U

Yüzbaşı
04 Haziran 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
6 yıl
Bozuk yol sebebiyle aracın hasar görmesi. Başvuru yapıldı.
Merhaba, 14/07 Cumartesi günü yapilan kazı sonrası düzgün kapatılmayan yoldan dolayı aracımın ön iki lastigi patladi ve jantı hasar gördü. Belki alt kısımlarda da hasar mevcut haftasonu olduğundan servise gösteremedim. Jandarma trafik ekibi gelip işlem yaptı, resimleri çekti ve tutanağı yol kusurlu olarak tuttu. Yolda hiçbir uyari levhası duba vs yoktu. Aracı haftasonu kullanamadim tüm plan programım iptal olmak zorunda kaldi.
Sormak istedğim daha önce başıma böyle bir olay gelmedi. Maddi zararımı nasıl tanzim edebilirim.? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Düzenleme;
17/07 salı günü Edirnekapı'da bulunan Avrupa yakası yol bakım onarım müdürlüğüne giderek maddi zararımın karşılanması için dilekçemi verdim. Jandarma tutanaği ve hasar tespit raporuyla beraber verdim evraklarımı. Sağolsunlar yardıncı oldular, haklı olunan durumlarda zararın genellikle 10 gün içerisinde karşılandığını belirttiler. Gelecek sonuca göre tekrar düzenleyeceğim.
Araçta servisin çıkardıği masraf 4237.tl
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
U
11 yıl
Range Rover özel servis tavsiye.
Öncelikle merhabalar, kuzenim haftasonu yurtdışına çıkacağından aracını bakım ve onarım işlemlerini yaptırmam için bana bıraktı. Sizden ricam İstanbul Avrupa yakasında
işini iyi yapan özel bir Range Rover servisi tavsiyesinde bulunmanız. Araçta bir de ufak hasar bulunmakta arka tampon ve stop hasarlı bunların değişmesi gerekiyor. Kazayla ilgili hasar tutanağını gittiğim özel servise mi vermem gerekiyor yoksa sigorta şirketi ile mi bağlantı kurmam gerekli. Daha önce böyle bir aracı hiç servise götürmedim ve bu konular hakkında pek bilgi sahibi değilim siz değerli forum üyelerinden ricam bana bu konu da yardımcı olmanız.
Teşekkürler.

Edit:imla
U
12 yıl
Yolda Ruhsat buldum.
Gece eve gelirken sitenin bahçesinde araç ruhsatı buldum, araç plakasını kontrol ettim bizim sitede göremedim peki şimdi ne yapmam gerekir? Araç sahibine nasıl ulaşabilirim, sahibini bulup geri teslim etmek istiyorum.
U
12 yıl
Gta4 kurulumiçin yardım lütfen.
Arkadaşlar sizden ricam şu oyunu kurmamda yardımcı olmanız. Kardeşim kopya bir Gta4 oyunu almış 2 dvd halinde fakat bir türlü kuramadım oyunu bilgisayarıma.
Dvd içerisinden böyle bir kurulum yazısı çıktı fakat hiç bişi anlamadım.
Dikkatli takip edin aksi halde oyunu kaldırıp tekrar kurmanız gerekir!

