A

Yüzbaşı
16 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme (?)
118 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
PS5 İçin TV Önerisi!
ps5 için önden bir tv almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim 60 hz 4k monitör almak istiyorum. Kullanan memnun kalan varsa bana yardım ederse çok sevinirim.
LG 49SM8000 49" 125 CM NANOCELL 4K UHD webOS SMART TV ben bunu beğendim ama iyi mi ? kötümü hiç bir bilgim yok. Kullanan varsa deneyimlerini anlatırsa çok sevinirim.
A
3 yıl
YARDIM! WoW PVP
Normalde çok pvp yapan biri değildim ama oyunda şuan yapacak fazla bir şey kalmadı bende denemek istedim. Fakat bir kaç şey dikkatimi çekti fakat internette pek fazla Türkçe içerik veya Türkçe wow rehberi bulamadım. PVE için kolay oluyor DBM söylüyor zaten yapmam gerekeni ama iş PVP gelince şahsen bam başka bir şey ile karşılaştım. Ve tabi ki Türkçe pvp rehber filanda bulamayınca en son çare burası geldi aklıma. Şuan 2v2, 3v3 arenalara girmedim daha çok battlegrounds takılıyorum. Pvp de neler yapılmalı ne yapılmamalı bunları merak ediyorum en çokta arena da nasıl oynamam gerekir. Shadowlands'de rogue oynamayı düşünüyorum o yüzden elim alışsın diye girip denemeler yapıyorum. Daha önce başıma geldi mi ? Bilmiyorum ama dün bir şey dikkatimi çekti bir kişiye 2. veya 3. kez stun attığımda ya süresi çok kısa oluyor yada hiç stun etkisine girmiyor.

1-Şimdi ben bunu nasıl takip edebilirim bilmiyorum ama stun attığım adam ölüp yeniden gelmesi mi gerekiyor bu durumun geçmesi için yada belirli bir süre mi var ?
2-Bu sadece stun skilleri için geçerli mi ?
3-Bunu takibi nasıl yapılıyor ?
4-Bunun için bildiğiniz Türkçe bir yazı, rehber, makale, video var mı ? Yada anlatırsanız çok sevinirim.
A
6 yıl
PS4 Bilgisayara Bağlamak [ÇÖZÜLDÜ]
Şimdi arkadaşlar öncelikle kullandığımız monitörün en az 2 çıkışı olmalı. 2 tane HDMI olabilir, 1 DVI 1 HDMI olabilir. Birine pcden gelen kablo, diğer çıkışa ps4 gelen kablo.

1)Remote Play yardımı ile bilgisayardan konsola sesi ve görüntüsünü alıyoruz. Ama görüntü kalitesini beğenmiyorsunuz.(sanırım ben ps4 pro olmadığı için kaliteli vermiyor.)
< Resime gitmek için tıklayın >
Şimdi bunun sayesinde pc bağlı kulaklıktan ses geliyor bize.

2)Monitörün üzerinde ki bir tuş ile eğer bilgisayarınız DVI bağlı ve konsol HDMI ile bağlı ise oradan tuşa basarak HDMI getiriyoruz. Böylece konsolda ki direk görüntüyü alıyoruz.

3)Şimdi ses hem monitörden ve kulaklıktan gelecek. Monitörün ayarlarından sesi kapatın artık o sorunda kalmayacak.

4)Eğer 2 monitör kullanıyorsanız işiniz daha da güzel 2. monitörden twich/youtube gibi yerlerden videolar izlerken hem onun sesini hemde konsolda ki oyunun sesini duyacaksınız.
A
6 yıl
G633 mi ? Cloud Alpha mı ?
G633 ile hyperx cloud aplha arasında kaldım deneyen kullanan var mı ? Anakartım ASUS TUF Z370-Plus ben jack değil de usb girişten yanayım aslında gerçi bi farkı olur mu bilmiyorum kullanan deneyen arkadaşlar varsa yardım edebilirler mi ?
A
7 yıl
Bas gitar başlamak istiyorum YARDIM
Arkadaşlar bas gitar çalmak istiyorum ama ne alsam bulamıyorum bir türlü bir sürü ürün var. Bas gitar alırken neye dikkat edilir ne yapılır pek bilgim yok o yüzden yardım ederseniz çok sevinirim. 1.500 tl gibi bir bütçem var ama bu fiyatta o kadar çok fazla gitar ve marka var ki bir türlü karar veremedim.
Hoşuma giden 1 2 tane gitar buldum şöyle;

