyecek program yada sonradan kurulacak uygulama var mı? ekranda hiçbir şekilde göstermeycek özel bir menüden görmek gibi , bazı telefonlarda vardı bilenler bilir
Şimdiden teşekkürler:)
A
12 yıl
Pegasus havayollarına attığım şikayet maili
mrb bugün 12:58 de 0532 567 ** ** numaralı hattımdan müşteri hizmetlerini aradım. kasım ayında milano'ya aldığım biletin mailimden silinmesinden dolayı hangi gün uçacağımı bilmiyordum. karşıma çıkan bayana tc numaramı yada cep numaramı vereyim hangi gün uçacağımı söyler misiniz dedim.(mailime tekrardan yollanmasını istedim ayrıca) karşımdaki bayan şok bir cevapla hangi gün uçacaksınız dedi, hangi gün uçacağımı bilmiyorum arama nedenim zaten hangi gün uçacağımı öğrenmek dedim!!(3-4 defa söylemiş olabilirim bunu) bana hangi gün uçacağınızı bilmiyoranız yardımcı olamam dedi.. evet aynen bunu dedi.. dedim nasıl ya nasıl olmaz bir sizde mi böyle falan falan en sonunda zaten düşmanıymışım gibi konuşuordu bi gün söyleyin dedi 15 kasım dedim adımı yanlış söyleyerek 5 defa söyledim ama belkide bilerek, uçuşta yoksunuz dedi,, şaka gibiydi 1-2 gün söyleyin bakalım (tahmin edin diyor) yoksa yardımcı olamayız diyor.. içinizden keşke müdüre falan bağlansaydınız diyebilirsiniz onu da denedim supervisiora yada müdüre bağlayın dedim benden yetkili yok dedi (yada benden başka biri) nasıl dedim illa birisi vardır bağlayın , bağlamadı arada bekletmeler falan da oldu tabi.. ayrıca en sonunda telefon kapandı (yada kapattı) bende sinirlendim ama asla hakaret falan etmedim sadece dinleyin zaten hak vereceksiniz.. sizden iki şey rica ediyorum 1- ne zaman uçuşum bunu söyleyin 2-BÖYLE ELEMANLARI NASIL ÇALIŞTIRIYORSUNUZ açıklayın.. şikayetimin cevabını merakla bekleyeceğim. saygılarıml
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.