P

Yüzbaşı
19 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
56 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
P
9 yıl
Xbox one Dijital oyunlarınızı nerden alıyorsunuz ?
G2A ve Kinguin dışında key olarak satın aldığınız siteler varmıdır ? Özellikle yeni çıkan oyunları bulmak bu sitelerde zor oluyor örn: Dying light. Alternatif olarak önerebileceğiniz siteler varsa şimdiden teşekkürler.
P
10 yıl
Xbox one Live oyunları ?
Xbox one'ım şimdi elime ulaştı kurulumunu falan yaptım içinden çıkan 15 günlük live gold kodunu girsem indirebileceğim ücretsiz oyunlar var mı ?
P
10 yıl
Xbox one nerden almalı ?
Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın taşınabilir. Yaklaşık 3 senelik xbox 360 kullanıcısıyım gayet memnunum ve yeni nesile geçmeyi planlıyorum. Sizce nerden almalı ? alan arkadaşlar aldıkları fiyatı ve memnuniyetini dile getirirse çok makbule geçer. İzmirde oturuyorum kredi kartıyla alıcam. Amazon.de veya yurtdışından bi siteden getirtmek istemiyorum.(gümrük işlemleri vb. durumlardan ötürü) ntsc veya pal olabilir. Pal konsollar biraz daha pahalıya geliyo oyunların region free olmasından dolayı sıkıntı olucağını düşünmüyorum artık. Ekstra bir adaptörle kullanabilirim. Bilgilendirebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
P
12 yıl
Mesleki AÖL ASKERLİK TECİLİ
11.03.1992 doğumluyum Meslekil AÖL'de okuyorum henüz Askerlikle ilgili bir girişimde bulunmadım sağlık kontrolu dahil. AÖL'de okuduğum dönem sayısı:8 ama daha onceden normal liseyide katarsak bu sayı 14'e cıkıyor, askerlik şubesine gittiğim taktirde tecil ettirme şansım varmı var ise hangi belgeleri götürmeliyim lütfen yardımcı olun :(
P
12 yıl
Mesleki AÖL ASKERLİK TECİLİ
11.03.1992 doğumluyum Meslekil AÖL'de okuyorum henüz askerlikle ilgili bir girişimde bulunmadım sağlık kontrolu dahil. AÖL'de okuduğum dönem sayısı:8 ama daha onceden normal liseyide katarsak bu sayı 14'e cıkıyor, askerlik şubesine gittiğim taktirde tecil ettirme şansım varmı var ise hangi belgeleri götürmeliyim lütfen yardımcı olun :(
P
14 yıl
Windows 7 seagate driver sorunu
Elimde bu ürün var
http://www.sanalmarketim.com/urun/43663b6f8a17e65e280eaac146e7b52a/SEAGATE-ST3320613AS-320GB-16MB-NCQ-SATA2-7200.11-HDD

Anakartım ASUS-P5G41-M-LX Windows 7 kurmaya başlarken benden driver kurmamı istiyor hard disc'le beraber bir cd gelmedi nasıl çözebilirim bu sorunu ?

Hard disc yeni alındı.
P
14 yıl
Uydunet Modem sorusu ?
Uydunet ADSL her modemi destekliyormu ? yoksa sadece kendi verdiklerimi modemlerimi kullanabiliyoruz ?
P
14 yıl
CS: Source mod kurmak YARDIMM !
Local'den zombi modunu nasıl kuruyoruz arkadaslar yardım edebilecek varmı ?
P
14 yıl
Splinter cell conviction SORUN
New game'den oyuna başlıyorum birkaç saniye sonra yukarı bakmamı istedigi yerde grafikler birbirine giriyo ve sadece manzara resmi cıkıyor yuruyebiliyorum gorevin yeride gozukuyro ama karakter ve etraftaki objeler yok çözümü varmı ?
P
14 yıl
2010 Direksyon sınavı
Hangi tarihler arasında gerçekleşecek ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.