L

Yüzbaşı
06 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
142 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
L
7 ay
Citroen c3 2003 model ağır bakım fiyatı 25 bin lira
Pek anlamam fiyat normal mi sizce?
L
geçen yıl
c3 oluk çıtası için İstanbul\u0027da çıkmacı
2003 C3 için sağ oluk çıtası lazım, özel servis 800 lira dedi. Çıkmacı var mı bildiğiniz yerinden alınabilecek?
L
2 yıl
Kia sportage 2016 arka kapı sticker neden var?
2. el alındı araç, resimlerdeki gibi sticker var kapılarda, başka modellerde göremedik. Bilgisi olan var mı?


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
L
2 yıl
C3 2003 ESP / ABS ışığı sürekli yanıyor riskler nelerdir
2003 model c3 kullanıyor peder bey. Araç pertten toplama sanırım ama 3-4 yıldır sorunsuz kullanılıyor. Eksper olmadan alındı.

Araçta esp / abs ışığı yanıyor sürekli. Kaygan yol işareti olan.

Araçta esp yoktur diye tahmin ediyorum.

Araç satılacak ve arıza uyarısını kapatmadan alıcıya teslim edilecek. Riskler nelerdir, bilgi verebilen olursa sevinirim.
L
3 yıl
Ryzen 2600 işlemci çeperindeki plastiğin dışa taşması
İlk defa gördüğüm bir şey tam tanımlayamadım.

İşlemci ile işlemci kartının arasındaki siyah lastik benzeri madde sanki fan çok sıkılmışta taşmış gibi geldi. İşlemci sabahları 90 dereceye çıkıyor bir kaç reset sonra düzeliyor, tekrar macunlayayım diye bakarken farkettim.

Nette gördüğüm bir fotoğrafta da aynı şey var. Bu normal mi arkadaşlar?

< Resime gitmek için tıklayın >



Corsair H45 sıvı soğutma var, vidaları ne kadar sıksanız da belli bir yere kadar sıkılabiliyor. Bu sefer tornavida ile değil elimde sıktım, şimdilik sorun yok gibi gözüküyor
L
3 yıl
Uzatma kablosunu uzatma hakkında yardım
Daireye sonradan Kombi için çekilmiş bir hat ve 3 lu priz var. Bu prize 4lu priz bağlı. Yine bu 4 luye bir 4 lu priz daha bağlı ve son olarak buna da 4 lu priz bağlı. Geçici kurmuştum şimdi güvenli yapmam gerekiyor.

Bağlı cihazlar;

2 monitör
600w PC
Modem
Telsiz Telefon
Yazıcı
10w telefon şarjı
4+1 ses sistemi

Akım korumalı priz ile daha güvenli yapabilir miyim yada ilk üçlüden direk 10lu 6 metrelik priz mi almalı?

Elektrikten anlamam gördüğünüz gibi :) önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
L
5 yıl
Melita İplik Makina Lider iplik firması
MELİTA İPLİK MAKİNA

Şirketimiz 1997 yılında Mahmutbey yolu üzerinde Güneşli mevkisinde Tekstil sektöründe Giyim imalatı atölyelerine dikiş ipliği tedarik amacıyla kurulmuştur.

Misyonunu; Melita İplik Makina, müşterileri ile beraber büyümeyi misyon edinmiştir. Bu hedeften yola çıkarak, Melita İplik Makina için en önemli konu müşteri memnuniyetidir.

Vizyonu; Melita İplik Makina, sektörünündeki ürün yelpazesini genişleterek sektör ihtiyaçları karşılamak ve güçlü servis ağıyla zamanında teslimattır.

Bayisi olduğumuz ve tedarik ettiğimiz bazı markalar;

Markalar; Groz-Beckert iğne, Türip iplik, Oltalı iplik, Tuana iplik, Matris iplik, Lider iplik, Türsan iplik, Coats iplik, AE Gutermann iplik, Maderia iplik, Türkot iplik, Kalyon iplik, Altınbaşak iplik, Türün Muz İplik, Poly-Fix iplik, Epic iplik, Gral iplik, Eloflex Esneyen İplik, Brother dikiş makinası, Juki dikiş makinesi, Çağan İplik Sarma, Orange Needles iğne, Golden Eagle makas, Eastman bıçak, Castrol dikiş makinası yağı, Lumeco dikiş makinası yağı, Sosan dikiş makinası yağı, Pilot Frixion Kalem Ucu, Buharda uçan kalem, Astel Koli Bant, Blue Bird Sprey, Takter 2000 Spray, Sprayway, Cenova iplik, Turkuaz iplik, Polyred iplik, Batareks sim iplik, Suda Eriyen İplik, Buharda Eriyen İplik, Gipe lastik ipi, Şişen İplik, Çiçek Tela, Palazlı Tela, Della Pastal Kağıtlar, Merze Makas, Makina yedek parçaları... vb.

Teslimat
Sektördeki önemli sorunlardan biri olan zamanında teslimata çok önem veren Melita İplikve Tekstil ; Tüm Türkiye’ye hızlı ve zamanında teslimatlar yapmaktadır. İstanbul içinde kendi servis araçları kullanmaktadır. Zamanında teslimat, Melita İplik ve Tekstil için çok önemli bir prensiptir.

Ödeme
Müşteri odaklı çözümler üretmeye her zaman önem gösteren Melita İplik ve Tekstil; ödeme konusunda da, müşteri ile işbirliği prensibini benimsemiş. Müşteri odaklı ödeme seçenekleri geliştirmektedir. Dönem, dönem gerçekleştirdiği kampanyalar ile müşterilerine bir çok kolaylık sağlamıştır.

https://www.melitaiplik.com/
L
7 yıl
LG G3 INVERTER VEYA EKRAN SORUNU
Sim kart okuma hatasıyla telefonu telefoncuya bıraktım ve sim yuvasını değiştirmesini söyledim.

Telefonu almaya gittim, oldu diye verdi telefonu. Tam kapıda ekran ışığı bir müddet bekledikten sonra açınca yanmıyor. Kafasına göre yanıyor ama titreme yapıyor.

Neyse bakayım dedi 2 gün uğraştı yapamamış.

Video da görüldüğü gibi durum. Bilgisi olan var mı?
https://youtu.be/IUpw9v_6tRs


Videoyu izlemek için tıklayınız
L
7 yıl
Bilgisayarda ara vermeden kaç saat vakit geçiyorsunuz?
13 yaşındaki yeğenim bilgisayara oturduğunda aralıksız 5 saat süre ile oyun oynuyor. Uyarmasak daha da fazla oynayacak. Sadece Lol ve Rocket League. Arkada da Norm Ender çalıyor :)

Bu sürenin çok fazla olduğunu düşünsek bile en azından 2 saate bir ara vererek oynamasını sağlamaya çalışıyoruz. Çalışıyoruz çünkü oyun durumları biraz problem. Pc den sonra da elinde telefon yatana kadar bırakmıyor.

Genç arkadaşlar cevabını iyi verecektir bu süreler normal mi sizin için, siz kaç saat ara vermeden pc de takılıyorsunuz?
L
7 yıl
Ford 2017 Zammı ve 2.el piyasası
Ford a zam geldi mi,

şu sıralar 2 el araç satmak mantıklı mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.