T

Yüzbaşı
05 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
8 yıl
MacbookPro(15\" -Mid2010- El Captain) Windows 8.1 için Bootcamp sorunu. YardımLütfen:(
Merhaba arkadaşlar,
Macbook Pro (15" - Mid 2010) sahibiyim. El Captain kullaniyorum ve Windows 8.1 bootcamp ile yüklemek istiyorum ama sorun yasiyorum. Internetten 1 haftadir arastirmadigim yer kalmadi ama benim sorunumu yasayan kimseyi bulamadim veya ben goremedim. Şöyle izah edeyim;

Benim macbook pro ya ben ssd takmistim. cd surucuyu iptal ettim. simdi bootcamp yapmak istetince "windowsu yuklemek icin bir optik surucuye ihtiyaciniz vardir. bilgisayariniza bir optik surucu baglayin, uzaktaki bir optik surucuyle windowsu yukleyemezsiniz" diyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Buna ragmen "surdur" dedigimde normalde cikan 3 secenekli ekranda bende sadece 2 secenek cikiyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Daha sonra bunda da "surdur" dedigimde,disk alani cikiyor ve onada "surdur" diyorum ama iso dosyasini secebilmemi saglayan kutucuk CIKMIYOR. ve yine disk boyutunu ayarlamamizi saglayan alan yine CIKMIYOR. Bunun yerine yukardan bir kurucuk geliyor "Yukleyici diski bulunamadi, windows yukleyici diskinizi takin ve diskin taninmasi icin birkac saniye bekleyin" diyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ayrica indirdigim Windows 8.1 iso dosyasi da macbookumda "archive" yani zip dosyasi gibi gorunuyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Acaba bu bootcamp sorununu nasil cozebilirim? Sorun nicin kaynaklaniyor olabilir? Ablamin da Maverick yuklu macbook
air 'i var ancak onda boyle bir sorun yok. onun Mac'inde windowsu bootcamp ile internette anlatildigi gibi yapabiliyorum.

Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
T
10 yıl
Cevap: SEİKO SAATLERİ HAKKINDA HERŞEY BURADA
Merhaba arkadaşlar,

Seiko SEIPC074P Modelinde kalınlıgı 12, kasa çapı 43,6mm diyor. Bu modeli saatçide gorup denemiştim ama biraz kararsız kalmıştım, ufak mı acaba diye. Sonra internetten bakarken Seiko'nun yine SEIRH006P modelini gordum ve kalinlik 12mm, kasa çapı 51mm diyor. Acaba fark olarak büyük bir fark mıdır yoksa hemen hemen aynı mıdır? Yani fotograflardan hemen hemen ayni gibi geliyYani dizelin 52mm saatleri gibi cok kaba durmaz degil mi?
T
14 yıl
usa dan HD TV almak
Merhaba arkadaslar, Benim bir sorum olacakti. Ben amerikadan HD plazma tv almak istiyorum. Acaba alirsam TR de calisir mi??? Cunku amerikadaki Yayin TR dekinden farkli sekilde sanirim. Cevaplarsaniz sevinirim. Birde hangi TV yi onerirsiniz, ozellikler falan nasil olursa iyi olur? tesekkurler ve sevgilar..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.