1-Yamaha TRBX174
2-S. Marcus Miller V7 Alder 4 Tel Bas Gitar BMR
3-Cort GB74 4 TEL BAS
A
7 yıl
Bas gitar almak istiyorum yardım?
Arkadaşlar bas gitar çalmak istiyorum ama ne alsam bulamıyorum bir türlü bir sürü ürün var. Bas gitar alırken neye dikkat edilir ne yapılır pek bilgim yok o yüzden yardım ederseniz çok sevinirim. 1.500 tl gibi bir bütçem var ama bu fiyatta o kadar çok fazla gitar ve marka var ki bir türlü karar veremedim.
Hoşuma giden 1 2 tane gitar buldum şöyle;
1-Yamaha TRBX174
2-S. Marcus Miller V7 Alder 4 Tel Bas Gitar BMR
3-Cort GB74 4 TEL BAS
A
7 yıl
Oto teyp tavsiyesi lütfen yardım edin ?
Arkadaşlar arabamda güzel bi anfi var bir de yuvarlak bass var arkaya panzut alıp 4 tane daha güzelinden hoparlör(arabada şuan 2 tane arkada 2 tanede ön kapıda var onlara ilave olarak) alacağım ama bu sisteme gidecek güzel bir teyp bulamadım aslına bakarsanız teyp özelliklerine baktığımda kafam çok karıştı ve bu işten hiç anlamıyorum(6 aydır araba sahibiyim). Bana bu konu da güzel bi tavsiyede bulunabilirseniz fiyat olarak da 500 tl kadar bütcem var yardım ederseniz sevinirim.
A
7 yıl
Garip Rüyalar Görmeye Başladım Yardım!
Rüyada aslında bi programdaymışız, şehir simülasyonu her şey normal ama bi yere ulaşmamız gerekiyo ben programda backdoor biliyorum diyorum ben berkay ismet baychan(berke), backdoora giriyoruz, bi anda bi köy evinin bahçesindeyiz aslında geçmemiz gereken bi kapı daha var ama onu açmak için buz gibi su dolu bi kare biçimli çok derin olmayan havuzun içindeki butona basmam lazım, ben diyorum dejavu oldum buton çalışmayacak, suya bacağımı sokup butona basıyorum çalışmıyo, sistemi aktive etmek için bi keykode gerekiyo o da bi tünel sistemindeki butonlara doğru bi şekilde basmakla mümkün, ben diyorum bunu tek başıma yapmam gerekiyo, havuzun olduğu platformun sol altından bi giriş var emekleyerek zor geçtiğim bi tünele giriyorum ışık yok ve geri geri gitmek mümkün değil, bi tane yavru kedi var konuşuyo, beni takip et ve miyavladığımda kolu indir diyo, ilerlemeye başlıyoruz, tünel sisteminde 8 tane falan kolu indirtiyo bana sonra çıkıyoruz tünelden ben teşekkür ediyorum falan, tam çıkıyorum tünelden evin bahçesinden başka biri geçip gidiyo, ben diyorum backdoor girişinde bizden başkası olamaz, mavi sweatshirtli bi eleman gidiyo tam arkasından bağırıp yanıma çağırıuorum geliyo, bana ortasının yırtık ve konforsuz olduğundan bahsediyo, sahibim bakmıyo falan diyo, bakıyorum aslında berkayın sol conversinin kişilik bulmuş hali adam, converse de mavi falan, sonra aslında orada bulunabilecek eşya kişilikleri olduğunu falan anlıyoruz ama ben gitme vakti acele etmemiz lazım falan diyorum havuzdaki butona bi daha bacağı sokup basıyorum, baya büyük tünel gibi karanlık bi yere bi kapı açılıyo rüya orda bitiyo.

Bu gibi rüyaların bir nedeni varmı vize haftası mı ? gereksiz darlanmam ve boş muhabbetlere maruz kalmış olmam mı ? Ona göre berkay ile ilişkimi kesecem teşekkürler. (Tıp okuyorum)
A
8 yıl
İşlemci upgrade yapacağım yardım lazım
Arkadaşlar iyi forumlar öncelikle şimdiden teşekkürler güzel yorumlarınız için. Şuan ki sistemim;

İşlemcim : Amd phenom 2 1090T,
Anakartım : Asus sabertooth 990FX,
Erkan Kartım : Evga GTX670.


almayı düşündüğüm işlemci AMD FX-8370 sizce gerekli bi upgrade olur mu ? AMD FX serisinin en verimli modeli hangisi bilmiyorum biraz araştırdım ama herkes farklı bir şey diyor yardımcı olursanız çok teşekkür ederim kafam çok karışık.
A
8 yıl
Ekran Kartı Alacağım Yardım!!
Arkadaşlar şimdi ki ekran kartım MSI GTX 560 Ti ve anakartım Asus 990FX sabertooth ekran kartı almayı düşünüyorum çok fazla parada vermek istemiyorum dolar yüzünden her şeyin fiyatı uçtu.
zotac 760 gtx nası bi karttır 256 bit güzele benziyor ama yeni çıkan ekran kartı serileri hakkında bir bilgim yok 700 serisi mi alsam GTX 950 GTX 960 filan mı alsam beni aydınlatırsanız mutlu olurum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.