oyunun kurulumu rusçadır oyunu her zamanki gibi nasıl oyun kuruyorsak öyle kuruyoruz
kurulum uzun sürecektir ben 3,5 saatte kurdum haberiniz olsun normalde oyun 4 dvd
olarak çıkmıştır 2 dvd ye sıkıştırılarak düşmüştür bu yüzden de yüklemek uzun sürer
ama oyun kurulduktan sonra 4 dvd gibi full tam sürümdür yani eksiksiz olarak
kurulum olacaktır oyunu kurmaya başlayın 1. dvd bittikten sonra sizden 2. dvd yi isteyecektir
2.dvd yi koyduktan sonra yüklemeye devam edin isterseniz bilgisayar başında beklemeyin işiniz
varsa işinizi yapın 2. dvd den sonra en az 2-3 saat daha yükleme yapacaktır.
yükleme bittikten sonra dvd 2 ye girip oradaki
Redist klasörüne girin ve sıra ile programları kurun aşşağıda sıra ile yazdım programları kurduktan sonra masaüstüne
gelen oyunun simgesinden yuna başlamak için tıklayın açılan penceredeki yazıyı okumak için aşşağıya
doğru çekin I ACCEPT THESE TERMS yazan yere tıklayın sonra açılan pencereyi kapatın
sonra Skip Login yazan yere tıklayın açılan yerde
solda PLAY yazan yere tıklayın sonra ok diyin bi daha ok diyin sonra oyun başlayacaktır ( açılan siyah pencereyi sakın kapamayın )
oyun açıldıktan sonra start diyelim sonra size enter yes esc no tuşu ile ilgili soru soracaktır
siz esc tuşuna basın oyunda ilk görevi yaptıktan sonra odaya giriceksiniz ondan sonra
size tekrar soracaktır enter yes esc no diye bu sefer enter diyoruz
Microsoft Games for Windows - LIVE açılıyor sonra yukarıda açılan yerde üst taraftaki
seçeneği seçiyoruz yes diyoruz sonra create nev profile diyoruz sonra
create offlıne profile yi seçip isim veriyoruz submit diyoruz sonra done diyip devam edicez
oyunu daha sonra açtığımız zaman kaldığımız yerden devam etmek için home tuşuna basmanızı
ister home tuşuna basın sonra isim verdiğiniz yere gelip tekrar home tuşuna basın ve kaldığınız
yerden devam edin.

1-Kısayol DXSETUP
2-windowsxp-kb936929-sp3-x86-trk_5AAF60501636AF08C97EF1C18F1315F4ED6FBCDF ( xp niz sp3 ise kurmana gerek yok)
3-gfwlivesetupmin
4-dotnetfx3
5-dotnetfx3_x64
6-umdf
7-vcredist_x64
8-vcredist_x86
9-wmfdist11
10-wmpappcompat
11-xliveredist


iyi eğlenceler...

TuSuu@M@ saygılarla :))




