P

Teğmen
08 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
12 yıl
RANK YARDIM LÜTFEN
Arkadaşlar.
Şu an hunter job lvl im 102, ama hergün 30-40 tane tief öldürmeme rağmen rank uzun zamandan beri (hunter beginner 1 rank)
ben bu işi çözemedim bilen bir arkadaş varsa eğer yardım istiyorum şimdiden tşk...
P
12 yıl
HUNTER LVL YARDIM
Arkadaşlar hunter lvl imi görev yaparak 70 lvl e getirdim ama lvl 70--exp 99,99 da kaldı ne yapacagım konusunda yardım
ederseniz sevinirim teşekkürler....
P
12 yıl
Haftalık Bakım
Bugün helade serwer lar birleşiyor uzun sürdügne göre..
P
12 yıl
Fellow Pet Yardım
Arkadaşlar 115 lvl normal pet im var ben bu köpegi çevirmek istiyorum
acaba Wizzard karaktere hangi fellow pet olur yardım ederseniz sevinirim...
P
13 yıl
THİEF LEVEL KASMAK
Arkadaşlar thief target trading yapabilmek için thief leveli 71 olmak gerekiyor ve görevleri çok zor, sbot da yapamıyor o görevleri elle yapmak şart, nasıl level atlanacak bir çözümü olan var mı ? thief cave dede level atlanmıyormuş sadece rank atlanıyormuş, yani o görevleri nasıl yapacağız çok zor atlanıyor.
P
14 yıl
SİLKROAD ZEVKİ
Bazı arkadaşlar bardağn hep boş tarafını görüyor...Oyunda eğlenilecek o kadar çok şey varki.Hele oyuna yeni başlıosan dahada zevkli olur.Ben silkroada ilk başladığımda yere gold düşürüp almak bile beni çok eğlendirirdi.Tamam belki biraz paraya dayalı bi oyun olabilir ama her oyunun amacı öyle.Adam sırf seni eğlendirmek için 7/24 sunucularını açık bırakmak zorundamı.Aylık 30tl fln para harcadığımızı düşünsek bile king bir charımız olur.

Gelelim oyunun eğlenceli taraflarına...

1.si şüphesiz unique.Uniqueyi kesmekten çok aramak zevklidir.Hele ilk başladığını düşünürsek heyecandan elin ayağın dolaşır.Böyle bir sistemde pek fazla bir online oyunda yoktur.

2.si ise PVP başkasına kendinin daha iyi olduğunu göstermenin en iyi yolu.Hele birde dişdişeseniz yatmamak içinn elini potun olduğu tuştan çekmeyeceksin.

3.sü kervan Ama şu anda ortada thief olmadığı için bir zevki kalmadı.Ama bu sistem hiç i online oyunda yok.Mesela biz geçen gün guildçe 5 yıldız kervan çektik fillerle fln süper eğlenceli oldu

4.sü Kasmak Özellikle 10-70 lv arası fln Eu partysisye özellikle çok zevkli olur Daha sonrada zevkli olur fakat exp az geldiğinden millet bota koyuyor.

5.si Grafikler... Hiç bir online oyunda olmayan eşsiz grafik ve efektler silkroadda var.Özellikle Video kalitesini ''High'' yaparak oynarsanız oyunun ne kadar kaliteli olduğunu anlarsınız.

6.sı 20-30 lv arası wizz char açıp ongta kasılan eziklere pk olmak. En çok bu hoşuma gidiyor

Çoğu arkadaşlar demiş hiç bir zevi yok bırak hiç başlama o zaman soruyorum madem hiç bir zevki yok siz niye hala oynuorsunuz ? Bağımlı olduk diceksiniz eminim.Ama niye oldunuz ? Sizi sıkan bir şeye insan bağımlımı olur ? tabikide hayır... Sizde farketmeden oyunun zevkini alıyorsunuz ama haberiniz yok.Hiç zevk almıosan bırak kardeşim oyunu sizi zorlayan yok.Oyunu bırakamamınız sebebi sizsiniz.

Bide şu paranı sorunu var Arkadaşlar kimse bedava iş yapmaz. Adamlar sırf sizin eğlenemeiz için 7/24 sunucu açmazlar.Tabikide bir kazançları olcak.Ama Joymax hakikaten işi biraz abartıyor. Ama artık kazanacağı kadar kazandı ve işleri yoluna sokmaya başladı.Serverler full boş

Vallahi kardeş aklıma gelenler bunlar.Darılan gücenen olmasın hepside doğru şeyler.Bence sen başla ama kendini çok kaptırma.Bu zaman hazır serverlar normala haline gelmişken tam başlama zamanı.En iyi zaman bu aylar

Teşekkürler...İyi forumlar.....


ALINTIDIR Bİ FORMDA OKUDUM ÇOK HOŞUMA GİTTİ :)))))
P
14 yıl
CLİENT YÜKLENMİYOR ACİL YARDIM LÜTFEN
CLİENT İ İNDİRDİM AMA YÜKLERKEN ŞÖYLE HATA VERİYOR..
Client file is damaget
Please reinstall the client
P
14 yıl
NE ZMAN AÇILACAK ?
Naman açılacak bu server lar ?
P
14 yıl
BLOCK HAKKINDA YARDIM LÜTFEN...
SLM
Bundan 3 hafta önce karakterime girerken block landıgını gördüm ve bu durumu hemen JOYMAX ın e posta hizmetine karakterimin
neden block landıgını yazdım..
Ve onlarda bana paypaldan yapmış oldugunuz ödemeyi yapın block kalkar diye cevap yazdılar..
Bende paypal dan herhangi bi alış veriş yapmadıgımı açıkladım ama onlar bizim yapacagımız herhangi bişey yok siz paypal dan bu durumu düzeltin diye cvp yazdılar..
Anlaşılan biri benim karakterim adına paypal dan silk almış ve ödeme yapmamış ama JOYMAX bana fatura numarası gönderdi bu durumu nasıl çözebilirim..
benim paypal la herhangi bi işim olmadı ve nasıl yapacagımıda bilmiyorum .....
P
14 yıl
10 d SUN STAFF ARIYIRUM SERVER XİAN
S.A Arkadaşlar

XİANDA 10 D SEAL OF SUN STAFF ARIYORUM NAKİT PARA YADA İSTEĞE GÖRE GOLD OLABİLİR
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.