Lütfen bu konuda ayrıntılı bir anlatımı varsa yazarsanız seviniri.
İşletim sistemim Win7
U
12 yıl
Bu araçlar yanlış kişilerin elinde.
U
12 yıl
Bıktım şu minibüsçü teröründen.
Arkadaş 1 saat kadar önce Hadımköy'den minibüse bindim Arnavutköy'e gelmek üzere. Arabada 3 5 tane liseli kız var ama öyle böyle değil bıyıklılar falan yani kese kağıdıda çözüm değil öyle kızlar Herneyse ben de bindim dolmuşa ayaktayım 5dk sonra hareket etti. Kardeşim bu nasıl bir arabadır heryeri ayrı oynuyor hurdanın da hurdası, şoför zaten ayrı bir Dünya'da, kızları görünce moda girmiş barzo sanki Travego kullanıyor yaşı en fazla 22 23. Araç biraz hızlanıyo vites 3ten 2ye atıyor araba yığılıyor öne doğru 3 4 kere aynısını yaptı. Transit bunu solladı zoruna gitti buna hareketler yapıyo arkasına kadar yanaşıyor aragazı çekiyor artislik yapıyo ama araba yolda düz gidemiyor. Transiti sollarken az daha Sazlıbosna barajına uçuyorduk. Bir elinde telefon diğerinde sigara kolu camdan dışarda dirseğiyle direksiyonu tutuyor arada bir aynadan kızları kesiyor.( Kız demeye şahit ister) Be şerefsiz dedim sen insan taşıyosun bukadar mı sorumsuz olur bu kadar mı cahil olur bir insan, seni oraya oturtanın sana o ehliyeti verenin.. daha ne söyleyim bilmiyorum kasapların arabasında gidip geliyoruz başka birşey değil. Bu devletide ... bu kadar yaygın olan bir ulaşım sistemi hiç mi denetlenmez hiç mi kontrol edilmez bu insanlar kimlere emanet, bu arabaların durumu nasıl. Bizim buralar şehir merkezinden biraz uzak çok iyi biliyorum polis bunların hepsinden çorbasını alıyor görmezden geliyor. Çoluk çocuğun arabasında gidiyoruz Allah'a emanet buna bir çözüm bulmaları gerek. Bu yaşadığım ilk değil dolmuşlarda çok kazalara denk geldim çokta kazalar atlattım.Sizlerin görüşleri neler?.
U
12 yıl
Range Rover Sport ne müthiş bir şey
Dün arkadaşlarımla buluşmak için Taksim'e gidiyordum ki tarlabaşı civarında abi dediğim teyzeminoğlu'nu gördüm, kendisi işadamı ticaret vs işlerle uğraşıyor kendine yeni bir araç aldı Range Rover Sport 2011 Önceden 2008'i vardı onu çok kullanmıştım ama bunu ilk defa kullandım. Neyse otobüsten indim yanına gittim hayırdır mevzu mu var dedim o da o sırada mekanın otopark görevlisi ile tartışıyodu ne oldu vs derken arabayı al yukarıda otopark var parket gel dedi. Hemen geçtim direksiyona mübarek araba değil sanki uçak kokpiti. Hemen D'ye aldım vınn taaksim meydana hemen arkadaşları aradım şok geçirdiler arabayı altımda görünce onlar bekliyo iett durağında beni. Otopark falan çıktı aklımdan ben böyle bir araba görmedim hız desen hız konfor desen anlatılmaz karizmasını zaten söylemiyorum, gazı kökleyince o koltuğa yapıştırma hazzı pahabiçilmez Belki görenleriniz vardır saat 20:00 civarları idi taksim meydan da son gaz RangeRover'ı arkadaşlar falan hepimiz ortalama 20'li yaşlardayız övünmek gibi olmasın tiplerimiz'de düzgün O O kızları görmeniz lazım yaya olsak insanın yüzüne bakmazlar hepsi biryerleri havalarda ama arabada olunca içimize düşecekler sanki ulen dedim şu paranın gözü kör olsun Sonra 1 2 otoparka sorduk yer yok dediler en son Marmara otelinde yer bulduk aracı bıraktık anahtarıda teslim ettim abime. Bakırköy'e gitmek için taksiye bindik. Range'den inince çok değişik geldi Albea. Moraller bozuldu tabi ister istemez Neyse asıl mevzu bundan sonra bizim arkadaşlarla buluşma sebebimiz Bakırköy'de yeni bir abla keşfettik onu ziyerete gittik arkadaş yakın da askere gidecek son maçlarını oynuyor bu da benim ona bir kıyağım oldu
U
12 yıl
Vınn edge hızında bağlanıyor yardım edin.
Arkadaşlar merhaba, hafta başında 12 ay taahhütlü 4gb kotalı vınn aldım genellikle evde kullanıyorum TTnet'in sabit telefon mecburiyetinden kurtulurum mantığıyla aldım fakat evde EDGE ile internete bağlanıyorum insanı acayip kasıyor sayfalar zor açılıyor vs. arada bir 3G buluyor max.2 diş sonra tekrar edge'ye düşüyor. Bu şekilde ben bunu 12 ay boyunca mümkün değil kullanamam bu sözleşmeyi nasıl iptal edebilirim mağduriyetimi nasıl giderebilirim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
U
12 yıl
facede atar yapıyorlar.
face'de bir kız arkadaşımın paylaştığı yazısya yorum yazarken ergenin biri bana büyüde gel dedi buna sağlam bir laf koymam gerek hadi millet :D
U
12 yıl
:::Tipe Gel::: Apaçi içerir!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.